aserprince Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μηπως στο router σου ειναι απενεργοποιημενο το ασυρματο ? Απο αλλο laptop ή κινητο συνδεεσαι ? αντε το δικο μου ρουτερ λες ειναι απενεργοποιημενο που δεν ειναι και η αλλες συνδεσεις που εχει εδω γυρω και αυτες ειναι κλειστες.αχ τα νευρα μου :mad:
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 αντε το δικο μου ρουτερ λες ειναι απενεργοποιημενο που δεν ειναι και η αλλες συνδεσεις που εχει εδω γυρω και αυτες ειναι κλειστες.αχ τα νευρα μου :mad: Απλα μια υποθεση εκανα...Αν συνδεοντε με το router σου αλλες συσκευες αλλου ειναι το προβλημα.
aserprince Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 ενα τελευαιο πως θαδω αν ειναι χαλασμενη η ασυρματη καρτα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 ενα τελευαιο πως θαδω αν ειναι χαλασμενη η ασυρματη καρτα? Αν δεν την βλεπεις στη διαχειριση συσκευων ειναι πιθανο αλλα σιγουρο τροπος δεν ξερω αν υπαρχει.
aserprince Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Αν δε τη βλεπεις στις συσκευες.... γεια σας δηλαδη παρεδωσε το πνευμα ? αντε γιατι με κουρασε το θεμα δεν περιγραφω αλλο.
isay Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Αν δεν την βλέπει στις συσκευές (διαχείριση συσκευών) τότε : Μπες στο bios να δεις αν εχει κάποια ρύθμιση για την ασύρματη κάρτα και αν εχει ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση. Αν εχει τέτοια ρύθμιση απενεργοποίησε την κάρτα, κάνε save και μετά μπες πάλι και ενεργοποίησε την. Μπες στα windows και δες αν εμφανίζεται η κάρτα Αν πάλι δεν εμφανίζεται κάνε boot με κάποιο πρόσφατο linux live cd (προτείνω mint) και δες αν βλέπει την ασύρματη κάρτα (δηλαδή αν βλέπει ασύρματα δίκτυα) Αν πάλι δεν βλέπεις τίποτα, κλείσε τον υπολογιστή, βγάζεις μπαταρία και ρεύμα, γυρνάς τούμπα τον υπολογιστή και αφαιρείς και βάζεις πάλι την ασύρματη κάρτα δικτύου (είναι πίσω απο το κάτω δεξιά κάλυμμα και στηρίζεται σε ένα καλώδιο και μια βίδα). Κλείσε καπάκια, βαλε μπαταρια,ρεύμα Μπες πάλι στα windows και στο Linux να δεις αν βλέπει την κάρτα. Αν πάλι δεν την βλέπει, την αντικαθιστάς. ΤΩΡΑ εγώ δεν περιγράφω άλλο.
aserprince Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Αν δεν την βλέπει στις συσκευές (διαχείριση συσκευών) τότε : Μπες στο bios να δεις αν εχει κάποια ρύθμιση για την ασύρματη κάρτα και αν εχει ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση. Αν εχει τέτοια ρύθμιση απενεργοποίησε την κάρτα, κάνε save και μετά μπες πάλι και ενεργοποίησε την. Μπες στα windows και δες αν εμφανίζεται η κάρτα Αν πάλι δεν εμφανίζεται κάνε boot με κάποιο πρόσφατο linux live cd (προτείνω mint) και δες αν βλέπει την ασύρματη κάρτα (δηλαδή αν βλέπει ασύρματα δίκτυα) Αν πάλι δεν βλέπεις τίποτα, κλείσε τον υπολογιστή, βγάζεις μπαταρία και ρεύμα, γυρνάς τούμπα τον υπολογιστή και αφαιρείς και βάζεις πάλι την ασύρματη κάρτα δικτύου (είναι πίσω απο το κάτω δεξιά κάλυμμα και στηρίζεται σε ένα καλώδιο και μια βίδα). Κλείσε καπάκια, βαλε μπαταρια,ρεύμα Μπες πάλι στα windows και στο Linux να δεις αν βλέπει την κάρτα. Αν πάλι δεν την βλέπει, την αντικαθιστάς. ΤΩΡΑ εγώ δεν περιγράφω άλλο. τελικα καλα που σε ακουσα και το ανοιξα απο κατω και τι ειδα λετε !! η καρτα ηταν ξεκουμποτη το εβαλαν χερι ελειπε και η μια βιδα για αυτο ξεκουμποσε.
rfc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 τελικα καλα που σε ακουσα και το ανοιξα απο κατω και τι ειδα λετε !! η καρτα ηταν ξεκουμποτη το εβαλαν χερι ελειπε και η μια βιδα για αυτο ξεκουμποσε. Δεν ακουτε εσεις οι νεοι.......
aserprince Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δεν ακουτε εσεις οι νεοι....... Γερο μπιζμπικη ακου μια συμβουλη μου κοψε το τσιγαρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα