varemarious Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 καλημέρα έγινα κάτοχος του HTC Desire HD και προσπαθώ να προσαρμοστώ στη νέα τεχνολογία ενώ μπαίνω στο ίντερνετ όταν συνδέω wifi προσπαθώ να συνδεθώ στην εφαρμογή email ή στο htc market και δε μπορώ μου πετάει ένα μήνυμα "Δεν ειναι δυνατη η δημιουργια αξιοπιστης συνδεσης δεδομενων σε αυτον τον διακομιστη" τι ρύθμιση πρέπει να κάνω; τι κάνω λάθος ; ευχαριστώ
SpirosLouis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Σίγουρα μπαίνεις μέσω wifi και όχι με περιαγωγή δεδομένων;
manost Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δοκίμασες να κάνεις Clear Data & Clear Cache του Android Market και να ξαναδοκιμάσεις να συνδεθείς;
varemarious Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Εν μέρει λύθηκε το πρόβλημα καθώς έφταιγε η vodafone όπου δε μου είχε γυρίσει πλήρως τη κάρτα σε 3G.. οπότε τώρα μπαίνω κανονικά στο μαρκετ και στα άλλα.. εκεί που δε μπορώ να μπώ είναι στην εφαρμογή μαιλ.. βάζω τις ρυθμίσεις σωστές.. (δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό) και μου λέει ότι δεν βρέθηκε διακομιστής ή δεν ανταποκρίνεται .. έχω δοκιμάσει pop imap δίχως αποτέλεσμα..
varemarious Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Τελικώς το πρόβλημα ήταν της vodafone που δεν μου είχε γυρίσει πλήρως η υπηρεσία 3G. οπότε όλα οκ ευχαριστώ
brandon Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Φίλε varemarious το πρόβλημα σου λύθηκε γιατί απλά ΔΕΝ μπαίνεις με wi-fi !! Εκτός και αν έχεις αυτό το σταθερό πακέτο της vodafone αυτά με τα 3G που μπαίνουν σε περιοχές που δεν έχεις κάλυψη ADSL. Αν έχεις κανονικά ADSL (forthnet,connx,hol κτλ) ΔΕΝ μπάινεις με wi-fi ... οπότε πρόσεχε για τις χρεώσεις μην κλαίς μετά για κανέναν λογαριασμό "περίεργο".
jean86 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, αλλα σε μένα γίνετε το ίδιο και σε 3g και σε 4-5 διαφορετικά δίκτυα wifi που δοκίμασα.... ???καμιά ιδέα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα