Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμας δεν μας εχει ερθει ακομα, δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο αυτο, αλλα μακαριοι οι πτωχοι εν τω πνευμα ..

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2100 για 2 σπίτια, omg ρε μαν 4αρια με την ακρόπολη πιάτο είναι;

android.png

4άρια με την ακρόπολη θάλασσα στο πιάτο

Δημοσ.

SOS Παιδιά πληρώστε οπωσδήποτε το τέλος ακίνητης περιουσίας γιατί αλλιώς θα σας κόψουν το ρεύμα.Εγώ δεν πλήρωσα τα γαμησι@τικά τους και μου το έκοψαν αμέσως και είμαι χωρίς ρεύμα...

Δημοσ.

Κάτσε ρε συ, πότε προλαβαν; Υποτίθεται ότι οι πρώτοι λογαριασμοί έφτασαν μέσα στην περασμένη εβδομάδα. Και έχουν ένα περιθώριο πληρωμής, έτσι κι αλλιώς, 2 βδομάδες ξερωγώ. Συν 1+ βδομάδα που συνήθως στην χαρίζει η ΔΕΗ.

Πότε σου ήρθε ο λογαριασμός;

Δημοσ.

SOS Παιδιά πληρώστε οπωσδήποτε το τέλος ακίνητης περιουσίας γιατί αλλιώς θα σας κόψουν το ρεύμα.Εγώ δεν πλήρωσα τα γαμησι@τικά τους και μου το έκοψαν αμέσως και είμαι χωρίς ρεύμα...

απο τοσο νωρις?

για πες λεπτομερειες.τους ειδες οταν ηρθαν να το κοψουν?

Δημοσ.

Καλώς τα δεχτήκαμε. Σήμερα ήρθαν τα πρώτα 780€ (σύνολο, όχι η πρώτη δόση), για ένα διαμέρισμα και ένα μικρό μαγαζάκι.

Μένουν ακόμα 7-8 ιδιοκτησίες που δεν έχει έρθει η ΔΕΗ, χώρια το σπίτι που μένουμε.

Δε το γλυτώνουμε το 10άρικο. :cry: :mad:

Δημοσ.

Βασικά τα περιμέναμε, αλλά το να ανοίγεις το φάκελο και να αντικρύζεις λογαριασμό ΔΕΗ με ποσό πληρωμής 600+ ευρώ, έχει μια... γλύκα.

:P

ΥΓ: Πάλι καλά που δεν φορολόγησαν και με ΦΠΑ το χαράτσι. Δε θα μου έκανε εντύπωση να υπολογίζεται ο ΦΠΑ μετά την έκτακτη εισφορά, και να τον πληρώνουμε και γι αυτήν.

:devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...