michaelred Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα τα φώτα σας θέλω να πάρω λαπτοπ αλλά εκεί που θέλω να δώσω έμφαση είναι στην οθόνη που θα έχει να πολύ καλής ποιότητας για να είναι όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστα τα μάτια μου, τα χρήματα δεν παίζουνε ρόλο. κύρια χρήση προγράμματα όπως autocad , προγράμματα για μηχανικούς κανένα starcraft και καμιά ταινία περιμένω τις προτάσεις σας!
yiannhsp Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Με ανοιχτά τα μάτια λοιπόν (όχι με κλειστά) σου προτείνω σε 17" ΗP 8740W Link ή σε 15" HP 8540W Link .Το 17" μπορείς να το πάρεις να το πάρεις και με την Dreamcollor HP8760W Link έχει οθόνη που δεν υπάρχει αλλού + την ποιότητα κατασκευής της W σειράς της HP (Workastation) που είναι ανώτερη από ότι κυκλοφορεί.Επίσεις η σειρά αυτή είναι ειδικά κατασκευασμένη για αυτό που θες <<κύρια χρήση προγράμματα όπως autocad , προγράμματα για μηχανικούς>> .Τώρα για παιχνίδια τα δύο 17" που σου προτείνω παίζουν τα πάντα και τα περισσότερα σε φουλ ανάλυση επίσεις έχουν όλα 3 χρόνια εγγύηση .
michaelred Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Oλοι συμφωνούν ; Καμία διαφωνία;Πολύ καλές προτάσεις όντως
xristoforos89 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Οντας, πολυ προσφατα, κατοχος ενος Elitebook θα συμφωνησω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα