feodor Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μη σου πω οτι εχω ετοιμη και την μολοτοφ, οχι παιζουμε ! Να πας να κανεις παρεα στον nick τοτε. Απορω που εισαι ακομα εδω..
thanocaster Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 μετά από έγκριση... http://www.youtube.com/watch?v=xh_9QhRzJEs
feodor Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Feodor, Nephelia.........έχω τα άπαντα του Μπακούνιν, πείτε που και φύγαμε για ολονυκτία Αναρχικουλη... Τπτ απαντα του λενιν εχεις?
Porg Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Τωρα αστο αστο φιλε, δεν το σωζεις με τπτ, μας χαλασες το βραδυ Υπάρχει ελπίδα εδώ γυρνάει πάλι, στο επόμενο post θα αποχωρήσει για 6-7 φορά σε αυτό το topic! Κάθε φορά όταν δεν ξέρει τι να πει λέει "αποχωρώ" και μετά πετάει νέες εξυπνάδες;
feodor Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Α, τώρα και Marria. Έτσι, σοσιαλισμός και τοίχο-τοίχο. Λουσι (μου επιτρεπεις να σε λεω Λουσι, ετσι) στο σοσιαλισμο οι ανθρωποι θα ειμαστε ελευθεροι απο προκαταληψεις..
Marria Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Να πας να κανεις παρεα στον nick τοτε. Απορω που εισαι ακομα εδω.. E κουραστηκα σημερα, μετα απο τοσες ριψεις, απο αυριο παλι στον αγωνα !
Lucifer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Λουσι (μου επιτρεπεις να σε λεω Λουσι, ετσι) στο σοσιαλισμο οι ανθρωποι θα ειμαστε ελευθεροι απο προκαταληψεις.. Δέσμιοι της αλήθειας που πονάει.
feodor Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει ελπίδα εδώ γυρνάει πάλι, στο επόμενο post θα αποχωρήσει για 6-7 φορά σε αυτό το topic! Κάθε φορά όταν δεν ξέρει τι να πει λέει "αποχωρώ" και μετά πετάει νέες εξυπνάδες; Μπα, δεν το νομιζω. Αυτη τη φορα πιστευω θα μας κραταει μουτρα..
-nick- Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει ελπίδα εδώ γυρνάει πάλι, στο επόμενο post θα αποχωρήσει για 6-7 φορά σε αυτό το topic! Κάθε φορά όταν δεν ξέρει τι να πει λέει "αποχωρώ" και μετά πετάει νέες εξυπνάδες; Επ, πανεξυπνε, μια φορα δηλωση οτι το τοπικ ειναι καλη αφορμη να μην ξαναποσταρω, αυτο θα το κρινω εγω,το που θα γραφω , το ποσο και το αν. Επισης ηταν μια φορα μονο που το πα... Τοσο πολυ σε καιει ρε μιζερε? Για κουνα το κεφαλι σου λοιπον
feodor Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 E κουραστηκα σημερα, μετα απο τοσες ριψεις, απο αυριο παλι στον αγωνα ! Χμm....σε καταλαβα και σενα, διπλο ταμπλο το παιζεις.. Tο πρωι αντιεξουσιαστρια το βραδυ θες σοσιαλισμο..
chill Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ευχαρίστως,επί την ευκαιρία να σου πω και γιατί προτιμώ τους ιδεολογικούς εχθρούς του από τον ίδιο Αναρχικουλη... Τπτ απαντα του λενιν εχεις? Δεν είμαι αναρχικός απλά μελετάω "'άπαντα" γιατί μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου πάνω σε διάφορες ιδεολογίες. Μάρξ, Λένιν (αγαπημένος!) ότι θέλεις!!!! Ένα 10άρι πήρα και εγώ στο Πανεπιστήμιο και αυτό ήταν στην Μαρξιστική Θεωρία
feodor Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δέσμιοι της αλήθειας που πονάει. Λουσι εδω σε χανω
Marria Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Χμm....σε καταλαβα και σενα, διπλο ταμπλο το παιζεις.. Tο πρωι μεσημερι αντιεξουσιαστρια το βραδυ θες σοσιαλισμο.. Τωρα καπως καλυτερα, γιατι το πρωινο ξυπνημα ειναι και λιγο δυσκολο
feodor Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δεν είμαι αναρχικός απλά μελετάω "'άπαντα" γιατί μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου πάνω σε διάφορες ιδεολογίες. Μάρξ, Λένιν (αγαπημένος!) ότι θέλεις!!!! Ένα 10άρι πήρα και εγώ στο Πανεπιστήμιο και αυτό ήταν στην Μαρξιστική Θεωρία Βλεπω το γυρισες στο σοβαρο εσυ Παντως δεν σε περασα για αναρχικο ή "κατι". Αλλα ξερεις πανω στη πλακα πεταμε και καμια μαλακια Τωρα καπως καλυτερα, γιατι το πρωινο ξυπνημα ειναι και λιγο δυσκολο Καταλαβα, σ εχει καταστρεψει η φοιτητικη ζωη και σενα
Nephelia Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δεν είμαι αναρχικός απλά μελετάω "'άπαντα" γιατί μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου πάνω σε διάφορες ιδεολογίες. Μάρξ, Λένιν (αγαπημένος!) ότι θέλεις!!!! Ένα 10άρι πήρα και εγώ στο Πανεπιστήμιο και αυτό ήταν στην Μαρξιστική Θεωρία εύγε
Προτεινόμενες αναρτήσεις