feodor Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ε χειμωνας ειναι, καιρος για 2 Ελα, ελα το γυρισαμε στο τρολλαρισμα τωρα.. Απαιτω απ τους mods να μπει ταξη..
Marria Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ελα, ελα το γυρισαμε στο τρολλαρισμα τωρα.. Απαιτω απ τους mods να μπει ταξη.. Ποιο τρολαρισμα μωρε, απαντησα στον μοντ πιο πανω ... και αυτος τρολ ειναι?
feodor Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Καλα, αυτος κανει καταχρηση εξουσιας μου φαινεται
Lucifer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ποιο τρολαρισμα μωρε, απαντησα στον μοντ πιο πανω ... και αυτος τρολ ειναι? Από τα μεγαλύτερα.
Porg Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ρε φιλε, μη το κανεις αυτο, πως θα περασει αυτη η νυχτα? Τουλάχιστον να αναπτύξει καμιά μυστήρια θεωρία να έχουμε να λέμε! Πχ είδαν τους διαδηλωτές που κρύωναν και ράγισε η καρδιά τους.Μετά σκέφτηκαν πως είχαν κατά τύχη μερικές μολότοφ στις τσάντες τους και σου λέει όχι δεν θα τις κρατήσουμε για εμείς, όλα για τον λαό. Και τις πέταξαν όντως στο λαό, για να ζεστάνουν το λαϊκό κίνημα φυσικά!
Nephelia Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Και μενα Ελπιζω να μην ειναι μακρια αυτη η μερα
Marria Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Από τα μεγαλύτερα. Aπαιτω να τιμωρηθει τοτε καταλληλως
chill Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Feodor, Nephelia.........έχω τα άπαντα του Μπακούνιν, πείτε που και φύγαμε για ολονυκτία
-nick- Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Και συγχαρητηρια απο τον Αδωνι δεχτηκανε ... Ετσι να πεφτουν οι μασκες
feodor Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Aπαιτω να τιμωρηθει τοτε καταλληλως η marria η αντιεξουσιαστρια.. Τουλάχιστον να αναπτύξει καμιά μυστήρια θεωρία να έχουμε να λέμε! Πχ είδαν τους διαδηλωτές που κρύωναν και ράγισε η καρδιά τους.Μετά σκέφτηκαν πως είχαν κατά τύχη μερικές μολότοφ στις τσάντες τους και σου λέει όχι δεν θα τις κρατήσουμε για εμείς, όλα για τον λαό. Και τις πέταξαν όντως στο λαό, για να ζεστάνουν το λαϊκό κίνημα φυσικά! Τωρα αστο αστο φιλε, δεν το σωζεις με τπτ, μας χαλασες το βραδυ
Marria Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 η marria η αντιεξουσιαστρια.. Μη σου πω οτι εχω ετοιμη και την μολοτοφ, οχι παιζουμε !
Nephelia Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Feodor, Nephelia.........έχω τα άπαντα του Μπακούνιν, πείτε που και φύγαμε για ολονυκτία Ευχαρίστως,επί την ευκαιρία να σου πω και γιατί προτιμώ τους ιδεολογικούς εχθρούς του από τον ίδιο
Lucifer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Α, τώρα και Marria. Έτσι, σοσιαλισμός και τοίχο-τοίχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις