scullyist Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Αφού καλέ συμψηφίζεται με επόμενο ενοίκιο... Το πώς θα τα βρεις δεν το σκέφτηκαν βέβαια Το αυτό. Άσε που για το επόμενο ενοίκιο έχουμε ακόμη και η ΔΕΗ λήγει/πρέπει να πληρωθεί πιο πριν. Άργησα να το βάλω αυτού του μήνα ακριβώς επειδή περίμενα την κωλοΔεή για να κάνω την προσθαφαίρεση, αλλά άργησε κι επειδή είχε παραγίνει πήγα και το έβαλα τελικά κανονικά. Και φυσικά -γαμώ το Μέρφυ μου- την επόμενη μέρα ήρθε η Δεη, οπότε τώρα δώσε και τα έξτρα μέσα στο ίδιο διάστημα. Και στην τελική και να τα έχεις, δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να τα χώσω γι αλλουνού υποχρεώσεις. Το ότι θα τα συμψηφίσω αργότερα (αυτό έλειπε) δεν μου λέει κ πολλά, εγώ πρέπει να δώσω για τη δική του υποχρέωση,τα χρήματα μου, ΤΩΡΑ. Ή, πες ότι κι αν δεν τα έχεις, στα στέλνει ο ιδιοκτήτης (διότι είπαμε, η ΔΕΗ πρέπει να πληρωθεί πριν το επόμενο ενοίκιο που θα γίνει ο συμψηφισμός), πρέπει πάλι στα καλα καθούμενα να τρέχεις σαν μλκς στην τράπεζα (η δικιά μου βρίσκεται εκτός, οπότε δεν είναι ότι θα μου τα έφερνε στο σπίτι, σ'αυτή την περίπτωση θα έτρεχα σε τράπεζα). Όπως και να το δεις, είτε σε μικρό είτε σε μεγάλο επίπεδο, χωνουν τους ενοικιαστες σε μια διαδικασία που δεν θα έπρεπε να τους αφορά στο ελάχιστο.
Kill_bill2 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 εγω ανηκω πλεον εδω και 4 μηνες σε αυτους που δεν ληρωνουν,γιατι δεν θελουν πλεον να πληρωνουν ΑΥΤΟΥΣ τους διαχειρηστες.να απαριθμησω τι δεν πληρωσα μεχρι τωρα: 835 το προηγουμενο οαεε 835 αυτο το διμηνο οαεε 300 τελος επιτηδευματος 660 τελη κυκλοφοριας 300 φπα 800 ρευμα επιχειρησης(3 μηνες και ακομα δεν μου το κοψανε!!!!!!) 350 χαρατσι σε 2 δοσεις οταν αναλαβουν αλλοι διαχειρηστες,θα τους ζυγισω και θα αποφασισω μετα αν θα ξαναπληρωσω........ εχω δωσει εδω και 10 χρονια στον οαεε 55000 ευρω,και ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να περιμενω στην ουρα των νοσοκομειων,οπως αυτοι που δεν εχουν πληρωσει σεντσι....εχω αδικο????να μην γραψω για την συνταξη που ξερω οτι δεν θα παρω........ Έχεις ξεχάσει να βάλεις στην λίστα σου άλλα τόσα απο μη απόδοσης φόρων(φοροδιαφυγή) Το αμάξι δεν είναι υποχρεωτικό υπάρχει και συγκοινωνία. Το ρεύμα επιχείρησης δεν το έκαψες; Το ΦΠΑ δεν το εισέπραξες; Πως το παρακρατάς λοιπόν Δεν υπάρχει κίνημα δεν πληρώνω. Υπάρχει δεν πληρώνω τίποτα και πληρώστε όλοι εσείς οι μαλάκες οι υπόλοιποι τα κορόιδα. Αν δεν πληρώσει κανείς, τι θα γίνει το κράτος θα γεννήσει λεφτά και θα τα δώσει; Καλα να πάθουμε όμως δεν φταίτε εσείς...
johnyblack Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 δε γνωριζω αν το παρατηρησε κανεις αλλα με την αυξηση των αντικειμενικων αξιων των ακινητων μεσα στο 2012 επικειται αυξηση του γνωστου χαρατσιου κατα 33%. πηγη:Link μια ειναι η λυση μη πληρωσει κανεις! ηδη φοβηθηκαν οτι πολλοι δε θα πληρωσουν(δεν εχουν και δε θελουν)και πηραν πισω τον εκβιασμο με τη διακοπη του ρευματος. Πολλα παπαγαλακια ακομη και σε αυτο το φορουμ προσπαθουν να μας πεισουν οτι φταιμε εμεις που η χωρα δε "σωζεται". δε ξερουν ομως ουτε το δικο τους συμφερον που καμια σχεση δεν εχει με αυτο της κυβερνησης αλλα και δε καταλαβαινουν την επικειμενη απειλη για την αξιοπρεπη επιβιωση τους. και που εισαι ακομη. τα οπλα θα βγαλουν σε λιγο να προστατεψουν το κεφαλαιο. το συστημα ειναι ικανο να κανει οτι ναναι για να μην πεσει. ακομη και να σκοτωσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα