Προς το περιεχόμενο

HDD για Mac Mini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά προτείνετε κάποιον σκληρό για το μίνι, όσο το δυνατόν πιό οικονομικό και αξιόπιστο.

Το μοντέλο μου είναι Late 2009 και θέλω να βάλω 500g @7200.

Thanx!

Δημοσ.

Nice. Τον είχα δει κι εγώ αλλά είπα να μην πέσω με τα μούτρα σε έναν από τους φθηνότερους. Αν εκτός από φθηνός είναι και δοκιμασμένος ακόμη καλύτερα :rolleyes:

Δημοσ.

Sweet. Ευχαεριστώ πολύ για την απάντηση. Αν έχει κανένας κάποια ανταγωνιστική πρόταση, ας το πεί τώρα αλλιώς ας σωπάσει για πάντα. :mrgreen:

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια με τιν ευκαιρια που υπαρχει ηδη το θεμα (γτ και γω σκεφτομουν να ανοιξω ενα) εχω και γω ενα macmini του 2009 επισης εχω ενα wd 10000rpm 300 gb και σκεφτομαι αν μπορω να το βγαλω απ τη θηκη 3,5" που ειναι και να των βαλω στο macmini, ξερει κανεις αν υπαρχει ασυμβατοτιτα η κατι τετοιο?? Σκεφτομουν για ssd αλλα το κοστος ειναι καπως παραπανω μιας και το 10000 τον εχω ηδη!!!

και εκτος απ αυτο αν βαλω ssd υπαρχει περιοσμος ή μπορω να βαλω ολες της εταιριες???

Δημοσ.

Δεν θα το εκανα..

Πρωτον γιατι χωρις την θηκη του θα ζεσταινεται παραπανω , αλλα και επειδη δεν ειμαι σιγουρος αν θα μπορει να δωσει το mac mini το παραπανω ρευμα που απαιτει ο συγκεκριμενος σκληρος , μιας κ ειναι desktop κ οχι laptop σκληρος.

Το mac mini δεχεται laptop σκληρους.

Επισης ειναι κ λιγο πιο χοντρος σε σχεση με τους συνηθισμενους laptop 2.5" σκληρους, οποτε ισως κ να μην χωραει.

Δημοσ.

Δεν θα το εκανα..

Πρωτον γιατι χωρις την θηκη του θα ζεσταινεται παραπανω , αλλα και επειδη δεν ειμαι σιγουρος αν θα μπορει να δωσει το mac mini το παραπανω ρευμα που απαιτει ο συγκεκριμενος σκληρος , μιας κ ειναι desktop κ οχι laptop σκληρος.

Το mac mini δεχεται laptop σκληρους.

Επισης ειναι κ λιγο πιο χοντρος σε σχεση με τους συνηθισμενους laptop 2.5" σκληρους, οποτε ισως κ να μην χωραει.

καταλαβα σε ευχαριστω πολυ οποτε ακυη η ιδεα μ!!!! βασηκα θελω να αλλαξω σκληρο για να βοηθησω το μηχανιμα να πηγαινει καλυτερα!!!

και οσο αφορα τους ssd ?? αν βαλω sata 3 θα υπαρχει προβλημα ???αλλιως καποια ιδεα?? Corsair Force ειναι καλοι??

Δημοσ.

Βαλε οποιον ssd θελεις και σου ειπτρεπουν τα οικονομικα σου.

Και sata 3 μπορεις να βαλεις, αλλα δεν εχει πολυ νοημα να δωσεις παραπανω χρηματα για sata 3, μιας και δεν θα τον εκμεταλλευεται το mac mini σου.

Οποτε εναwς ocz vertex 2 φανταζει ιδανικος, ειναι και σε καλη τιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...