karmen1983 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 δε ξέρω ρε συ. Και εγώ το έχω και μάλιστα όχι γνήσιο αλλά κάτι τέτοιο δε μου έχει βγάλει. Και το κακό είναι ότι δεν ξέρω τώρα, να τον κάνω να ανησυχήσει ή όχι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 τι να σου πω, εγώ να φανταστείς δεν έχω βάλει hdd sentinel γιατί δεν θέλω να μάθω αν έχει bad sector κάποιος από τους δίσκους μου, από την στιγμή που περνάνε τα tests της WD είμαι ok
karmen1983 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 :lol: Ωραίος λέω να του πω απλά να το παρακολουθεί αν το ξαναβγάλει και βλέπουμε. Thanks Πάντως
panoramix222000 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα, μπήκα και εγώ στο κλαμπ των SSD από χθες με τον Vertex 3 60GB στο laptop μου. Σας παραθέτω τα bench μου.
JIMBOAthens Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μια χαρά τιμές για SATA2 σύνδεση. Μεγειές!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 τι να σου πω, εγώ να φανταστείς δεν έχω βάλει hdd sentinel γιατί δεν θέλω να μάθω αν έχει bad sector κάποιος από τους δίσκους μου, από την στιγμή που περνάνε τα tests της WD είμαι ok :lol: Ωραίος λέω να του πω απλά να το παρακολουθεί αν το ξαναβγάλει και βλέπουμε. Thanks Πάντως αποφάσισα να το installάρω πριν λίγο, όλοι 100% perfomance & health... ...damn
karmen1983 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Εγκυκλοπαιδικά δε του το ξαναέκανε. Οπότε μάλλον κόλλημα της στιγμής πρέπει να ήτανε Αντε να δούμε και εσένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα