iagouaros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Το συγκεκριμένο παιχνίδι για να παίξει καλά θέλει τετραπύρηνο επεξεργαστή. Μπορείς να το δεις σε αυτό το διάγραμμα για παράδειγμα http://www.legionhardware.com/articles_pages/battlefield_bad_company_2_tuning_guide,7.html. Αν και είναι για χαμηλότερη ανάλυση από αυτή που παίζεις, τα πράγματα είναι περίπου τα ίδια και στην 1080p. Βάζωντας έναν τετραπύρηνο θα έβλεπες σχεδόν διπλάσια fps. Αν θες κάνε μια δοκιμή με το afterburner για να δεις πόσο GPU usage έχει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο Battlefield 3 τώρα, η beta του έδειξε ότι η διαφορά μεταξύ διπύρηνου και τετραπύρηνου επεξεργαστή δεν τόσο μεγάλη. http://www.techspot.com/review/448-battlefield-3-beta-performance/page7.html Πάντως ναι περίμενε μέχρι την άλλη βδομάδα που θα βγεί το παιχνίδι στην τελική του και βλέπεις πως πάει. Τι πρέπει να καταλάβω από το Afterburner;;; Χρησιμοποιεί γύρω στο 50% της Gpu.... Αυτό είναι καλό;;;
Thanos1972 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Ποτε το χρησιμοποιεί?σε Idle,σε browsing η στο παιχνιδι? Εαν ειναι στο παιχνιδι,ετσι οπως εχεις το afterburner ανοιχτο,να εχεις ανοιχτο απο πισω και το task manager και να δεις ποσο χρησιμοποιει τον επεξεργαστη. Εαν ο επεξεργαστης ειναι στο 100% και η καρτα στο 50% τοτε...μαντεψε.
Kappas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Τι πρέπει να καταλάβω από το Afterburner;;; Χρησιμοποιεί γύρω στο 50% της Gpu.... Αυτό είναι καλό;;; Αυτό σημαίνει πώς η gpu στην ουσία δίνει τη μισή της δύναμη ενώ παράλληλα ο επεξεργαστής θα χτυπάει 100στάρια και επομένως έχουμε αυτό που λες και στον τίτλο "bottleneck".
iagouaros Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Οκ, θα δοκιμάσω με το Task Manager ανοιχτό, για να το επαληθεύσω. Ευχαριστώ και πάλι....
iagouaros Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Battlefield 3 1920x1080 High settings πάει σφαίρα με 60 fps, και δεν έχω bottleneck, σας ευχαριστώ όλους....
fixxxer29 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μια χαρά σε βρίσκω, μπορεί να μην είναι quad ο επεξεργαστής σου αλλά μια χαρά την παλεύει ακόμα , να ναι καλά το overclock
Cosbuster Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μια χαρά είναι ο επεξεργαστής για την κάρτα. Σίγουρα θα υπάρχουν κανα δυο παιχνίδια που θα σε κόβει όπως το BC2 και κανα GTAIV αλλά σε γενικές γραμμές καλλά κρατεί ακόμα η CPU.
iagouaros Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Γεια χαρά και πάλι, με το singleplayer του BF3 δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά στο multiplayer πολλά. Λοιπόν τα fps μου στο multi κυμαίνονται από 19-40, τι γίνεται όμως... Κατεβάζω την ανάλυση, κατεβάζω τα settings και πάλι τα ίδια, 19-40 fps, δεν μπορείς να παίξεις ζαλίζεσαι. Τα απενεργοποιώ όλα και πάλι τα fps χαμηλά. Απ' ότι θα δείτε και στη φωτό, η gpu δουλεύει γύρω στο 50%, τι μπορεί να φταίει;;;
Kappas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Θέμα επεξεργαστή το πιo πιθανό. Στο multiplayer με τόσα ατόμα μέσα είναι άλλη ιστορία. Αν παίξεις για δοκιμή σε server με μικρότερο χάρτη και με λιγότερα άτομα είναι καλύτερα;
fixxxer29 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Γεια χαρά και πάλι, με το singleplayer του BF3 δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά στο multiplayer πολλά. Λοιπόν τα fps μου στο multi κυμαίνονται από 19-40, τι γίνεται όμως... Κατεβάζω την ανάλυση, κατεβάζω τα settings και πάλι τα ίδια, 19-40 fps, δεν μπορείς να παίξεις ζαλίζεσαι. Τα απενεργοποιώ όλα και πάλι τα fps χαμηλά. Απ' ότι θα δείτε και στη φωτό, η gpu δουλεύει γύρω στο 50%, τι μπορεί να φταίει;;; Τόση μεγάλη διαφορά από Single player σε Μulti? Τι να πω. Το ιστορικό χρήσης που μας δείχνεις παραπέμπει σε bottleneck λόγω cpu , αλλά επιφυλάσσομαι μήπως συμβαίνει κάτι άλλο..
iagouaros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Θα φανεί αύριο - μεθαύριο τι φταίει. Παρήγγειλα τον 2500K, asus p8p67 le και corsair 8gb 1600mhz. Θα σας ενημερώσω. Μακάρι να μην είμαι από τη σύνδεση στο Internet!!!!!!
iagouaros Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Κι ήρθε η στιγμή της ενημέρωσης..... Λοιπόν τελικά το πρόβλημα ήταν η εμφάνιση bottleneck. Με τον i5 2500k, και τις ίδιες ρυθμίσεις στο Bf3(1920x1080, high settings), το παιχνίδι σπάνια να πέσει στο multiplayer κάτω από 60 fps. Πλέον η κάρτα γραφικών δουλεύει τσίτα στο 100%, αυτό το διαπίστωσα από το msi afterburner. Ο επεξεργαστής δούλευε (και τους 4 πυρήνες του) κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού γύρω στο 90%. Ήμαρτον!!!! Πως να την παλέψει ο κλοκαρισμένος E5200;;;; Από θερμοκρασίες είμαι στο full load, γύρω στους 65 βαθμούς cpu- gpu, θα χρειαστώ ψύκτρα για τον i5 2500k;;;;
fixxxer29 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Ε κρίμα είναι να τον αφήσεις stock τον επεξεργαστή. Δεν φτιάχτηκε το μοντέλο αυτό για να μείνει εκεί Αν παρόλα αυτά δεν θέλεις να τον πειράξεις , μένεις και με τη μαμά ψύκτρα.
iagouaros Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Αν μπει ψύκτρα εννοείται ότι θα τον ανεβάσω, απλά δε μου έμεινε ευρώ . Σε λίγο καιρό θα πειραματιστώ. Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια σας...
The__Blade Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Bad company 2, battlefield 3 σε multiplayer το ξεχνάς με διπύρινο, δεν την παλεύει, δεν αντέχει,δεν τραβάει... θες 4 πυρήνες, το λιγότερο. είναι 100% δοκιμασμένο. αλλιώς πρέπει να παίζεις σε server με λίγα άτομα..... οι μονοι διπυρινοι που αντέχουν είναι αυτόι με Hyperthreading, αλλά και πάλι δεν το τρέχουν καλά..... Πολύ καλη αγορά ο 2500κ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα