Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ,

Εχω 350 ευράκια τα οποία μου ενοχλούν την τσέπη οπότε λέω να κάνω μια αναβάθμιση. Πάω σε i5 2500 (εάν πάρω τον 2500k θα είναι εύκολο το OC?) αλλά δεν ξέρω ποιά μητρική (έως 100 ευρα) να πάρω.

Δηλαδή:

Μητρική με: Ζ68 ή P67; Η δεύτερη έχει USB3. Να το αφήσω για το Z68 ή μπα;

Για μνήμες σκέφτομαι αυτές: Corsair Vengeance.

Η αγορά θα γίνει απο το Πλαίσιο ή Multirama λόγω ευκολίας, και η αναβάθμιση γίνεται για να παίζει το BF3 με αξιοπρέπεια B) . Μελλοντικά θα αλλάξω και την 4870 με κάτι καλύτερο.

Σας ακούω!

Δημοσ.

197 euro φευγουν για των επεξεργαστη :-(

μετα για μητρικη για σου ελεγα καλυτερα αυτην 119 ευρο http://www.skroutz.gr/s/333074/Gigabyte-GA-P67X-UD3-B3.html

και μνημες αυτες http://www.skroutz.gr/s/292455/Corsair-XMS3-2x4GB-DDR3-1333MHz.html

θα τις πραρεις απο το vision studio τα αλλα δυο απο multirama

Δημοσ.

δεν υπαρχει λόγος αναβαθμισης... καλύτερα πάρε έναν ssd και κάνε κανα oc... άμα θες πάρε καλύτερη vga παρά καινούριο cpu θα δείς μεγαλύτερη διαφορά... Πρώτα να πάρεις το game να δεις τις επιδόσεις που θα πιάσεις και μετα κάνε αναβάθμιση...

Δημοσ.

Βασικά εμένα το θέμα μου είναι στο Chipset.. Βέβαια ο grmaster2 με έβαλε σε άλλες σκέψεις. Αλλά το πρόβλημα είναι οτι ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με OC οπότε δύσκολο..

Δημοσ.

Αμα εχεις ορεξη και δεν βαριεσαι ολα μπορεις να τα κανεις.

παντως εγω θα σου ελεγα καλυτερα να πας σε αλλαγη πλατφορμας αφου εχεις το κεφαλαιο και αργοτερα να πουλησεις την 4870 ενα 50αρικο και να βαλεις αλλα 100 και να πας για 6850...

Δημοσ.

Αμα εχεις ορεξη και δεν βαριεσαι ολα μπορεις να τα κανεις.

παντως εγω θα σου ελεγα καλυτερα να πας σε αλλαγη πλατφορμας αφου εχεις το κεφαλαιο και αργοτερα να πουλησεις την 4870 ενα 50αρικο και να βαλεις αλλα 100 και να πας για 6850...

Πες μου ποιά απο τις δυο μητρικές που έχω πιο πάνω να πάρω και θα το κάνω όπως λες.. P67 με usb3 ή Z68 ανευ??

Δημοσ.

Ιδια πραγματα ειναι πανω κατω.

Σε αυτην την φαση δεν εχουν διαφορες.. δεν ξερω που θα πηγαινα.. ισως στο Ζ68 σαν νεο chipset αλλα δεν εχει usb3

Btw γιατι καιγεσαι για Πλαισιο κλπ;

Δημοσ.

Ιδια πραγματα ειναι πανω κατω.

Σε αυτην την φαση δεν εχουν διαφορες.. δεν ξερω που θα πηγαινα.. ισως στο Ζ68 σαν νεο chipset αλλα δεν εχει usb3

Btw γιατι καιγεσαι για Πλαισιο κλπ;

Μάλλον θα βάλω και το msystems.gr στο παιχνίδι.. Απο Πλαίσιο έχω πάρει τα όλα μέχρι στιγμής βασικά, οπότε πες το συνήθεια...

Δημοσ.

Μάλλον θα βάλω και το msystems.gr στο παιχνίδι.. Απο Πλαίσιο έχω πάρει τα όλα μέχρι στιγμής βασικά, οπότε πες το συνήθεια...

Εγω τα 'χω κοψει τα μεγαλα καταστημα ευτηχως, εκτος αν παιξει καποια super douper oυαου προσφορα ή δεν βρισκω κατι, εχω και εχουν φιλοι μου φαει ηττες απο τα service τους απειρες φορες, ασε που ειναι και απροσωπα μαγαζια.. Γι' αυτο σε ρωτησα :P

Tip: Να ελεγχεις τις αξιολογησεις των καταστηματων στο skroutz. ^_^

Δημοσ.

Απο την μια αν πας σε mobo+cpu+ram ειναι καλη αναβαθμιση απο αυτη που εισαι τωρα αλλα χωρις καρτα γραφικων δεν θα δεις πολλα πραγματα διαφορετικα.Απο την αλλη οπως εισαι τωρα αν παρεις μια δυνατη καρτα δεν θα την αξιοποιησεις 100% γιατι θα τρωει bottleneck απο τον επεξεργαστη.Απο τροφοδοτικο πως παμε;Δεν το εχεις αναφερει και ειναι σημαντικο για την καρτα γραφικων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...