Marria Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Αν είναι αυτός που έδειχνε η TV με το λευκό πανωφόρι στη πρώτη γραμμή θα μπορούσα να πω ότι πήγαινε γυρεύοντας. Και παλι ομως ετσι να γινοταν, σε πορεια ειχε παει, οχι σε πολεμικη συγκρουση
sistah Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Βλεποντας στο web tv live την στιγμη που εγινε το ντου απο το παμε, ειδα μεσα σε λιγα λεπτα ανθρωπους να γλυστρανε πανω στις φωτιες της μολοτοφ, 10 vs 1 ξυλο, απειρους να πεφτουν απο τα σκαλια λες και ηταν σακια και τονους απο μαρμαρα να πεφτουν στα απροστατευτα σωματα διαδηλωτων. Το "θεαμα" ηταν αρκετα βιαιο. Εμεινα λιγο μ@λ@κας. Ημουν σιγουρη οτι κατι τετοιο θα γινοταν, να σκοτωθει καποιος. edit: "Την τελευταία του πνοή άφησε στον Ευαγγελισμό 53χρονος διαδηλωτής, ο οποίος εισήχθη με συμπτώματα κολπικής μαρμαρυγής (αρρυθμία). Όπως λένε οι γιατροί του νοσοκομείου, ο άντρας είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα χημικά που εισέπνευσε επιβάρυναν την κατάστασή του. Επί 50 λεπτά, οι γιατροί του έκαναν ανάνηψη χωρίς αποτέλεσμα." Επίσημο ανακοινωθέν: Ο νεκρός 53χρονος μεταφέρθηκε από την Αίγλη Ζαππείου στον Ευαγγελισμό χωρίς σφυγμούς και δεν έφερε τραύματα -via skai twitter
apd453 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Και παλι ομως ετσι να γινοταν, σε πορεια ειχε παει, οχι σε πολεμικη συγκρουση Δε μου φάνηκε να βρέθηκε σε αντιπαράθεση με τους "έτσι" από τύχη. Το επεδίωξε να πάει και να μαλώσει μαζί τους. Εξάλλου δεν ξέρω αν είναι αυτός που έπαθε έμφραγμα. Απλά είπα ότι αν είναι αυτός τον έτρωγε ο κώλος του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε με στεναχωρεί το γεγονός ότι πέθανε ο οποιοσδήποτε για τον ΧΨ λόγο.
Marria Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Αυτος παντως που πεθανε , ηταν απο ανακοπη καρδιας απο παθολογικα αιτια, οποτε μαλλον 2 διαφορετικες περιπτωσεις και δεν εφταιγε καμια πετρα στο κεφαλι.
Nephelia Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Γιατί? Αν πάω εγώ να το παίξω καουμπόης εναντίον 20-30 και μου κάτσουν καμιά ροπαλιά στο κεφάλι δεν έχω ευθήνη. Εντάξυ εσύ ξέρεις,αν νομίζεις ότι μια σύγκρουση σε μια διαδήλωση ισοδυναμεί με καουμπόικες τακτικές,λυπάμαι. Άσχετο,αλλά γνωστοί-άγνωστοι,μπαχαλάκιδες,αναρχικοί,και δεν ξέρω εγώ τι άλλο έκαναν πάλι την Αθήνα να παραλύει.
apd453 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δεν είναι περίεργο μέσα σε ένα μεγάλο πλήθος να πεθαίνει κάποιος από ανακοπή. Έχει γίνει πολλές φορές.
-nick- Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 edit: "Την τελευταία του πνοή άφησε στον Ευαγγελισμό 53χρονος διαδηλωτής, ο οποίος εισήχθη με συμπτώματα κολπικής μαρμαρυγής (αρρυθμία). Όπως λένε οι γιατροί του νοσοκομείου, ο άντρας είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα χημικά που εισέπνευσε επιβάρυναν την κατάστασή του. Επί 50 λεπτά, οι γιατροί του έκαναν ανάνηψη χωρίς αποτέλεσμα." Επίσημο ανακοινωθέν: Ο νεκρός 53χρονος μεταφέρθηκε από την Αίγλη Ζαππείου στον Ευαγγελισμό χωρίς σφυγμούς και δεν έφερε τραύματα -via skai twitter Και οι αλλοι γιατι ειπαν οτι πηγε απο πετρα? Βρε λες ... ? Μπααα
Marria Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Και οι αλλοι γιατι ειπαν οτι πηγε απο πετρα? Βρε λες ... ? Μπααα Εκτος αν αλλον περιμεναν να πεθανει και αλλος πεθανε.. ειδομεν
traganeus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 -nick- εσύ είσαι αναρχικός του πληκτρολογίου ας πούμε???
Alithinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Στην αρχή λέγαν ότι χτυπήθηκε σοβαρά και πως είναι στο νοσοκομείο για τα τραύματα του,και αφού πέθανε άρχισαν να λένε πως πέθανε από ανακοπή και δε χτυπήθηκε... Τρέχα γύρευε...
apd453 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Εντάξυ εσύ ξέρεις,αν νομίζεις ότι μια σύγκρουση σε μια διαδήλωση ισοδυναμεί με καουμπόικες τακτικές,λυπάμαι. Δε κατάλαβα? Τον Mr με το πουκάμισω που μιλάμε τον έχει εξουσιοδοτήσει κανένας τιμωρό του άδικου!? Αν ναι, ποιος του έδωσε το δικαίωμα να επιβάλει τη τάξη με αυθαίρετο τρόπο που αυτός θεωρεί σωστό. Αν κάποιος από τους άλλους σκοτωνόταν δε θα έλεγες ότι τον έτρωγε ο κώλος του?
-nick- Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 -nick- εσύ είσαι αναρχικός του πληκτρολογίου ας πούμε??? Δεν ειμαι καν αναρχικος, ποσο γκαου πρεπει να στε ολοι ωστε να κατηγοριοποιετε τον αλλον ? Εχω πει, σε αρκετα ειμαι μαζι τους, πολλα με χαλανε ομως. Νισαφι.
Marria Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Βαλανε φωτια στο γκαραζ της Βουλης, θα χει πλακα να επεκταθει και στη Βουλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις