panos0100 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα θελω να ρωτησω εχω ενα προγραμμα για back up το acronis λοιπον οποιος ξερει θελω να μου πει πως να κανω ενα back up το οποιο ειτε θα ειναι ενα image αρχειο το οποιο θα χωραει σε ενα cd και θα μπωρεις να επαναφερεις τον υπολογιστη σε σειμειο που το αφησες αν χαλασει ο δισκος ή θα ειναι ενα συμειο επαναφορας συστηματος το οποιο αν εχει μολυνθει ο υπολογιστης να επαναφερουμε παλι πισω τον υπολογιστη ετσι οπως τον αφησαμε πριν κολησει ο ιος, επισης αν ξερει καποιος κανενα προγραμμα παλι για back up με δικιες του οδηγιες ας μου πει το ονομα και καποιες οδηγιες για αυτα που ζητησα ευχαριστω περιμενω απαντησεις
nickarmy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 αν χαλασει ο σκληρος παπαλα ... , γίνετε να δημιουργήσεις σημείο επαναφοράς αλλά το θεωρώ ψηλοάχρηστο, ενα image πρεπει να κάνεις του σκληρού , το οποίο ανάλο ποσα έχεις βάλει τοσο χωρο θα χρειαζετε αρα για cd δύσκολο το κόβω . Δεν ειναι δύσκολο πατάς image και ακολουθέις τις οδηγίες , θα κανει και ενα reastart και έτιμος εδι , ωραίος οδηγός karmen αν μας βλέπεις , το 2010 το ποιο ωραίο και εχει και live back up ... τιπ βγαίνει και 2012
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα