nikoskon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Αυτό έλειπε να υποχρεώσουμε τον orlox και τον κάθε orlox να αλλάξει τα γούστα του και τη λίστα του. Απλά ο τίτλος του thread δεν συνάδει με το περιεχόμενο. Η λίστα που έχει παραθέσει, απέχει πολύ από τον τίτλο του thread. Όπως είπα ξανά, καλή η προσπάθεια, αλλά δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Εντάξει όπως και να χει έκανε έναν Α κόπο να γράψει όλο αυτό το κατεβατό που για κάποιους είναι χρήσιμο, ειδικά εφόσον δεν υπήρχε παρόμοιο θέμα στο insomnia. Αν υπάρχουν διαφωνίες/αντιπροτάσεις μπορούν ν ακουστούν νομίζω και στην τελική είναι κι αυτός ένας απ τους σκοπούς του thread. Και no offense αλλά δεν είναι ανάγκη να συνεχίσετε να τρώγεστε και σ αυτό το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δεν τρώγεται κανείς. Αν κάποιος ενοχλείται από κάποιον, υπάρχουν οι αναφορές, τα προσωπικά μηνύματα και απ' ό,τι βλέπω και οι θετικές ψήφοι(!)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Το whatsapp το θεωρώ fail σαν εφαρμογή και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το διαφημίζουν τόσο. Ο λόγος που έχει τόσα πολλά download είναι επειδή το έχουν πάντα στην πρώτη σελίδα ή το ανάποδο; Άσε που είναι ο πρώτος χρόνος μόνο τσάμπα. Το fring κάνει την δουλειά του viber και του whatsapp μαζί και γι αυτό έβαλα αυτό στην λίστα και όχι αυτά τα 2 παρόλο που το viber υπάρχει στο κινητό μου όμως το έχω off γιατί πολλές φορές τρώει αρκετή μπαταρία Πρωτοσέλιδο στο Insomnia WhatsApp : Αποστολή 1 δις άμεσων μηνυμάτων καθημερινά Sorry αλλά δεν άντεξα! Νομίζω αξίζει μια θέση στη λίστα σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Πρωτοσέλιδο στο Insomnia WhatsApp : Αποστολή 1 δις άμεσων μηνυμάτων καθημερινά Sorry αλλά δεν άντεξα! Νομίζω αξίζει μια θέση στη λίστα σου... Ακομα δεν μπορω να καταλάβω γιατι γινετε τοσος ντορος με αυτη την εφαρμογη. Προσφέρει πολυ λιγοτερα απο αλλες. Ο σκοπος τις λίστας ειναι να εχεις μια εφαρμογη για καθε δουλεια. Αν μπορουσες να διαλεξεις μονο μια απο τις παρακάτω τι θα διάλεγες? Fring, viber, whatsapp, tango, cacaotalk, skype, nimbuzz κτλ? Απο τα παραπάνω το fring μονο συγκεντρώνη ολα τα + εχει αποδεκτή ποιότητα ελάχιστη κατανάλωση σε data και μπαταρια αναζήτηση επαφών μεσω τηλεφωνικου αριθμου υπαρχει ολες της πλατφόρμες ακομα ios, android, symbian ακομα και java εχει ολο το πακετο επικοινωνιας text, voice, video με μοναδικο του μειονέκτημα την απουσία pc client. Αν μπορουσα να εχω μονο ένα αυτο θα ηταν το fring και αυτος ειναι ο σκοπος τις λίστας με μοναδική εξέρεση τα sms και τα video player που ακομα ειμαι διχασμένος αν και πλέον γέρνω πολυ προς το handsent μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 OK. Τα ρέστα μου orlox! Με το συγκεκριμένο reply σου με έκανες να καταλάβω για ποιό λόγο αποκλείστηκα εις διπλούν από το insomnia. Και δεν τίθεται θέμα υποκειμενικότητας και γούστου, δυστυχώς. Για την ιστορία στον Γαλαξία μου παίζει και Whatsapp και Viber και Skype. Δεν με ενοχλεί να έχω πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες. Αλλά αν ξέρεις 2 insomniacs που μου στέλνουν msgs κυρίως στο Viber, ο κύριως όγκος μηνυμάτων μου με χρήστες smartphone(Blackberry & iPhones) είναι μέσω Whatsapp. Αλλά σίγουρα αυτό που συμβαίνει σε εμένα αλλά και η είδηση που αναρτήθηκε στην κεντρική σελίδα του insomnia, είναι υποκειμενικό θέμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 nik κουβεντα κανουμε και ειμαι ανοιχτος σε συζητηση. Δεν ειναι αναγκη ουτε ban να φας(παλι ) ουτε να λογομαχουμε. Εξηγησα γιατι εφτιαξα αυτη την λιστα και τους λογους που δεν εχω το watssapp μεσα ενω εχω το fring. Πες μου και εσυ λοιπον ως χρηστης whatsapp γιατι να το προτιμησει καποιος εναντι του ανταγωνισμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα