beastgr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 funbreaker άστο μην το ψάχνεις. Έχω αντιπαρατεθεί με πολλούς πάνω σ΄αυτό και φυσικά δεν βγάζεις νόημα. Πάντα ακούς απαντήσεις τους στυλ 'να πληρώσουν οι άλλοι', 'να πληρώσουν οι πλούσιοι/εφοπλιστές κτλ κτλ', 'δεν πληρώνω γιατί ο μέσος έλληνας είναι ηλίθιος' κτλ κτλ κτλ Δεν απαντάει κανείς από αυτούς που έχουν το 'δεν πληρώνω' ως γενική ιδεολογία (και όχι αυτοί που πραγματικά δνε έχουνε) πώς θα καλύψουμε τις τρύπες Μετά τα χθεσινά πάμε και καθαρά πλέον για φούντο. Η μεγάλη έξοδος της Ελλάδας (από το ευρώ) ειναι πλέον πιο κοντά από ποτέ. Αντε να βγούμε, να μείνουμε με τους ντόπιους πολιτικούς (που όλοι αγαπάμε) γιατί φυσικά δεν δεχόμαστε έλεγχο από κανένα λαμόγιο ξένο. Δυστυχώς όσοι θέλανε έξοδο από την κακιά Ευρωζώνη βλέπω να επικρατούνε. Αυτή η χώρα δεν μαθαίνει με τίποτα... και ξανά προς τη δόξα τραβά!
SofoS@ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Στα κοινόχρηστα είδατε αν έχουν βάλει την έκτακτη εισφορά; Γιατι σε μένα την έχουν προσθέσει παρόλο που διάβασα πως εξαιρούνται οι κοινόχρηστοι χώροι. Εδώ λέει πως πρώτα πληρώνουμε και μετά κάνουμε αίτηση επιστροφής. Είμαστε σοβαροί; για μαλάκες ψάχνουν; Θα τους πληρώσουμε και για τους κοινόχρηστους και μας τα δίνουν πίσω αργότερα; Επίσης σε περίπτωση που έχουν κάνει λάθος με τον συντελεστή παλαιότητας (όπως συμβαίνει σε μένα) τι γίνεται; Κι εκεί πρώτα πληρώνω και μετά τα παίρνω πίσω; :mad:
PCharon Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Επίσης σε περίπτωση που έχουν κάνει λάθος με τον συντελεστή παλαιότητας (όπως συμβαίνει σε μένα) τι γίνεται; Κι εκεί πρώτα πληρώνω και μετά τα παίρνω πίσω; :mad: Πληρώνεις (!), πας και στο δήμο της περιοχής σου > κάνεις μια αίτηση/ένσταση > η υπάλληλος τη πετάει σε ένα πάγκο με άλλες 200 ίδιες αιτήσεις (τότε καταλαβαίνεις πως δεν είσαι σπάνια περίπτωση) και σου λέει «φύγε και θα δούμε, ότι μας πει το Υπουργείο». Αυτό το έζησε γνωστός μου και μου το μετέφερε όπως στο λεω. Μάλιστα τα πήρε λίγο και ζήτησε από την υπάλληλο και αποδεικτικό με αριθμό πρωτοκόλλου κατάθεσης της αίτησης, γιατί κανονικά πρέπει να σου δώσει (αλλιώς μπορεί με το που θα φύγεις να πετάξει την αίτησή σου και μετά σα να μην έγινε ποτέ), αλλά δε σου δίνει από μόνη της. Κι άντε τώρα να πληρώσεις, να γλυκάνεις το κρατικό ταμείο με τα λεφτουδάκια σου και μετά να περιμένεις να φιλοτιμηθεί το κράτος να σου επιστρέψει τα επιπλέον. Δε φτάνει που μερικοί δεν έχουν καλά-καλά το κανονικό ποσό, πρέπει να πληρώσεις και τα μαμησιάτικα τα λάθη των αρχείων του δήμου (από εκεί παίρνει η ΔΕΗ τα στοιχεία για το ειδικό τέλος). Πιθανά λάθη: - Λάθος τετραγωνικά μέτρα - Λάθος τιμή ζώνης - Λάθος συντελεστής παλαιότητας ...και μέχρι στιγμής και τα τρία μου τα έχουν πει ως περιπτώσεις. Το δικό μου δεν έχει έρθει ακόμα να δω τί έπιασα / στα τρία.
Lucifer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν, να ρωτήσω. Μου έχει έρθει ο έναντι + την έκτακτη. Η πάγια τακτική μου είναι να μην πληρώνω ποτέ τον έναντι και να τα δίνω μαζεμένα στον εκκαθαριστικό. Αυτή τη φορά όμως, η ημερομηνία λήξης αυτού του λογαριασμού, είναι και η ημερομηνία λήξης της έκτακτης εισφοράς και αν δεν την πληρώσω, μου το κόβουνε. Ερωτήσεις: 1) Αν κλειδώσω το ρολόι (όχι αυτό καθ' αυτό, είναι σε ένα πράγμα σαν ντουλάπι στον τοίχο) πως θα υπολογιστεί ο επόμενος εκκαθαριστικός; 2) Δεν είναι μόνο το δικό μου ρολόι εκεί. Αν ο εκκαθαριστικός επηρεάζεται αρνητικά αν δε γίνει η μέτρηση και για να προστατεύσω τους υπόλοιπους, με παίρνει να είμαι παρών κατά τη μέτρηση προσέχοντας να μην αποσυνδέσει τίποτα ο υπάλληλος, ή θα πάει να κάνει μαλακία και θα φύγουνε μπουκέτα; 3) Μπορεί να το κόψει έτσι, ή χρειάζεται έκδοση εντολής, προειδοποίηση κτλ μέχρι τότε; Η προθεσμία λήγει 22 Δεκέμβρη.
funbreaker Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Αρχίζω να νιώθω κορόιδο που σκέφτομαι να πληρώσω.
barca10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Αρχίζω να νιώθω κορόιδο που σκέφτομαι να πληρώσω. και γω θα πληρώσω. Χρειάζομαι φορολογική ενημερότητα.
Lucifer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Όπως τη βρίσκει ο καθένας, το θέμα είναι αν μπορώ να το αφήσω λουκετιασμένο χωρίς επιπτώσεις στους υπόλοιπους ή αν θα πρέπει να περιμένω με το σφυρί στο χέρι δίπλα στον υπάλληλο.
PCharon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Κοίτα, ο υπάλληλος δεν έχει τίποτα μαζί σου, δε θα βγάλει αυτός το φίδι. Ο υπάλληλος απλά αναφέρει όποια παράβαση βρήκε και οι σχετικές συνέπειες έρχονται από μέρους της ΔΕΗ. Άρα, κοίτα να πάρεις τον υπάλληλο με το καλό... Σχετικά με τα λάθη στον υπολογισμό του ειδικού τέλους, σημειώνω πως η ΔΕΗ έβγαλε ανακοίνωση: http://www.dei.gr/Default.aspx?id=53772&nt=18&lang=1
-nick- Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Lucifer δεν πολυσκαμπαζω απο αυτα και δεν ξερω ποσο θα βοηθησει : http://syspeirosiaristeronmihanikon.blogspot.com/2011/11/blog-post_7191.html
scullyist Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Ήρθε σήμερα το φιρμάνι της δικιάς μου (405Ε)και ξαναθυμήθηκα ΠΟΣΟ μλκς είναι που μπλέξανε και τους ενοικιαστές σ'αυτή την ιστορία
LOULATRANS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Αν η απάντηση σου είναι πως δεν πληρώνεις επειδή δεν έχεις λόγω προτεραιοτήτων τότε είναι λογική και δεκτή. Πρόκειται δηλαδή για μια αναγκαστική απόφαση. Αν κάποιος από αυτούς που υποστηρίζουν την φιλοσοφία "δεν πληρώνω" δεν αποφασίζει αναγκαστικά αλλά με βάση κάποια λογική τότε θα ήθελα να μου την πει. εγω ανηκω πλεον εδω και 4 μηνες σε αυτους που δεν ληρωνουν,γιατι δεν θελουν πλεον να πληρωνουν ΑΥΤΟΥΣ τους διαχειρηστες.να απαριθμησω τι δεν πληρωσα μεχρι τωρα: 835 το προηγουμενο οαεε 835 αυτο το διμηνο οαεε 300 τελος επιτηδευματος 660 τελη κυκλοφοριας 300 φπα 800 ρευμα επιχειρησης(3 μηνες και ακομα δεν μου το κοψανε!!!!!!) 350 χαρατσι σε 2 δοσεις οταν αναλαβουν αλλοι διαχειρηστες,θα τους ζυγισω και θα αποφασισω μετα αν θα ξαναπληρωσω........ εχω δωσει εδω και 10 χρονια στον οαεε 55000 ευρω,και ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να περιμενω στην ουρα των νοσοκομειων,οπως αυτοι που δεν εχουν πληρωσει σεντσι....εχω αδικο????να μην γραψω για την συνταξη που ξερω οτι δεν θα παρω........
danton Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 εγω ανηκω πλεον εδω και 4 μηνες σε αυτους που δεν ληρωνουν,γιατι δεν θελουν πλεον να πληρωνουν ΑΥΤΟΥΣ τους διαχειρηστες.να απαριθμησω τι δεν πληρωσα μεχρι τωρα: 835 το προηγουμενο οαεε 835 αυτο το διμηνο οαεε 300 τελος επιτηδευματος 660 τελη κυκλοφοριας 300 φπα 800 ρευμα επιχειρησης(3 μηνες και ακομα δεν μου το κοψανε!!!!!!) 350 χαρατσι σε 2 δοσεις οταν αναλαβουν αλλοι διαχειρηστες,θα τους ζυγισω και θα αποφασισω μετα αν θα ξαναπληρωσω........ εχω δωσει εδω και 10 χρονια στον οαεε 55000 ευρω,και ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να περιμενω στην ουρα των νοσοκομειων,οπως αυτοι που δεν εχουν πληρωσει σεντσι....εχω αδικο????να μην γραψω για την συνταξη που ξερω οτι δεν θα παρω........ -Το ΦΠΑ το χρωστας για προιοντα/υπηρεσιες που εχεις πουλησει ,το πηρες απο τον πελατη για να το αποδωσεις στο κρατος.Αν ησουν μαγκας ας μην το εισεπρατες για να μην το αποδωσεις αλλα σκεφτηκες ας βγαλω και απο εκει -Το ΟΑΕΕ επρεπε να κανεις διακοπη της επιχειρησης σου,δεν σε υποχρεωνει κανεις να το πληρωνεις οπως αντιθετα γινεται στους μηχανικους -Τελη κυκλοφοριας 660???????Τεσπα εαν δεν σου αρεσει παρε μικροτερο αυτοκινητο -800 ευρω ρευμα που εχεις καταναλωσει δεν το πληρωνεις;;;Μα το εχεις καταναλωσει Απο αυτα που αναφερεις μονο το χαρατσι σε 2 δοσεις και το τελος επιτιδευματος βλεπω οτι εχεις δικαιο να αντιδρας. Θα σου αρεσαι να ερχοταν ενας πελατης στην επιχειριση σου και να επερνε ενα αγαθο χωρις να σε πληρωσει;Απλα εκμεταλλευεσαι το κινημα δεν πληρωνω προς προσωπικο σου οφελος εις βαρος του ελληνα φορολογουμενου.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Απλα εκμεταλλευεσαι το κινημα δεν πληρωνω προς προσωπικο σου οφελος εις βαρος του ελληνα φορολογουμενου. +100000
viper2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 -800 ευρω ρευμα που εχεις καταναλωσει δεν το πληρωνεις;;;Μα το εχεις καταναλωσει 100 ευρω ρευμα + 700 ευρω φοροι υπερ τριτων επρεπε να σκεφτεσε
black_widow Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Ήρθε σήμερα το φιρμάνι της δικιάς μου (405Ε)και ξαναθυμήθηκα ΠΟΣΟ μλκς είναι που μπλέξανε και τους ενοικιαστές σ'αυτή την ιστορία Αφού καλέ συμψηφίζεται με επόμενο ενοίκιο... Το πώς θα τα βρεις δεν το σκέφτηκαν βέβαια Εάν ενοικιάζεις κατάστημα να δεις τι ωραία ποσά έρχονται...800 ευρώ μόνο το τέλος + εκκαθαριστικός ΔΕΗ. 210 το εξοχικό ( α ρε παππού τι το ήθελες και το έχτισες - ψήφισε ΠΑΣΟΚ και μετά την έκανε ο κύριος ) Του σπιτιού ευτυχώς δεν έχει έρθει ακόμα. Έχουμε μόνο για τέλη εξοχικού - καταστήματος που δεν τα χτίσαμε εμείς , δηλαδή δεν είναι ότι κρύβουμε κάπου λεφτά ( εξοχικό ο παππούς , το κατάστημα το ενοικιάζουμε ) = 1010 ευρώ. Για να τα πληρώσουμε αυτά πρέπει να σταματήσουμε να τρώμε. No offence αλλά θα προτιμήσω να έχω να φάω , ε . -Το ΦΠΑ το χρωστας για προιοντα/υπηρεσιες που εχεις πουλησει ,το πηρες απο τον πελατη για να το αποδωσεις στο κρατος.Αν ησουν μαγκας ας μην το εισεπρατες για να μην το αποδωσεις αλλα σκεφτηκες ας βγαλω και απο εκει Κανονικά είναι όπως τα λες. Όταν όμως παγώνεις τις τιμές και ας έχει ανέβει ο ΦΠΑ και δε μετακυλείς την αύξηση στον πελάτη για να συνεχίσεις να έχεις πελάτες με αυτήν την κρίση ουσιαστικά κάποιο μέρος του ΦΠΑ το πληρώνεις από τη τσέπη σου. Δε δικαιολογώ συμπεριφορές του να μην αποδίδεις ΦΠΑ βέβαια . οταν αναλαβουν αλλοι διαχειρηστες,θα τους ζυγισω και θα αποφασισω μετα αν θα ξαναπληρωσω........ εχω δωσει εδω και 10 χρονια στον οαεε 55000 ευρω,και ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να περιμενω στην ουρα των νοσοκομειων,οπως αυτοι που δεν εχουν πληρωσει σεντσι....εχω αδικο????να μην γραψω για την συνταξη που ξερω οτι δεν θα παρω........ Και να πληρώνεις και τις διαγνωστικές στο νοσοκομείο και να παίρνεις μετά απο το ΟΑΕΕ. Δε λέω , σύντομα τα πήραμε τα λεφτά αλλά όταν πληρώνεις τόσο μεγάλες εισφορές πώς υποθέτουν ότι θα έχεις να προπληρώσεις τις εξετάσεις ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα