Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο την μια αν πας σε mobo+cpu+ram ειναι καλη αναβαθμιση απο αυτη που εισαι τωρα αλλα χωρις καρτα γραφικων δεν θα δεις πολλα πραγματα διαφορετικα.Απο την αλλη οπως εισαι τωρα αν παρεις μια δυνατη καρτα δεν θα την αξιοποιησεις 100% γιατι θα τρωει bottleneck απο τον επεξεργαστη.Απο τροφοδοτικο πως παμε;Δεν το εχεις αναφερει και ειναι σημαντικο για την καρτα γραφικων.

Απο τροφοδοτικό είμαι εντάξει. Το Enermax μου αν και 600ρι, με έχει βγάλει και θα με βγάλει ασπροπρόσωπο στα καινούρια πράγματα, αφου σε συγκριτικά που έχω κοιτάξει gpu/mobo/cpu είναι λιγότερο ενεργοβόρα. Καρτούλα θα μου φέρει ο Αι Βασίλης μάλλον οπότε θα τσιμπήσω αυτα τα τρία για αρχή. (ακούγεται κάπως ε? :mrgreen: ) Επίσης μόλις βρήκα και αυτην την Mobo.. Αγαπώ Asus...

Δημοσ.

Απο τροφοδοτικό είμαι εντάξει. Το Enermax μου αν και 600ρι, με έχει βγάλει και θα με βγάλει ασπροπρόσωπο στα καινούρια πράγματα, αφου σε συγκριτικά που έχω κοιτάξει gpu/mobo/cpu είναι λιγότερο ενεργοβόρα. Καρτούλα θα μου φέρει ο Αι Βασίλης μάλλον οπότε θα τσιμπήσω αυτα τα τρία για αρχή. (ακούγεται κάπως ε? :mrgreen: ) Επίσης μόλις βρήκα και αυτην την Mobo.. Αγαπώ Asus...

Την συγκεκριμενη την εχει φιλαρακι με 2500k και δεν του εχει βγαλει καθολου προβλημα.. και ειναι και ωραια σε εμφανιση για το αν εχεις ανοιχτο κουτακι ή με παραθυρο.

Οταν λες "Αγιος Βασιλης" Μιλας για χριστουγεννα - σε 2 μηνες δηλαδη;

Δημοσ.

Την συγκεκριμενη την εχει φιλαρακι με 2500k και δεν του εχει βγαλει καθολου προβλημα.. και ειναι και ωραια σε εμφανιση για το αν εχεις ανοιχτο κουτακι ή με παραθυρο.

Οταν λες "Αγιος Βασιλης" Μιλας για χριστουγεννα - σε 2 μηνες δηλαδη;

Ω ναι!

Δημοσ.

E τοτε για cpu-mobo-ram πηγαινε.. απλα θα αυξηθουν και οι τιμες λογικα στους sandy bridge μιας και βγηκε μαπα το καρπουζι με τους νεους AMD.

Το budget για την καρτουλα ποσο περιπου θα ειναι;

Δημοσ.

Αν ειναι να παρεις σε δυο μηνες να περιμενεις την σειρα 7000 της ATI.Απο τροφοδοτικο οπως τα ειπες εισαι ΟΚ. Οποτε εγω θα σου προτεινα αυτα

i5 2500K 191E

Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 122E

Kingston 8GB 1600MHz 49E

μην πας σε Ρ67 καλυτερα να πας σε Ζ68.

Συνολο βγαινει στα 362 ευρω.

Edit: και αν πουλησεις τα παλια τοτε μπορεις να παρεις εναν ssd.

Δημοσ.

E τοτε για cpu-mobo-ram πηγαινε.. απλα θα αυξηθουν και οι τιμες λογικα στους sandy bridge μιας και βγηκε μαπα το καρπουζι με τους νεους AMD.

Το budget για την καρτουλα ποσο περιπου θα ειναι;

Κανα 200ρι με 250.. Ανάλογα με τισ αντοχές μου!

Αν ειναι να παρεις σε δυο μηνες να περιμενεις την σειρα 7000 της ATI.Απο τροφοδοτικο οπως τα ειπες εισαι ΟΚ. Οποτε εγω θα σου προτεινα αυτα

i5 2500K 191E

Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 122E

Kingston 8GB 1600MHz 49E

μην πας σε Ρ67 καλυτερα να πας σε Ζ68.

Συνολο βγαινει στα 362 ευρω.

Πολύ καλό φαίνεται αυτό! TY!

Δημοσ.

Ιδια πραγματα ειναι πανω κατω.

Σε αυτην την φαση δεν εχουν διαφορες.. δεν ξερω που θα πηγαινα.. ισως στο Ζ68 σαν νεο chipset αλλα δεν εχει usb3

Btw γιατι καιγεσαι για Πλαισιο κλπ;

FAIL

φυσικα και εχει usb 3.0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...