Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα φόρουμ ,

ψάχνω να αγοράσω για τους γονείς μου ένα από αυτά τα μαραφέτια που συνδέεις πάνω εξωτερικό σκληρό με ταινίες και υπότιτλους και αναλαμβάνουν να τις δείξουν στη τηλεόραση που έχουμε σπίτι.

από ότι έχω δει , τα πιο οικονομικά από αυτά είναι οι ψηφιακοί αποκωδικοποιητές οι οποίοι δευτερευόντως κάνουν και το media player.

τα βασικά χαρακτηριστικά της αγοράς είναι , προφανώς ,

να παίζει όλα τα φορμά εικόνας

να παίζει όλες τις κωδικοποιήσεις ελληνικών γραμματοσειρών

να κάνει ντάουνμιξ τα 5.1 και 7.1 σε στέρεο καθώς δεν πρόκειται να παίξει σε χομ θήατερ αλλά σε απλή στερεοφωνική τηλεόραση.

έχω βρει αυτό από ψηφιακούς αποκωδικοποιητές -χωρίς να έχω ξεκοκκαλίσει όλη την αγορά

και μόλις προ ολίγου βρήκα και αυτό σε μια κατηγορία που δεν ήξερα ότι υφίστατο , των σκέτων media player, το οποίο είναι όμως αρκετά ακριβό και μου φαίνεται να έχει και αρκετές δυνατότητες που όμως δεν μου χρειάζονται.υπάρχει κάτι παρόμοιο , αλλά φτηνότερο ?

Δημοσ.

Link

Εγω έχω αυτό και ειμαι πολύ ευχαριστημένος απο την πλευρα του media player. Ναι είναι λιγο πανω απο το budget σου και δυστυχως δεν υπαρχει η προσφορα απο το eshop που το είχε αν δεν κανω λαθος στα 41€ ή καπου εκεί κοντά

Να σου κανω μια ερώτηση που με παραξενεψε. Ενω λες οτι ψαχνεις ενα media player και τα πιο φθηνα ειναι αυτα που ειναι συγχρονως και αποκωδικοποιητές, τι εννοείς οταν λες ότι δεν ήξερες πως υφίσταται η κατηγορία των σκέτων Media player;

Και ποιες ειναι οι δυνατότητες που δε σου χρειάζονται στο crystal audio;

Δημοσ.

Link

Εγω έχω αυτό και ειμαι πολύ ευχαριστημένος απο την πλευρα του media player. Ναι είναι λιγο πανω απο το budget σου και δυστυχως δεν υπαρχει η προσφορα απο το eshop που το είχε αν δεν κανω λαθος στα 41€ ή καπου εκεί κοντά

Να σου κανω μια ερώτηση που με παραξενεψε. Ενω λες οτι ψαχνεις ενα media player και τα πιο φθηνα ειναι αυτα που ειναι συγχρονως και αποκωδικοποιητές, τι εννοείς οταν λες ότι δεν ήξερες πως υφίσταται η κατηγορία των σκέτων Media player;

Και ποιες ειναι οι δυνατότητες που δε σου χρειάζονται στο crystal audio;

δεν ήξερα ότι υπάρχουν μηχανηματάκια σαν αυτό που παραθέτω που κάνουν μόνο το πέρασμα σε τηλεόραση.

το είχα σαν κάτι πολύ εύκολο και νόμιζα ότι υπήρχει σε δευτερεύουσες λειτουργίες μόνο.

το κρύσταλ όντιο , αντίστοιχα, μου φαίνεται ακριβό ακριβώς γιατί πρόκειται μόνο για μήντια πλέηερ.

ας πούμε , υποθέτω ότι έχει πολύ καλό επεξεργαστή σε σχέση με τις ανάγκες μου.

από τη στιγμή λοιπόν που είναι 25% πιο ακριβό από άλλα μηχανήματα που κάνουν και αποκωδικοποίηση σήματος, υποθέτω ότι έχει πολλά πράγματα πανω τα οποία θα μου είναι άχρηστα.

Δημοσ.

Ένα πλεονέκτημα του είναι το πολύ μικρό του μέγεθος και ενα ακομα πολυ σημαντικο για κάποιους το οποιο κάνει το crypto που σου πρότεινα και όχι το lifeview. Κάνει από μόνο του μετατροπή DTS σε stereo. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν έχει οι πλειοψηφία των αποκωδικοποιητών. Αρκετά HD mkv έρχονται με DTS κωδικοποιηση και χωρις αυτό το χαρακτηριστικό δε θα ειχες ηχο στην τηλεοραση.

Δημοσ.

από τη στιγμή λοιπόν που είναι 25% πιο ακριβό από άλλα μηχανήματα που κάνουν και αποκωδικοποίηση σήματος, υποθέτω ότι έχει πολλά πράγματα πανω τα οποία θα μου είναι άχρηστα.

..η μπορει οι φθηνοι αποκωδικοποιητες στην πραξη να μην ειναι οτι ιδανικοτερο ακριβως γιατι δεν ειναι η βασικη τους δουλεια αυτο.Γιατι δεν ειναι μονο στα χαρτια τι λεει , αλλα αν στην πραξη παιζει ολα τα αρχεια , χωρις σπασιματα και αλλα ενοχλητικα παραλειπομενα και να εχει συχνη τεχνικη υποστηριξη ακριβως για να επιλυονται τετοια προβληματα.Εχεις καποιο υποψη σου ?

Δημοσ.

..η μπορει οι φθηνοι αποκωδικοποιητες στην πραξη να μην ειναι οτι ιδανικοτερο ακριβως γιατι δεν ειναι η βασικη τους δουλεια αυτο.Γιατι δεν ειναι μονο στα χαρτια τι λεει , αλλα αν στην πραξη παιζει ολα τα αρχεια , χωρις σπασιματα και αλλα ενοχλητικα παραλειπομενα και να εχει συχνη τεχνικη υποστηριξη ακριβως για να επιλυονται τετοια προβληματα.Εχεις καποιο υποψη σου ?

+1

Δημοσ.

ακριβώς ,

θα έχω λοιπόν πρόβλημα με κάποιον φτηνότερο.

αν πάμε το όριο στα 80 ευρώ , υπάρχει κάποιο καλύτερο μοντέλο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...