Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Εδω και δυο μερες μου συνεβη το εξης:εβλεπα ενα απλο αρχειο pdf οταν ξαφνικα μαυρισε η οθονη και εσβησε ο υπολογιστης.Οταν τον ξανανοιξα ειχε χαθει η επιφανεια εργασιας αλλα η μπαρα κατω με "εναρξη" κλπ υπηρχε αλλα δεν ανταποκρινοταν και πολυ καλα.Εκανα επαναφορα σε προηγουμενη ημερομηνια και φανηκαν ολα να επανερχονται ομως...ολοι οι φακελοι στην επιφανεια εργασιας ηταν ...αδειοι.Το πιο περιεργο δε απο ολα ειναι οτι και στο δευτερο partition που χρησιμοποιω σαν αποθηκη(για να σωθω απο τετοιες καταρευσεις) και εκει οι φακελοι ηταν αδειοι.Δεν φαινεται κανενα αρχειο αν και στις ιδιοτητες του καθε φακελου δειχνει το μεγεθος σε mb των αρχειων που υπηρχαν μεσα.Ωστοσο εγω αρχεια δεν βλεπω.Με τα xp δεν μου ειχε τυχει κατι παρομοιο.Τι γινεται τωρα;Χαθηκαν οριστικα τα αρχεια μου;Πριν ξεκινησω να κανω ανακτηση (χρονοβορα γιατι μιλαμε για μεγεθη 30-40 gb) με Ontrack EasyRecovery αρχει καποια αλλη λυση;Τι αλλο πρεπει να κοιταξω;Παρακαλω ,οποιος μπορει να βοηθησει,ας το κανει.Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλημερα.Εδω και δυο μερες μου συνεβη το εξης:εβλεπα ενα απλο αρχειο pdf οταν ξαφνικα μαυρισε η οθονη και εσβησε ο υπολογιστης.Οταν τον ξανανοιξα ειχε χαθει η επιφανεια εργασιας αλλα η μπαρα κατω με "εναρξη" κλπ υπηρχε αλλα δεν ανταποκρινοταν και πολυ καλα.Εκανα επαναφορα σε προηγουμενη ημερομηνια και φανηκαν ολα να επανερχονται ομως...ολοι οι φακελοι στην επιφανεια εργασιας ηταν ...αδειοι.Το πιο περιεργο δε απο ολα ειναι οτι και στο δευτερο partition που χρησιμοποιω σαν αποθηκη(για να σωθω απο τετοιες καταρευσεις) και εκει οι φακελοι ηταν αδειοι.Δεν φαινεται κανενα αρχειο αν και στις ιδιοτητες του καθε φακελου δειχνει το μεγεθος σε mb των αρχειων που υπηρχαν μεσα.Ωστοσο εγω αρχεια δεν βλεπω.Με τα xp δεν μου ειχε τυχει κατι παρομοιο.Τι γινεται τωρα;Χαθηκαν οριστικα τα αρχεια μου;Πριν ξεκινησω να κανω ανακτηση (χρονοβορα γιατι μιλαμε για μεγεθη 30-40 gb) με Ontrack EasyRecovery αρχει καποια αλλη λυση;Τι αλλο πρεπει να κοιταξω;Παρακαλω ,οποιος μπορει να βοηθησει,ας το κανει.Ευχαριστω

Επειδή δεν είναι σίγουρο οτι εχεις χάσει τα αρχεία σου, κάνε το αλλο κόλπο. ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ κατέβασε ενα linux live cd (πχ mint) κάψε το σε ενα δισκάκι. Κάνε boot στον υπολογιστη σου με αυτο το cd. Αν τα αρχεία σου ειναι εκει, τότε κάποια λαμακία εχει γίνει με το file system των wind αλλά δεν εχεις χασει αρχεια. Κάνε αυτό πριν ψαχτεις με recovery. Γραψε εδω τα αποτελεσματα και βλέπουμε τα επομενα βήματα

Δημοσ.

ναι,εχω καποια τετοια cd:ενα live linux monomaxos v2,ενα ultimate recovery cd 52in 1 και τελος ενα live7-2010 cd επιδιορθωσης(τα ειχα κατεβασει για ωρα αναγκης αλλα δεν τα χρησιμοποιησα ποτε).Θα ξεκινησω με το linux και βλεπουμε.Θα ενημερωσω οπωσδηποτε τις επομενες μερες.Ευχαριστω

Δημοσ.

Αν και εκανες επαναφορα, που δε λεει και τπτ καμια φορα, κανε ενα complete scan και με το superantispyware

Δημοσ.

Tελικα λυθηκε το προβλημα ως εξης:τα αρχεια για καποιον αγνωστο λογο(ιος;)εγιναν κρυφα.Αφου ζητησα απο τη σχετικη επιλογη να γινουν φανερα ολοι οι φακελοι και τα αρχεια

πηγα σε καθε φακελο ξεχωριστα(που πλεον εγινε φανερος) και απο τις ιδιοτητες ειδα οτι ηταν τσεκαρισμενο το "κρυφα" οποτε το ξετσεκαρα.Μετα ξαναεκανα κρυφα φακελους και αρχεια,οπως ειναι και η εξ ορισμου επιλογη των windows.Οι φακελοι που με ενδιεφεραν και ολα τα περιεχομενα τους ειναι πλεον ορατοι και προσπελασιμοι.Τελικα μερικες φορες χρειαζεται να ξεκινας απο τα πολυ απλα :-) Σας ευχαριστω ολους.

Δημοσ.

κανε και αυτο που σου ειπα πριν, αν δε θες να σου γινουν και αυριο κρυφα τα αρχεια σου.

Δημοσ.

εννοεις ειδικα με το συγκεκριμενο προγραμμα ;καποιος μου προτεινε το malwarebytes anti-malware σαν το καλυτερο.Απορω που το Eset smart security 4 δεν εντοπισε το παραμικρο.

Δημοσ.

Το εσετ ειναι το χειροτερο. Το σουπερ ειναι το καλυτερο για μενα. Και το malware ειναι αρκετα καλο. Οχι τοσο ομως. Για μενα ειναι πιο δημοφιλες απο οσο θα επρεπε. Προτιμω το σουπερ μιας και δε με εχει απογοητευσει ποτε. Το malware ομως με εχει απογοητευσει 2-3 φορες. Δεν ειναι και πολλες βεβαια. Και τις στιγμες που με απογοητευσε το malware..... καθαρισα με το σουπερ.

Καπως ετσι

Ακομη σκαν βεβαια δεν εχεις κανει.... και παει καιρος. Γενικοτερα πρωτα σκαν κανουμε και μετα το συζηταμε. :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...