Προς το περιεχόμενο

Ubuntu 11.10 και FGLRX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To fstab πλέον δεν χρειάζετε σχεδόν καθόλου να το κάνουμε edit με το χέρι λόγο ότι τους σκληρούς τους κάνει mount αυτόματα η διανομή. Αμά είναι πάνω στο pc απλά θα τους δει χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι παραπάνω και θα τους θεωρήσει μέρος του λειτουργικό και ας είναι σε ntfs δλδ στο σύστημα αρχειων των windows.

Δημοσ.

εισαι σιγουρος οτι κανει και mount τα filesystems?

γιατι αλλο απλα να βλεπει την συσκευη πχ ο file manager και οταν πατησεις τοτε κανει το mount , και αλλο να γινεται mount κατα την διαρκεια του init.

Δημοσ.

Σε μένα το κάνει πάντως και χωρίς να χρειάστει να κάνω τπτ ούτε να δηλώσει κάτι στο fstab. To μόνο που έχω δηλώσει στο fstab είναι τον απομακρυσμένο server μου.

Δημοσ.

Για μερικά γνωστά προβληματάκια με τον fglrx στο ubuntu 11.10 ρίξε και μια ματιά εδώ:

http://wiki.cchtml.com/index.php/Ubuntu_Oneiric_Installation_Guide

Εγώ πχ είχα πρόβλημα με το tearing στα βιντεο και λέει πως διορθώνεται. Αν και δεν βλέπω κάτι που να μοιάζει στο δικό σου πρόβλημα.

Δημοσ.

Για αυτό που είχα ρωτήσει αν γίνετε να κρατάει ποια προγράμματα έχεις εγκαταστήσει και να τα συγχρονίζει με άλλο pc ξέρουμε κάτι;

Δημοσ.

εισαι σιγουρος οτι κανει και mount τα filesystems?

γιατι αλλο απλα να βλεπει την συσκευη πχ ο file manager και οταν πατησεις τοτε κανει το mount , και αλλο να γινεται mount κατα την διαρκεια του init.

Αυτό ακριβώς κάνει και σε εμένα. Τους βλέπει κανονικά τους σκληρούς στο file manager αλλά τους κανει mount μόνο αν πατήσω επάνω τους.

Δημοσ.

Το δοκίμασα, αλλά δεν κάνει αυτόματο συγχρονισμό απλά βγάζει μία λίστα με το τι δεν έχεις εγκαταστήσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...