Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επ, πανεξυπνε, μια φορα δηλωση οτι το τοπικ ειναι καλη αφορμη να μην ξαναποσταρω, αυτο θα το κρινω εγω,το που θα γραφω , το ποσο και το αν. Επισης ηταν μια φορα μονο που το πα... Τοσο πολυ σε καιει ρε μιζερε?

Για κουνα το κεφαλι σου λοιπον

Καλώς ήρθες για μια ακόμη φορά φίλε μου!

Αν θες πες μας τελικά τις μολότοφ γιατί τις πέταξαν στο κόσμο τα καθυστερημένα;

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
-Το ΠΑΜΕ είχε καταλάβει το πάνω μέρος της πλατείας,μην αφήνοντας άλλα μπλοκς να περάσουν.Έτσι,ξεκίνησε η ένταση.Διαβάστε και εδώ.

-Τα αστικά μέσα για άλλη μια φορά έπλεξαν το εγκώμιο του ΠΑΜΕ,το οποίο "προστάτευε τους ειρηνικούς διαδηλωτές".Μέχρι και ο Άδωνις τους είπα συγχαρητήρια,τόσο ξεφτιλισμένοι.

-Τα ΚΝΑΤ,φορώντας κράνη και κρατώντας παλούκια με κόκκινα πανιά,επιτέθηκαν σε όποιον δεν βρισκόταν στο μπλοκ τους με μίσος που δεν έχω δει ούτε στους πιο καυλωμένους φασιστομπάτσους.Απ'αυτήν την επίθεση,ένας άνθρωπος έπεσε στο κενό και τραυματίστηκε σοβαρά.Σύσσωμη η πλατεία φώναζε "τι τα θέλουμε τα ΜΑΤ,αφού έχουμε τα ΚΝΑΤ","ΚΚΕ το κόμμα σου χαφιέ","ΠΑΜίτες λέρες εργατοπατέρες".

Εμενα ρωτας γιατι πεταξαν τις μολοτοφ? Τι ειμαι, δικηγορος τους ή απολογητης τους?

Δεν συμφωνω με αυτους που πεταξαν μολοτωφ μεσα στο πληθος του ΠΑΜΕ

Δημοσ.

Εμενα ρωτας γιατι πεταξαν τις μολοτοφ? Τι ειμαι, δικηγορος τους ή απολογητης τους?

Δεν συμφωνω με αυτους που πεταξαν μολοτωφ μεσα στο πληθος του ΠΑΜΕ

Και τι σε ενόχλησε τότε;Ότι προσπάθησαν να τους κρατήσουν στην άκρη της διαδήλωσης για να μη δημιουργηθούν επεισόδια;

Δημοσ.

Δηλαδή είναι το ΠΑΜΕ συστημικό ενώ οι παρακρατικοί αναρχικοί "διαδηλωτές"; Δυστυχώς η αριστερά, δεν τολμάει να σας χτυπήσει ιδεολογικά και να εξισώσουν ευθέως το "αναρχικός" με το "παρακρατικός", αλλά τέλος πάντων.

Δεν ειναι η πρωτη φορα που το λεει το ΚΚΕ αυτο αλλα προς ενημερωση σου:

Δίπλα στους κρατικούς, κατασταλτικούς μηχανισμούς υπάρχει και ένας άλλος μηχανισμός, στον οποίο συνυπάρχουν φασιστοειδή, αναρχικοί, χρυσαυγίτες, άνθρωποι του Καρατζαφέρη, οι γνωστοί κουκουλοφόροι.

Πηγη: www.pamehellas.gr

Οπως βλεπεις ξεκαθαρα τους συνδεει

Δημοσ.

Η παραθεση του ποστ ακριβως πανω απο το δικο σου

Δεν μου λέει κάτι κείμενο χωρίς πηγή!Μπορώ όμως να σου βρω όσα κείμενα θέλεις και εγώ πάντως, τι να λέει;Όλοι είδαμε τι έγινε.Πολύ καλά έκαναν και δεν άφησαν τα καθυστερημένα με τις μολότοφ να περάσουν

@feodor εντάξει βρήκαμε παπά να θάψουμε 5-6.Δηλαδή θέλουν να πουν πως το indy συνεργάζεται με τη Χρυσή Αυγή;

Δημοσ.

Εγω σου λεω τι λεει το ΚΚΕ οχι τωρα αλλα δεκαετιες.

Και γω προσωπικα το ΚΚΕ το εχω υπευθυνο κομμα και οτι λεει το λεει με στοιχεια. Γνωμη μου βεβαια!

Δημοσ.

Εγω σου λεω τι λεει το ΚΚΕ οχι τωρα αλλα δεκαετιες.

Και γω προσωπικα το ΚΚΕ το εχω υπευθυνο κομμα και οτι λεει το λεει με στοιχεια. Γνωμη μου βεβαια!

Σιγουρευτηκα πλεον...

Δημοσ.

Να λοιπον πως προστατευεσε το ΚΝΑΤ ... αναγκαιο κακο ρε παιδι μου το καπελωμα και το ξυλο ...

Πριν με βριζανε καποιοι και λεγανε οτι τρολλαρω και να δω καμμια φωτο ...

1vmcesm.jpg

4p1a53r.jpg

5hmfcbo.jpg

7ayzxtx.jpg

pame_napolewn.jpg

1713592.jpg

98DCFBCD7D87B42CA748F6AFA7C24F.jpg

...

Δημοσ.

αηδιαζω με τα τοσα διαφορετικα ονοματα-τσιρακια-κομματοσκυλα(κνατ,παμε,γσεε,ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΜΑΣ, ΟΓΕ,ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ,χρυση αυγη,w.p. και οτι αλλο υπαρχει)που υπαρχουν σε μια διαδηλωση που θα επρεπε να ΜΗΝ ειναι κομματικη!!!!!!καμμια γαμ*** σημαια(+ροπαλα) και λογοτυπα/χρωματα απο τα γ** κομματα.

-ασχετο αλλα τελικα τα διωξαν τα κομματα απο τα πανεπιστημια?-

κοιταω και τα βιντεακιαπου βαλα στις πρωτες σελιδες και τις φωτος απο το παραπανω λινκ και το μονο που μπορω να βγαλω σαν συμπερασμα απο αυτα ειναι

οτι οπως θελει η καθε μερια μπορει να το παρουσιασει και να φανει αληθοφανες.ο λογος ειναι οτι κανεις δεν μπορει να εξηγησει τι παιχτηκε ακριβως.ο ενας λεει το παμε εκλεισε τον δρομο σε ακυρο σημειο-στη μεγαλη βρετανια+στο φαναρι στο πανω δρομο- και δεν το γουσταραν οι υπολοιποι μεχρι που εσκασαν οι men in black και πεταξαν μολοτοφ κτλ..μετα βλεπεις στο βιντεακι ξυλο στα σκαλια χωρις να ξερεις ποιος ειναι ποιος.

αρκετοι με κρανοι,arnette γυαλια(:P)και ροπαλα σημαιες!!!!

Οπως και να χει ειτε "περιφρουρησουν"τις πορειες οι πολιτες ή κομματα ή ματ το σιγουρο ειναι οτι θα πεσει ξυλο και ληγμενα χημικα ...

οχι τετοιες πορειες και κομματα δεν χρειαζετε καμμια χωρα

μεχρι τοτε....

Δημοσ.

Να λοιπον πως προστατευεσε το ΚΝΑΤ ... αναγκαιο κακο ρε παιδι μου το καπελωμα και το ξυλο ...

Πριν με βριζανε καποιοι και λεγανε οτι τρολλαρω και να δω καμμια φωτο ...

Αυτή η σοβιετικού τύπου μονόπλευρη προπαγάνδα είναι για γέλια πάντως. Λές και τις έφαγαν αναίτια οι αριστεριστές, δεν προκάλεσαν ούτε πήγαν να χαλάσουν την πορεία.

Δημοσ.

Τι εγινε νεοελληνα; Η κληρονομικη,αιωνια διχονοια σου,δεν σου επιτρεπει να κανεις ουτε το στοιχειωδες: να σωσεις την πατριδα σου και το μελλον των παιδιων σου;

αξιος της μοιρας σου εισαι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...