Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις εβαλα τα windows 7 σε ενα pc και θελω να τα βαλω και στο netbook αλλα δεν ξερω ποια ειναι η 32-bit εκδοση γιατι μου βγαζει να εγκαταστησω την εκδοση x64 ή την x86.ποια απο αυτες ειναι η 32-bit???

Δημοσ.

μολις εβαλα τα windows 7 σε ενα pc και θελω να τα βαλω και στο netbook αλλα δεν ξερω ποια ειναι η 32-bit εκδοση γιατι μου βγαζει να εγκαταστησω την εκδοση x64 ή την x86.ποια απο αυτες ειναι η 32-bit???

x64=64-bit

x86=32-bit

Δημοσ.

στο λαπτοπ εχω την 64-bit και μου λεει μεσα στον σκληρο αρχεια εφαρμογων x86,γιατι???

και ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.

Δημοσ.

στο λαπτοπ εχω την 64-bit και μου λεει μεσα στον σκληρο αρχεια εφαρμογων x86,γιατι???

και ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.

εκει εμφανιζονται τα προγραμματα που εχεις εγκαταστησει τις x86 (32bit) εκδοσεις τους.

Δημοσ.

οκ ευχαριστω παιδια και ενα netbook τα σηκωνει τα 32???(δειτε υπογραφη)

Η σωστη ερωτηση είναι αν σηκώνει τα x64. Για τα 32bit δεν τιθεται θέμα. Δεν υποστηριζουν ολοι οι atom 64bit. Εσύ ποιον atom έχεις;

Δημοσ.

ειναι και 2 χρονων και ειναι μονοπυρηνο με 2 threads.αυτα ξερω.

και οταν θα τα βαλλω,θα εχω και τα win xp και τα win 7?

και δεν θα χασω καποιο αρχειο ε?

Δημοσ.

ειναι και 2 χρονων και ειναι μονοπυρηνο με 2 threads.αυτα ξερω.

και οταν θα τα βαλλω,θα εχω και τα win xp και τα win 7?

Θα εχεις μονο τα 7 αν επιλεξες να τα βαλεις στο ιδιο partition που ειναι και τα XP τωρα. Χανεις ολα τα αρχεια που ειναι σε αυτό το partition

Θα σου προτεινα ή να αφησεις τα XP ή να βαλεις την εκδοση windows 7 starter που ειναι πιο ελαφριά

Δημοσ.

Ή θα κανεις ενα partition απο τον κενο χωρο του δισκου σου και εκει θα περασεις τα 7 που δε στο συστηνω να εχεις 2 λειτουργικα σε netbook (δεν εχει νοημα για μενα) ή θα κανεις ενα backup τα αρχεια που σου χρειαζονται (τα προγραμματα τα περνας απο την αρχη εννοειται) θα περασεις τα 7 και ξαναπερνας τα δεδομενα σου.

Η αποψη μου ειναι να αφησεις το Netbook οπως ειναι και να μην το πειραξεις. Να αφησεις δηλαδη το νομιμο λειτουργικο του και να μην περασεις παρανομη κοπια των 7 που φανταζομαι οτι εχεις

Ή θα κανεις ενα partition απο τον κενο χωρο του δισκου σου και εκει θα περασεις τα 7 που δε στο συστηνω να εχεις 2 λειτουργικα σε netbook (δεν εχει νοημα για μενα) ή θα κανεις ενα backup τα αρχεια που σου χρειαζονται (τα προγραμματα τα περνας απο την αρχη εννοειται) θα περασεις τα 7 και ξαναπερνας τα δεδομενα σου.

Η αποψη μου ειναι να αφησεις το Netbook οπως ειναι και να μην το πειραξεις. Να αφησεις δηλαδη το νομιμο λειτουργικο του και να μην περασεις παρανομη κοπια των 7 που φανταζομαι οτι εχεις

Δημοσ.

το netbook μαλλον θα το αφησω οπως ειναι γιατι το εχω δωσει απο το καλοκαιρι στον μπαμπα μου επειδη πηρα λαπτοπ και αυτος δεν ενδιαφερεται για το πως θα φεινεται μονο να μπαινει στο ιντερνετ και να γραφει στο word.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...