Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια εχω ενα σοβαρο θεμα,δεν μου βρισκει τον agility 3 και δεν μπορω να bootaro .ετρεξα αυτο το linux που εχει αλλα ουτε εκει βρισκει τον ssd ουτε με unfreeze ουτε με firmware update ουτε και με temp fix.εχω την Gigabyte GA-Z68X-UD4-B3.σε καποα φαση εβγαλα την μπαταρια απο πανω επανηλθε αλλα μετα απο λιγο στον mozilla ξανακολλησε ο ssd.πλεον ουτε με βγαλσιμο της μπαταριας γινετε κατι αλλα ουτε και απο το cd linux που εγραψα.καμια ιδεα για το πως θα φανει ο ssd ξανα?

Δημοσ.

Δοκίμασες να βγάλεις τα καλώδια και απο τη μεριά του δίσκου και απο την μεριά της μητρικής και να τα ξαναβάλεις;

Ή ακόμα καλύτερα να βάλεις άλλα;

Δημοσ.

καλα βρε θηριο ποτε προλαβες?πηρα ελικα τον i-5 2500k και βρηκα αυτη τη μητρικη αντι της asus που λεγαμε.απο τη μερια του δισκου τα εβγαλα αρκετες φορες θα δοκιμασω και μια απο τη μερια της μητρικης,τον εβαλα τωρα σε ενα παλιο pc με usb συνδεση και τον ειδε κανονικα.θα μας τρελανει τελειως.κατσε να βρω ποιο firmware εχει πανω αν ειναι να μην ξανασχολουμε με αυτο αλλα το θεμα ειναι τι γινετε αν δεν φταει το sata καλωδιο.δοκιμαζω να δουμε μηπως ειναι αυτο

Δημοσ.

δυστυχως τιποτα,το αλλαξα 2 θυρες και δοκιμασα και αλλο καλωδιο και τιποτα,εχω βαλει και στο bios τα παντα σε achi mode αλλα παλι τιποτα,δεν τον βλεπει το bios,δεν ξερω τι σκαλωμα εφαγε τωρα.

Δημοσ.

Δηλαδή τον αναγνωρίζει άλλο μηχάνημα αλλά όχι το δικό σου;

Δε δοκιμάζεις ένα Bios update μπας και?

Σαν Usb που λες πιο πάνω τον αναγνωρίζει το δικό σου;

Δημοσ.

ξυπνησε απο μονο του τελικα μετα απο καμια 50 αρια turn on,τωρα πεταει την κλασσικη μπλε οθονη,ετρεξα το linux cd και μου ειπε πως ειμαι ηδη στην 3,15 και δεν κανει αλλο update(τελικα τι κολλημα τρωει και βγαζει μπλε οθονη?καπου πηρε το ματι μου οτι πεζει να γινεται απο ενημερωσεις των windows)ετρεξα και το unfreeze αλλα μετα δεν ποσταρε στην οθονη κατα την επανεκκινηση,τωρα εξακολουθει να κανει το ιδιο....μακρυ βραδυ προβλεπω.....

Δημοσ.

Στο bios τώρα τον βλέπει;

Αυτό το πρόβλημα το είχες απο την αρχή;

Μπορείς να μπεις μέσα και να πάρεις το φάκελο c:\windows\minidumps?

Δημοσ.

ναι τωρα το bios μια χαρα τον βλεπει,αλλα boot δεν κανει......missing operating system λεει,μου φενεται τα χει πεξει.οχι δεν το εκανε απο την αρχη,δεν μπορω να μπω στα windows με καποιο τροπο για να παρω τον φακελο που λες,πηγα να κανω και επαναφορα και δεν την εκανε...φαντασου απο μονο του ονομασε τον C:SSD σε D:SSD και τον green απο d σε c.χανει το παιδι τη μανα και η μανα το παιδι ενα πραμα

Δημοσ.

Απο το Live cd πάρε το φάκελο και κάνε ένα upload Στο φόρουμ

Ανοιξε ένα θέμα στο hardware γενικά μπας και πετύχεις μέσα τον Gi0 να τα διαβάσει

Επίσης σμπρώξε μέσα μια το σουντου των παραθυριών και πήγαινε να κάνεις ένα repair.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...