Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις μπεις κάνεις διπλό κλικ στο firmware update και επιλέγεις τον ssd.

πως μπορω να επιλεξω το ssd ???

ευχαριστω

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχεις μπει μέσα στο Linux Περιβάλλον? Αν ναι δώσε μου μία εικόνα γιατί δε θυμάμαι ακριβώς που πατάς

Δημοσ.

τελικα περασα το 2,15 ετρεξα temperature fix

σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ .................

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα προβλημα κατ αρχην ειχα κ εγω το ιδιο προβλημα με τις μπλε οθονες κ το πηγα σε τεχνικο μου εκανε update firmware k bios κ σημερα το εχω πρωτη μερα πισω κ περιμενω να δω αν λυθηκε το προβλημα αλλα τωρα που εκανα εναν ελεγχο ειδα οτι ο ssd aggility 3 120 gb εχει παρα πολυ αργες ταχυτητες εχω την μητρικη gigabyte z68x ud3p b3 αρχικα απο οτι ειδα ηταν συνδεδεμενη στην θυρα gsata 3 αλλα απο οτι μου ειπαν ηταν λαθος κ επρεπε να ειναι στην ασπρη sata 3 για να δουλεψει σωστα το εκανα κ αυτο αλλα τιποτα γιατι συμβαινει αυτο; Τι πρεπει να κανω για να βγαζει τις σωστες ταχυτητες;

Δημοσ.

20111130182216.png

Αυτο ειναι το αποτελεσμα τι λετε;

Το εχω κανει με 3 προγραμματα που βρηκα κ ολα το ιδιο αποτελεσμα μου δινουν.Στην τεχνικη υποστηριξη μου ειπαν οτι δεν χρειαζετε κατι ιδιαιτερο να κανω απλα βαζω τον ssd στην θυρα sata 3 κ παιζει μια χαρα

Αυτη ειναι κ η εικονα

post-75865-0-65521200-1322670750_thumb.png

Δημοσ.

κ τι πρεπει να κανω; καπου διαβασα να ξανακανω καθαρη εγκατασταση τα windows να το κανω απο το bios σε ahsi raid κ μετα να βαλω τους drivers intel rapid storage κ ετσι θα διορθωθει τι λες;

Δημοσ.

Nαι. Clean install ΠΑΝΤΑ σε AHCI mode, και μετά τους sata drivers που θα βρεις στην σελίδα της Gigabyte για την μητρική σου. ΌΧΙ αυτούς των Win7...

Δημοσ.

όπως ειπώθηκε παρα πάνω δεν είναι καθόλου καλά...

πρόσφατα έστησα ένα pc φίλου μου με την ίδια mobo, πέρασα drivers και έτρεχε ο ssd πάλι με την ίδια ταχύτητα

μπήκα bios και τον έβλεπε σαν ide.

λοιπόν μπές εδώ κάνε ακριβώς αυτά που λέει, κάνε restart και θα είσαι οκ.

Δημοσ.

Απο ταχυτητα κατι εγινε σας ευχαριστω αλλα το προβλημα μου παραμενουν οι μπλε οθονες εκανα εγκατασταση σε αλλο σκληρο οχι ssd κ την ωρα που επαιρνε τα updates της microsoft κ συγκεκριμενα το service pack μου πεταει μπλε οθονη τι να φταιει κ το κανει αυτο;

Στην αρχη νομιζα οτι εφταιγε ο ssd αλλα αφου κ στον αλλο το κανει δεν φταιει ετσι δεν ειναι;

Μηπως ειναι προβλημα μνημων,μητρικης,τροφοδοτικου;

Το εχω παει 3 φορες για ελεγχο το κανουν με 2 προγραμματα κ μου λενε οτι δεν τους βγαζει μπλε οθονες τι να συμβαινει ρε γαμωτο;

Το συστημα μου ειναι

GIGABYTE Z68X-UD3P-B3

INTEL I7 2600

ATI HD 4600

8 GB MNHMH

WIN 7 64

OCZ AGILITY 3 120

Δημοσ.

Μια χαρά θα είσαι ;)

προς το παρον με το 2.15 firmware update παει σφαιρα χωρις BSOD

και στα 4.5G που τον βαζω να δουλεψει

θελω να πιστευω οτι ειναι OK

Δημοσ.

εγω δεν ειχα περασει οταν πηρα τον agility 3 firmware,μετα απο 2-3 μερες ξαφνικα στην εκκινηση παρε την μπλε οθονη.στην αρχη ανυσηχησα μετα καπου θυμηθηκα πως το ειχα διαβασει εδω,επειτα επιδει το ειχα στο λειτουργικο αναγκαστηκα να βαλω windows προχειρα σε αλλο δισκο και να τρεξω το update στον agility 3 το εκανα ομως χωρις να ξανακανω φορματ το δισκο και ενω εγινε κανονικα απο τοτε οταν εχω ωρα να επανεκκινησω καπου καπου μου λεει πριν bootarei οτι καποιο σφαλμα βρεθηκε και οτι ισως καποιο υλικο δεν εχει εγκατασταθει σωστα,ξαναπαει λοιπον στην αρχη και κανει restart και υστερα απο κανα 2 προσπαθειες μπαινει κανονικα στα windows.πριν απο τι θυμαμε δεν εμεεπενε καν και ειχε μπλε οθονη,τωρα πεταει μαυρη και λεει αυτες τις παπαριες.εχει κανεις ιδεα τι στο καλο μπορει να γινετε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...