Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν εχω καθησει πανω απο 2ωρο στο Pc για να ειμαι σιγουρος 100% αλλα μεχρι τωρα τιποτα...αυριο θα ξερω σιγουρα

και με το bios update ανεβασα και λιγο τις μνημες που πριν δεν ανεβαιναν!

Δημοσ.

Εντωμεταξύ τώρα μου ήρθε φλασιά.Τι 111gb μαμώ;ο V1 ήταν 120 ακατέβατα.Άμα το ήξερα πριν τον ανοίξω μπορεί και να αλλαξοπιστούσα,να τον πουλούσα και να πήγαινα σε m4.Όχι ότι μου χρειάζονται πάνω από 80-90 για να είμαι υπεράνετος αλλά ποτέ δεν πείραξε κανέναν o παραπάνω χώρος.:-D

Δημοσ.

Εντωμεταξύ τώρα μου ήρθε φλασιά.Τι 111gb μαμώ;ο V1 ήταν 120 ακατέβατα.Άμα το ήξερα πριν τον ανοίξω μπορεί και να αλλαξοπιστούσα,να τον πουλούσα και να πήγαινα σε m4.Όχι ότι μου χρειάζονται πάνω από 80-90 για να είμαι υπεράνετος αλλά ποτέ δεν πείραξε κανέναν o παραπάνω χώρος.:-D

120 ειναι ρε τρελε .....:P

Αμα πατησεις δεξι κλικ και ιδιοτητες σου γραφει ακριβως ποσο ειναι.Τα 111GB ειναι και καλα ονομαστικα.

post-113718-0-55050300-1319639083_thumb.png

Δημοσ.

Όχι δεν είναι 120.Ο V1 ήταν 120.Ο m4 είναι 120.Η OCZ συνήθιζε όσο γράφει ακριβώς τόσο να είναι και οι σκληροί.Τώρα γράφει 120gb και είναι 120.000.000.000 bytes όπως και όλες οι άλλες εταιρίες.

Δημοσ.

Παντως εγω τοσο καιρο δεν εχω καμια BSOD.

Για να δουμε.

Παλιοτερα μια φορα θα την παθαινα σιγουρα καθε 1 με 3 μερες ...

Σιγουρα ομως.

Δημοσ.

Εμενα πανε τωρα μια βδομαδα χωρις κολημα.

Εκτος απο BSOD εγω ετρωγα κοληματα τρελα.

Εκει που ημουν στο Firefox κολαγε το συμπαν και εκανες restart και εχανε το δισκο απο το bios ...

Λογικα ειναι οκ πλεον ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...