Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δοκίμασα να περάσω το νέο 2.15 firmware αλλά επειδή ο δίσκος έχει μέσα το λειτουργικό μου βγάζει (firmware update is not supported on primary drive) δοκίμασα ξανά σαν δευτερεύων (μέ το Quito Docking Station QND05B/BK) αλλά δεν τον βλέπει καν για να προχωρήσω? ( Vertex3/Agility 3 60gb) καμιά λύση ???

Δημοσ.

δοκίμασα να περάσω το νέο 2.15 firmware αλλά επειδή ο δίσκος έχει μέσα το λειτουργικό μου βγάζει (firmware update is not supported on primary drive) δοκίμασα ξανά σαν δευτερεύων (μέ το Quito Docking Station QND05B/BK) αλλά δεν τον βλέπει καν για να προχωρήσω? ( Vertex3/Agility 3 60gb) καμιά λύση ???

Θα πρέπει να κατεβάσεις τα linux tools απ'το site της OCZ και να κάνεις το firmware update από κει.

Δημοσ.

δεν τα κατάφερα(άσχετος) κατέβασα το Linux-based Firmware Updater ένα αρχείο zip αλλά δεν γνωρίζω τι κάνω μετά? στο linux32 bit με ρωτά με ποιο πρόγραμμα να το ανοίξω? (με την γραμμή εντολών παίζει κάτι ?) :mad:

Δημοσ.

δεν τα κατάφερα(άσχετος) κατέβασα το Linux-based Firmware Updater ένα αρχείο zip αλλά δεν γνωρίζω τι κάνω μετά? στο linux32 bit με ρωτά με ποιο πρόγραμμα να το ανοίξω? (με την γραμμή εντολών παίζει κάτι ?) :mad:

Πρέπει να το κάψεις σ'ένα CD το αρχείο που έχει μέσα και να κάνεις boot μετά απ'αυτό. Όταν μπεις με το καλό στα linux θα πρέπει επίσης να σιγουρευτείς ότι έχεις internet εκεί. Αν δε σου δουλεύει το wireless πέρνα καλώδιο.

Δημοσ.

μαλλον το docking station το λειτουργει ως ahci και γι αυτο δε μπορει να το δει.βαλτο σε ενα desktop pc

Δημοσ.

Παιδες αυριο περιμενω τον ag3 60bg windows 8a περαστουνε μονο

Το θεμα ειναι δεν εχω ξανακανει φορματακι σε ssd.

Raid δεν θα κανω,πρεπει να τον γυρισω σε AHCI και μετα φορματ?

Πρεπει να περασω καποιους drivers πρωτα για να τον αναγνωρισει η Mobo μιας και ειναι

sata3 και θα μπει σε Μοbo sata2?

To firmware το αφηνω ως εχει η κατεβαζω last update

Sorry για της ερωτησεις αλλα μ επιασε ενα αγχος,τα υπολοιπα τα βρισκω απο τον οδηγο του liopyr

Δημοσ.

έλα ρε μην σε πιάνει αγχος δεν είναι τίποτα...

περνάς όπως είναι και μετά κάνεις τις ρυθμήσεις του liopyr

δεν υπάρχει πρόβλημα που είναι η μοβο sata 2 δεν χρειάζετε τίποτα άλλο

μόλις τελειώσεις απο όλα παίρνα το καινούργιο firmware αλλά να έχεις τον ssd σαν 2 δίσκο

Δημοσ.

Προσωπικά διαφωνώ. Να τον βάλει ΠΡΩΤΑ σαν 2ο δίσκο και να του κάνει το F/W update (2.15) και ΜΕΤΑ να ξεκινήσει την διαδικασία format-windows σαν πρωτεύοντα δίσκο και πάντα με AHCI ενεργοποιημένο...

Δημοσ.

Προσωπικά διαφωνώ. Να τον βάλει ΠΡΩΤΑ σαν 2ο δίσκο και να του κάνει το F/W update (2.15) και ΜΕΤΑ να ξεκινήσει την διαδικασία format-windows σαν πρωτεύοντα δίσκο και πάντα με AHCI ενεργοποιημένο...

ναι οκ ας το κάνει έτσι αν και δεν τρέχει τίποτα, το ίδιο πράγμα είναι.

4 ssd έχω αλλάξει μέχρι τώρα ώσπου πήρα τον crucial και είδα τις απόλυτες ταχύτητες.

Δημοσ.

To AHCI δεν με απασχολει μονο αν θελω να κανω raid?

Δεν ειχα αδικα το αγχος οι αποψεις διίστανται,αν το κανω οπως το λεει ο jimbo ομως δεν θα χασω τους

ηδη υπαρχοντες HDD οπου ειναι και περασμενα τα win...?

Δημοσ.

ρε μην αγχώνεσε...

το AHCI θα είναι πάντα ενεργοποιημένο κάνεις δεν κάνεις raid

βάζεις τον ssd επάνω, μπουτάρεις απο άλλο δίσκο, του κάνεις update, πανεύκολο, και μετά περνάς τα win

δεν είναι τίποτα μην τρελαίνεσε

εγώ όταν είχα τον vertex 3 μπήκα απο άλλο δίσκο που είχα τα win 8,του έκανα update και μετά μπήκα κανονικά απο τον ssd

και το έκανα ενώ είχα ήδη εγκατεστημένα τα win 7 στον ssd.

Δημοσ.

Οποτε η σειρα ειναι κομπλαρω πανω τον ssd ,αλλαζω σε AHCI,μπαινω windows

και περναω last firmware(δε θα ζητησει καποιο φορματ για να τον αναγνωρισει in-windows?αυτο το αυτοματο π κανει?)

reset και format ssd?

Toσο απλα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...