Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι δουλεια εχουν 100-200 αναρχικοι

Χωρίς να έχω καμμία απολύτως σχέση με τους αναρχικούς, τουλάχιστον απο ιδεολόγους μπακουνικούς αναρχικους αυτό που έχω ακούσει είναι οτι η λαικη περιουσια και η περιουσια του κοσμακη δεν βρίσκονται στο στόχο τους. Περισσότερα δεν γνωρίζω αλλα μάλλον τους συγκεκριμένους μετα απο τον προσδιορισμο μπαχαλάκηδες, το δεύτερο που θα τους χαρακτήριζα είναι παρακρατικούς. Το οτι μέσα σε αυτους βρισκονται και μερικοι άσχετοι πιστεύω οτι ισχύει.

Ο λαος ειναι για τον πουτσο.

Κάπως έτσι το ειχε σκεφτεί και ο Παπαδόπουλος. Ελπίζω να μην εννοεις το ίδιο.

Δημοσ.

Ο λαος ειναι για τον πουτσο??? :confused:

Αν ο λαος ειναι για τον πουτσο, τοτε για ποιο λογο ηθελαν αυτοι οι 200 μπαχαλακηδες να μπουν στη βουλη? Να σωσουν τους εαυτους τους απ τους βουλευτες?? :whistle:

Εγω αν ημουν αυτοι, θα τα παραταγα μα τη παναγια (που δεν πιστευω)

Δημοσ.

Προφανως και ειναι για τον πουτσο ο λαος και ο μεσος ανθρωπος. Εδω και πολλα χρονια πιστευω οτι για να χουμε ελπιδες πρεπει να προυπαρξει ατομικη αλλαγη.

Δημοσ.

Οι γορίλλες του ΠΑΜΕ :

1. Προστάτευαν την ίδια τους την πορεία

2. Προστάτευαν τον υπόλοιπο κόσμο με τις αλυσίδες ώστε να μην μπουν οι κουκουλοφόροι ενδιάμεσα τους (όπως γίνεται πάντα στα μπλόκα χωρίς περιφρούρηση) και αρχίζουν και πετάνε μολοτοφ στα ΜΑΤ, που θα είχε ως αποτέλεσμα τα ΜΑΤ να πετάνε κλασσικα τα δακρυγόνα μέσα στους απλους διαδηλωτές την ίδια ώρα που οι κουκουλοφόροι θα είχαν χωθεί στα στενά. Πάντα το ίδιο γίνεται και έτσι διαλύονται οι πορείες.

3. Το ότι είχαν αλυσίδα μπροστά απο τη βουλή, ναι περιόριζε τον κόσμο απο το να μπεί στη βουλή. Θεωρείς οτι αυτο είναι κακό; Εγω σου λέω οτι δεν υπήρχε καμμία περιπτωση να καταφέρει κάποιος να μπεί στη βουλή αλλα και να κατάφερνε μία ομάδα να το κανει τι θα πετύχαινε;

αυτό πήγα να γράψω και εγώ.

Αν και δεν νομίζω να έχει σημασία αν έκανε καλά το ΠΑΜΕ ή όχι...αύριο θα ξημερώσει μια νέα μέρα,που θα περικυκλώσει την Ελλάδα με την ίδια μουντότητα των τελευταίων μηνών.Συν την απώλεια ενός ανθρώπου.

Δημοσ.

Προφανως και ειναι για τον πουτσο ο λαος και ο μεσος ανθρωπος. Εδω και πολλα χρονια πιστευω οτι για να χουμε ελπιδες πρεπει να προυπαρξει ατομικη αλλαγη.

Ποσο απειρα σε βολευει το αυθαιρετο τσουβαλιασμα ομως (απο το οποιο επισης αυθαιρετα εξαιρεις τον εαυτο σου). Μα ποσο!

Ερωτηση. Αυτοι που συμετειχαν στο σημερινο και χθεσινο συλλαλητηριο ηταν γτπ κατα τη γνωμη σου?

Δημοσ.

Μου λες να μιλησω για 500.000 κοσμο. Προφανως υπαρχουν απο ολες τις κατηγοριες.

Κατα τα αλλα ναι ο μεσος ανθρωπος ειναι ηλιθιος ειτε επειδη ετσι γεννηθηκε ειτε επειδη ετσι εμαθε/τον μαθανε κοιτα γυρω σου

Δεν βγαζω την ουρα μου απεξω εχω φερθει ηλιθια

Ανθρωπος & Ηλιθιοτητα

Δημοσ.

Μου λες να μιλησω για 500.000 κοσμο. Προφανως υπαρχουν απο ολες τις κατηγοριες.

Πριν λιγο μιλησες για 11.000.000 νομιζω.

Ο λαος ειναι για τον πουτσο.

Δημοσ.

ρε μας τρολαρει ως αμυνα στην ελλειψη επιχειρηματων!

απ'τη μια λεει δε θελει ταμπελες απο την αλλη τσουβαλιαζει το λαο ολοκληρο...

Δημοσ.

Πριν λιγο μιλησες για 11.000.000 νομιζω.

Σαν συνολο,σαν μεσο ορο. Μεσος ορος δεν σημαινει οτι ο καθενας εχει αυτην τη τιμη. υπαρχουν διακυμανσεις

Τα αυτονοητα λεμε

Ελεος

Δημοσ.

Ειναι σιγουρο οτι αν ελειπαν αυτα τα 200 τεμπελοσκυλα απο καθε πορεια ο κοσμος θα ηταν δεκαπλασιος.Τωρα ολοι λενε σιγα μην παω να φαω ξυλο εξαιτιας των κουκουλοφορων.Δεν ειναι μυστικο λοιπον οτι λειτουργουν αποτρεπτικα για τις διαδηλωσεις και σκοπος τους (δουλεια τους)ειναι να τις καταστρεφουν.Σιγα μη θελουν να μπουν και στη βουλη,αφου οι εργοδοτες τους ειναι εκει μεσα.

Απο σημερα κ μπρος δημιουργηθηκε μια κατασταση που μελλοντικα μπορει να μας απαλλαξει απο αυτους τους μαλακες.

Εννοω οτι στο εξης θα τρωνε τοσο ξυλο απο τους οικοδομους που θα τους κανει να το σκεφτονται 2 φορες.

Κριμα για τον ανθρωπο που χαθηκε , και για τις παπαριες που γραφει ο καθενας για αυτον.

Δημοσ.

Ο μεσος ανθρωπος?? Δηλαδη η μαζα! Φυσικα θα υπαρχουν και καποιοι πιο μορφωμενοι/ανωτεροι απ τον μεσο ανθρωπο/μαζα/γτπ, σωστα?

Σαν θεωρια υπερανθρωπου μου μοιαζουν ολ αυτα (ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος).

Και ποιος πολιτικος/ιστορικο προσωπο χρησιμοποιησε σαν προσχημα τη θεωρια του υπεανθρωπου?

Ευκολακι ειναι!

Και απ την αλλη

Αν πιστευεις ρε φιλε οτι "για να χουμε ελπιδες πρεπει να προυπαρξει ατομικη αλλαγη", τοτε γιατι υποστηριζεις οτι κανοντας μπαχαλο τη βουλη οι παρακρατικοι θα βρεθει λυση?

Edit:

Συμφωνω απολυτα με τον απο πανω. Ακριβως αυτος ειναι ο σκοπος τους, να μην κατεβει ο κοσμος στο δρομο.

Δημοσ.
τοτε γιατι υποστηριζεις οτι κανοντας μπαχαλο τη βουλη οι παρακρατικοι θα βρεθει λυση?

Για βρες μου που το υποστηριξα αυτο.

Αυτα ειναι που λεω οτι μου φερνουν απογοητευση ...

Δημοσ.

Για βρες μου που το υποστηριξα αυτο.

Αυτα ειναι που λεω οτι μου φερνουν απογοητευση ...

E τοτε που ειναι το προβλημα σου που εμποδιστηκαν απο το ΠΑΜΕ οι παρακρατικοι/μπαχαλακηδες/random αναρχικοι, να εισβαλουν στην Βουλη?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...