profi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 εξαρτάται από το ποιούς έχεις τώρα,κ πως είναι το κουτί σου μέσα (ανέβασε μια φωτογραφία αν θες)...επίσης πρέπει να δεις κ τις θερμοκρασίες σου σε load,σε idle είναι δύσκολο να έχεις πρόβλημα!!
vlahoskwn Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 ανεβασα μια φωτογραφια για να δεις πως ειναι μεσα http://imageshack.us/photo/my-images/809/dscn0976f.jpg/
orestiss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Διαβαζοντας τα manual δυο μητρικων, αναφερεται καθαρα οτι για το cpu_fan χρειαζεται 4πινο.
profi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 τι θέλεις να βελτιώσεις? θερμοκρασίες ή θόρυβο?
parsifal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 @orestiss, δεν αντιλέγω. Αλλά το CPU fan header είναι μόνο ένα εκ των συνιστωσών του συστήματος Q-Fan. Υπάρχουν και chassis fan headers, καθώς και power fan header σε μερικές Asus για ορισμένα τροφοδοτικά που το υποστηρίζουν. Αυτά είναι όλα 3πινα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μην παιρνεις και ορκο οτι τα chassis fan headers ειναι παντα 3pin
profi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 εγώ έχω giga κ όταν την πήρα είχα μία χαρά με το 4πιν για το chassis fan αλλά οι επιλογές στο bios δεν είναι λειτουργικές (κ έχω κ SB850 όπως λένε τα άρθρα που παρέθεσες parsifal)...κ αν κατάλαβα καλά δεν λύνεται με Bios update ή με κάποιο πρόγραμμα έστω...είναι θέμα κατασκευής!δεν "σύνδεσαν" ποτέ αυτές τις λειτουργίες!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Στις ASUS ή γενικότερα; Και γενικοτερα φυσικα, αλλα και στις ASUS. Και οχι μονο με SB850, αλλά και σε Intel chipsets.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα