iagouaros Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα, έχει μια εβδομάδα που αγόρασα την παραπάνω κάρτα γραφικών και σε θέμα επιδόσεων είμαι σχεδόν στα ίδια με την Sapphire Hd 4830 που είχα. Φταίει ότι έχω bottleneck ή λέτε να παίζει κάτι άλλο. Το σύστημα μου φαίνεται στην υπογραφή μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
fixxxer29 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Ο επεξεργαστής σου είναι Conroe (Core 2 duo) ή προηγούμενης γενιάς? Δε τα θυμάμαι καλά αυτά. Ανέβασε αν θέλεις κάνα benchmark να δούμε πως τα πάει η κάρτα π.χ. Unigine Heaven
iagouaros Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν, στο Battlefield Bad Company 2, με ρυθμίσεις 1920χ1080 4xAA 16xAF Global settings = High HBAO = Off έχω μέσο όρο γύρω στα 30 fps, σκέψου ότι αγόρασα την κάρτα για να μπορώ να παίξω το battlefield 3 και σέρνεται στο Bc2. Ήμαρτον... Benchmarks θα ανεβάσω το βράδυ
rafail1994 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Το πρόβλημα σου είναι στον επεξεργαστή . Για να μπορέσεις να παίξεις ικανοποιητικά θα πρέπει να τον αλλάξεις και να μην τα έχεις ολα στο high γιατι η κάρτα γραφικών δεν ειναι και κάνα θηρίο
iagouaros Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Το πρόβλημα σου είναι στον επεξεργαστή . Για να μπορέσεις να παίξεις ικανοποιητικά θα πρέπει να τον αλλάξεις και να μην τα έχεις ολα στο high γιατι η κάρτα γραφικών δεν ειναι και κάνα θηρίο Εδώ με την HD4830 έπαιζα σε High ρυθμίσεις την 560ti δε θα βάλω;;;
fixxxer29 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μιλάμε για το Battlefield bad company 2, το οποίο δεν είναι απαιτητικό παιχνίδι. Αν το τρέξω με μια κάρτα στο σύστημα μου τα έχω όλα στο full , με Maximum Antialiasing έχω πάνω από 60 fps συνήθως, καμιά φορά πέφτει στα 50άρια. Πάντως δε μου κάθεται καλά ότι μπορεί να σε κόβει τόσο πολύ ο συγκεκριμένος επεξεργαστής , απ΄την στιγμή που του έχεις και ένα ωραιότατο overclock. Δώσε μας και 3dMark 11 όταν έχεις την ευκαιρία , να δούμε τι κάνει εκεί ο cpu
rafail1994 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Εδώ με την HD4830 έπαιζα σε High ρυθμίσεις την 560ti δε θα βάλω;;; Για το battlefield 3 ήθελα να πω όλα στο full
iagouaros Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μιλάμε για το Battlefield bad company 2, το οποίο δεν είναι απαιτητικό παιχνίδι. Αν το τρέξω με μια κάρτα στο σύστημα μου τα έχω όλα στο full , με Maximum Antialiasing έχω πάνω από 60 fps συνήθως, καμιά φορά πέφτει στα 50άρια. Πάντως δε μου κάθεται καλά ότι μπορεί να σε κόβει τόσο πολύ ο συγκεκριμένος επεξεργαστής , απ΄την στιγμή που του έχεις και ένα ωραιότατο overclock. Δώσε μας και 3dMark 11 όταν έχεις την ευκαιρία , να δούμε τι κάνει εκεί ο cpu Σε κανένα δίωρο θα τα έχετε όλα, ευχαριστώ για τη βοήθεια....
iagouaros Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Οι ρυθμίσεις: Settings 3dmark11 Default test settings Extreme test 1920 x 1080 Settings Unigine Heaven Benchmark 2.0 4xAA 16xAF Shaders = High Tesselation = Normal Measurement = FPS
fixxxer29 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 To σκορ σου στο Heaven benchmark είναι νορμάλ για την κάρτα σου , δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Το 3dmark δε μπορω να συγκρίνω μιας και είναι σε Extreme και θα ήθελα το link από το 3dmark.com/results σε performance mode αντί για screenshot. Sorry για την ταλαιπωρία Προς το παρόν μόνο στο Battlefield έχουμε πρόβλημα δηλαδή.. Κάνα άλλο παιχνιδάκι υπάρχει να δοκιμάσεις την καρτούλα?
iagouaros Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μπα άλλο παιχνιδάκι δεν έχω δοκιμάσει, περιμένω Batman: Arkham City και Battlefield 3. Εκεί θα φανεί.... Στη σελίδα δεν μπορώ να πάω, επισυνάπτω πιο αναλυτικά το xtreme και το performance
fixxxer29 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μια χαρά είσαι και δω. Είναι λίγο χαμηλά απλά τα Physics λόγω επεξεργαστικής ισχύς , αλλά στα τεστ γραφικών δε σε κόβει καθόλου. Τώρα για το bad company , δε ξέρω τι να σου πω.. Δε περιμένεις μέχρι την άλλη βδομάδα για το 3 να την δεις εκεί? Έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω να ξαναπαίξεις το bad company μετά
iagouaros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μια χαρά είσαι και δω. Είναι λίγο χαμηλά απλά τα Physics λόγω επεξεργαστικής ισχύς , αλλά στα τεστ γραφικών δε σε κόβει καθόλου. Τώρα για το bad company , δε ξέρω τι να σου πω.. Δε περιμένεις μέχρι την άλλη βδομάδα για το 3 να την δεις εκεί? Έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω να ξαναπαίξεις το bad company μετά Οκ, αυτό θα κάνω. Σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια
Kappas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν, στο Battlefield Bad Company 2, με ρυθμίσεις 1920χ1080 4xAA 16xAF Global settings = High HBAO = Off έχω μέσο όρο γύρω στα 30 fps, σκέψου ότι αγόρασα την κάρτα για να μπορώ να παίξω το battlefield 3 και σέρνεται στο Bc2. Ήμαρτον... Benchmarks θα ανεβάσω το βράδυ Το συγκεκριμένο παιχνίδι για να παίξει καλά θέλει τετραπύρηνο επεξεργαστή. Μπορείς να το δεις σε αυτό το διάγραμμα για παράδειγμα http://www.legionhardware.com/articles_pages/battlefield_bad_company_2_tuning_guide,7.html. Αν και είναι για χαμηλότερη ανάλυση από αυτή που παίζεις, τα πράγματα είναι περίπου τα ίδια και στην 1080p. Βάζωντας έναν τετραπύρηνο θα έβλεπες σχεδόν διπλάσια fps. Αν θες κάνε μια δοκιμή με το afterburner για να δεις πόσο GPU usage έχει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο Battlefield 3 τώρα, η beta του έδειξε ότι η διαφορά μεταξύ διπύρηνου και τετραπύρηνου επεξεργαστή δεν τόσο μεγάλη. http://www.techspot.com/review/448-battlefield-3-beta-performance/page7.html Πάντως ναι περίμενε μέχρι την άλλη βδομάδα που θα βγεί το παιχνίδι στην τελική του και βλέπεις πως πάει.
Obsidian Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Να ξέρεις οτι το Bad Company 2 είναι παιχνίδι που υποστηρίζει ως 8 threads. Γενικα ζορίζει αρκετά τον επεξεργαστή, ενώ π.χ. το Crysis 1 είναι optimized για dual-cores.. κοινώς είναι GPU-bound. Αν θες Battlefield 3 ψάξε για κανέναν μεταχειρισμενο Q6600..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα