arxaggelos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Πιο προιον θα χρησιμοποιήσεις πιο πολυ? Τον player που θα ακους για παντα μουσικη μεχρι να πεταξεις το τελευταιο android τηλεφωνο που θα εχεις η το gameloft game που θα το τερματισεις σε 2 μερες? Δεν είναι απόλυτα σωστή η λογική σου, αν έχω ένα καλό ρούχο για ιδιαίτερες περιστάσεις Vs. το αγαπημένο μου μπλουζάκι που το φοράω 5+ φορές το μήνα, δεν βρίσκω κανένα λόγο γιατί το μπλουζάκι να είναι ντε και καλά ακριβότερο. Για την ακρίβεια, θα ήθελα να είναι και φθηνότερο, απλά και μόνο επειδή στατιστικά θα το φορέσω περισσότερο. Το development της συγκεκριμένη εφαρμογής δεν μου φαίνεται ότι δικαιολογεί την τιμή του. Με βάση τις τιμές που κυκλοφορούν στο Μαρκετ, και με εξαίρεση τα Office και τα GPS, είναι από τις ακριβότερες εφαρμογές. Ε, music player είναι, μην τρελαθούμε κι όλας. Btw, ευχαριστώ κι εγώ για τη λίστα, είχα μείνει κάπως πίσω στα πιό καινούρια apps. Και μια που ασχολήθηκες προσωπικά, το QueueTube αρχίζει να κάνει buffer και...δεν σταματάιε ποτέ. Γενικά δεν λειτουργεί. Έχεις καμία ιδέα τί μπορεί να παίζει; Να προσθέσω επίσης ότι πολύ εύχρηστη και απλή στη χρήση εφαρμογή για φακέλους είναι το SiMi Folder Widget, μου αρέσει γιατί δεν έχει πολλές φανφάρες και έχει πολύ sleek σχεδιασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δεν είναι απόλυτα σωστή η λογική σου, αν έχω ένα καλό ρούχο για ιδιαίτερες περιστάσεις Vs. το αγαπημένο μου μπλουζάκι που το φοράω 5+ φορές το μήνα, δεν βρίσκω κανένα λόγο γιατί το μπλουζάκι να είναι ντε και καλά ακριβότερο. Για την ακρίβεια, θα ήθελα να είναι και φθηνότερο, απλά και μόνο επειδή στατιστικά θα το φορέσω περισσότερο. Το development της συγκεκριμένη εφαρμογής δεν μου φαίνεται ότι δικαιολογεί την τιμή του. Με βάση τις τιμές που κυκλοφορούν στο Μαρκετ, και με εξαίρεση τα Office και τα GPS, είναι από τις ακριβότερες εφαρμογές. Ε, music player είναι, μην τρελαθούμε κι όλας. Btw, ευχαριστώ κι εγώ για τη λίστα, είχα μείνει κάπως πίσω στα πιό καινούρια apps. Και μια που ασχολήθηκες προσωπικά, το QueueTube αρχίζει να κάνει buffer και...δεν σταματάιε ποτέ. Γενικά δεν λειτουργεί. Έχεις καμία ιδέα τί μπορεί να παίζει; Να προσθέσω επίσης ότι πολύ εύχρηστη και απλή στη χρήση εφαρμογή για φακέλους είναι το SiMi Folder Widget, μου αρέσει γιατί δεν έχει πολλές φανφάρες και έχει πολύ sleek σχεδιασμό. χμμμ να σου πω την αληθεια οχι. Να εχεις υποψιν σου οτι ουσιαστικα ειναι youtube player που απλα παιζει στο παρασκήνιο. ΑΚΑ θες flash enabled phone και bandwith.Μπορει να λεω και βλακειες νομιζω οτι ειναι ετσι παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alekasas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Οκ το βρηκα! Thx!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Παιδια θελω λιγο την βοηθεια σας σε κατι. Λοιπον εχω αγορασει το archos 101 και θελω να βλεπω on-line κατι επισοδεια απο την σειρα bleach (ειναι ενα anime). Πηγαινω στην σελιδα οπου εχει τα επισοδεια και οταν παταω σε καποιο να παιξει το κολαει παρα πολλυ. Του εχω περασει τον flash player αλλα και παλι κολαει. Πρεπει να του περασω και κατι αλλο? Αν μπορειτε δωστε ενα χερακι βοηθειας. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Παιδια θελω λιγο την βοηθεια σας σε κατι. Λοιπον εχω αγορασει το archos 101 και θελω να βλεπω on-line κατι επισοδεια απο την σειρα bleach (ειναι ενα anime). Πηγαινω στην σελιδα οπου εχει τα επισοδεια και οταν παταω σε καποιο να παιξει το κολαει παρα πολλυ. Του εχω περασει τον flash player αλλα και παλι κολαει. Πρεπει να του περασω και κατι αλλο? Αν μπορειτε δωστε ενα χερακι βοηθειας. Ευχαριστω! Δοκιμασε με αυτη την εφαρμογη https://market.android.com/search?q=manga+watcher&so=1&c=apps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δοκιμασε με αυτη την εφαρμογη https://market.android.com/search?q=manga+watcher&so=1&c=apps Ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα αυτο ειναι για να διαβαζεις τα manga magazine και οχι τα επισοδεια. Εγω μιλαω για αυτο εδω http://www.bleachget.com/watch/516-bleach-episode-309-english-subbed/ Οταν παταω το play απο το Archos παιζει μεν αλλα το παει χαλια-διακεκομενα το βιντεακι. Καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alekasas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Παιδια εχω το Archos. Θελω να βρω ενα προγραμμα να παιζει moveis, να παιρνεις ξεχωριστους ελληνικους υποτιτλους και οταν παιζει fullscreen να φευγουν τα soft keys απο δεξια. Υπαρχει κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα αυτο ειναι για να διαβαζεις τα manga magazine και οχι τα επισοδεια. Εγω μιλαω για αυτο εδω http://www.bleachget...english-subbed/ Οταν παταω το play απο το Archos παιζει μεν αλλα το παει χαλια-διακεκομενα το βιντεακι. Καμια ιδεα? Συγνωμη εχεις δικιο. Μπερδευτικα γιατι κατι παιζει και δεν μπορω να την κατεβάσω πλέον. Η εφαρμογη που ηθελα να σου γραψω εινα η animewatch. Αν δεν μπορεις να την κατεβασεις ουτε εσυ μπορεις να την googlareis. Αυτη ειναι η σωστη. Παιδια εχω το Archos. Θελω να βρω ενα προγραμμα να παιζει moveis, να παιρνεις ξεχωριστους ελληνικους υποτιτλους και οταν παιζει fullscreen να φευγουν τα soft keys απο δεξια. Υπαρχει κατι? Οι εφαρμογες στην πρωτη σελίδα δεν κανουν αυτο που θες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alekasas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Προς θεου φιλε μου δεν χρειαζεται να μου ζητας και συγνωμη. Εγω συγνωμη που σε ζαλιζω . Το εχω κατεβασει το εχω εγκαταστισει αλλα οταν παω να παιξω το βιντεακι, μου λεει οτι ειναι forbiten και οτι δεν εχω τα δικαιωματα στον server. Μηπως μου προτεινεις καποιο απο τα προγραματα που εχει εδω στο threat? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Με αυτην την εφαρμογή και με το PC Client ειναι πλέον πανεύκολο. διορθωσε το link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 orlox είναι δυνατόν να απουσιάζουν Viber (5.000.000+ εγκαταστάσεις) και Whatsapp(10.000.000+ εγκαταστάσεις) από την λίστα σου στην κατηγορία που δημιούργησες με τίτλο Επικοινωνίες; Και όμως είναι! Ειδικά το Whatsapp που είναι και cross platform, ενοποιημένο με όλες τις πλατφόρμες (Blackberry OS, iOS, Android, Windows Phone 7, Symbian), δεν θα έπρεπε να απουσιάζει! Θέλει αρκετή δουλειά ακόμα η λίστα. Καλή προσπάθεια παρόλα ταύτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 orlox είναι δυνατόν να απουσιάζουν Viber (5.000.000+ εγκαταστάσεις) και Whatsapp(10.000.000+ εγκαταστάσεις) από την λίστα σου στην κατηγορία που δημιούργησες με τίτλο Επικοινωνίες; Και όμως είναι! Ειδικά το Whatsapp που είναι και cross platform, ενοποιημένο με όλες τις πλατφόρμες (Blackberry OS, iOS, Android, Windows Phone 7, Symbian), δεν θα έπρεπε να απουσιάζει! Θέλει αρκετή δουλειά ακόμα η λίστα. Καλή προσπάθεια παρόλα ταύτα. Ο άνθρωπος δεν έβγαλε μια λίστα και είπε "αυτά είναι, δεν υπάρχουν άλλα", είπε να ποστάρουμε και οι υπόλοιποι τις προτιμήσεις μας οπότε δώσε απλά και την δικιά σου λίστα για να γίνει πιο πλήρες το thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Το whatsapp το θεωρώ fail σαν εφαρμογή και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το διαφημίζουν τόσο. Ο λόγος που έχει τόσα πολλά download είναι επειδή το έχουν πάντα στην πρώτη σελίδα ή το ανάποδο; Άσε που είναι ο πρώτος χρόνος μόνο τσάμπα. Το fring κάνει την δουλειά του viber και του whatsapp μαζί και γι αυτό έβαλα αυτό στην λίστα και όχι αυτά τα 2 παρόλο που το viber υπάρχει στο κινητό μου όμως το έχω off γιατί πολλές φορές τρώει αρκετή μπαταρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Το Whatsapp είναι για όλες τις πλατφόρμες, για αυτό είναι πρώτο σε downloads. Έχει και μετρητή δεδομένων για να ξέρεις ακριβώς τί καταναλώνει η εφαρμογή. Δίνει την δυνατότητα στο χρήστη Android να στέλνει μηνύματα σε χρήστες Blackberry,iPhone,Windows Phone,Symbian. Το ότι είναι επί πληρωμή δεν είναι κακό. Άλλωσε η λίστα σου δεν είναι μόνο για free apps. Σου υπενθυμίζω τον τίτλο "Top * Android Εφαρμογων σε καθε κατηγορια q4 2011" Επίσης δεν θέλει κωδικούς και usernames όπως και το Viber. Το fail που ακριβώς είναι; Είναι ο καλύτερος messenger που υπάρχει και αυτό φαίνεται καθαρά από τα downloads. Και το Kakao Talk έμπαινε στην πρώτη σελίδα αλλα πήγε άπατο. Όσο για το Viber, δεν είναι τυχαίο πως έγινε πρωτοσέλιδο σε όλα τα forum όταν προγραμματίστηκε για πλατφόρμα android. Από την στιγμή που η λίστα είναι δική σου, έχει δικαίωμα να μην συμπεριλάβεις τις καλύτερες cross-platform εφαρμογές messanging και VoIP. Ο άνθρωπος δεν έβγαλε μια λίστα και είπε "αυτά είναι' date=' δεν υπάρχουν άλλα", είπε [/color']να ποστάρουμε και οι υπόλοιποι τις προτιμήσεις μας οπότε δώσε απλά και την δικιά σου λίστα για να γίνει πιο πλήρες το thread Νομίζω η πρόταση μου για τις συγκεκριμένες εφαρμογές είναι σαφής και από το πρώτο μου ποστ. Πόσταρα ο υπόλοιπος την προτίμησή μου. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως είναι υποχρεωμένος να προσθέσει στην δική του λίστα για διάφορους λόγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Φιλικά πάντα, το thread δεν δημιουργήθηκε για να υποχρώσουμε τον orlox να αλλάξει την λίστα του αλλά για να δώσουμε τις δικές μας προτάσεις, για αυτό έκανα και το προηγούμενο σχόλιο. Για το whatsapp τώρα, πρώτη φορά το χρησιμοποίησα χτές που το ανεφερες (nikoskon) και μπορώ να πώ ότι μου φαίνεται αρκετά καλή ιδέα, μόνο που θα πρέπει να την προωθήσω σε περισσότερους γνωστούς μου γιατί τώρα δεν την χρησιμοποιούν πολλοί δυστυχώς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα