Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.anandtech.com/show/5308/crucial-to-fix-m4-bsod-issue-in-two-weeks

trolololol!

και η Crucial προβλήματα με BSOD στους M4!!!

Aϊ ρε και με το που είδα εσένα να ποστάρεις εδώ, λέω ωχ του πέταξε bsod και με το τελευταίο firmware :P (watch out γιατί είμαι και γκαντέμης, πολλά στραβά που λέω γίνονται)

πάντως πρόσεχε πως γράφεις διότι πολλοί εδώ μέσα έχουν τον crucial και βλέπω να σε κυνηγάνε :P

come on trolololol

Δεν πήρα ακόμα Μ4. Να περιμένω λες; :P

χαχα μέχρι να φτάσεις τις 5000 hours active use που ενδεχομένως να σου παρουσιάσει πρόβλημα μάλλον θα έχουν άλλα 3-4 firmwares updates

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

come on trolololol

Δεν πήρα ακόμα Μ4. Να περιμένω λες; :P

όπως έχω ξαναπεί, πλέον θα περίμενα τον Intel 520...

πάντως πρόσεχε πως γράφεις διότι πολλοί εδώ μέσα έχουν τον crucial και βλέπω να σε κυνηγάνε :P

lolwut? :devil:

Δημοσ.

χαχα μέχρι να φτάσεις τις 5000 hours active use που ενδεχομένως να σου παρουσιάσει πρόβλημα μάλλον θα έχουν άλλα 3-4 firmwares updates

έτσι είναι πές τα...

Δημοσ.

Ο Agility 3 ειχε απο την αρχη απο οτι βλεπω 2,15 firmware. Ετσι λεει το tool.

Ομως μετα απο ενα μηνα κρασαρε κ χαλασε και τη βαση δεδομενων. Βγαζει bluescreen και παγωνει και ο υπολογιστης γρηγορα..

Ειχε AHCI με driver μητρικής.

Η μητρική ειναι μαλλον αυτή.

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=K10N78FullHD-hSLI%20R2.0

Νforce chipset μαλλον..

Δε ξερω αν τωρα μπορει να αλλαξει ο δισκος παροτι ειναι στην εγγυηση.

Δε ξερω αν υπαρχει τροπος να γινει σταθερος ή μηπως με αλλη μητρικη δε θα ειχε προβλημα.

Δημοσ.

[quote name='ThReSh' timestamp='1325947918' post='4491867'

lolwut? :devil:

πρόσεχε ΤΙ γράφεις ήθελα να πω, αλλά αυτή η μαμημένη ποσότητα αλκοόλης απο χτες ακόμη τριγυρνάει στο κεφάλι μου :P

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι το κατάλαβα, απλά μου έμειναν ένα δυο κουσούρια από το φανταριλίκι κι ας απολύθηκα μερικές μέρες πριν :P

Δημοσ.

ναι το κατάλαβα, απλά μου έμειναν ένα δυο κουσούρια από το φανταριλίκι κι ας απολύθηκα μερικές μέρες πριν :P

αχα φρέσκος λοιπόν :P ..το κατάλαβα ότι το κατάλαβες πάντως :lol:

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Σκέφτομαι να πάρω έναν "ssdακο",μπάς και δώ άσπρη μέρα, και συγκεκριμένα σκεφτόμουν για έναν agility 3 64gb.Τελικά τα προβλήματα όντως λύθηκαν με το τελευταίο firmware ή να παώ σε κάτι άλλο;Ποιός είναι ο ποιό αξιόπιστος ssd που υπάρχει αυτή τη στιγμή;

Δημοσ.

Λυθηκαν αλλα οχι σε ολους. Προσωπικα γιατι οχι εναν crucial ή samsung;

Εμενα ετρωγε freezarισματα τρελα. και αναγκαστηκα να κανω format.Και οχι τοσο αστειο να κολαει ενας server εστω και για μικρη επιχειριση.

Και ειχε ερθει με 2.15

Κρατω επιφυλάξεις για crucial γιατι δεν ξερω αν τελικα θα καταφερουν να λυσουν το προβλημα

Δημοσ.

Για χαρά παιδιά

Πήρα έναν VERTEX 3(πριν κανένα μήνα) ο οποίος ήρθε με το 2.15. Τον εγκατέστησα σε SATA3 (το motherboard-Z68- έχει 2) και έκανα τα διάφορα tests ATTO & crystal disk και όλα ήταν μια χαρά από πλευράς απόδοσης του.

Έβαλα και τις ρυθμίσεις για SSD που υπήρχαν εδώ στο forum και από τότε δεν ξαναασχολήθηκα μιας και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Κάνοντας χθες ένα ATTO test μου έβγαλε το εξής

vertex3g.jpg

Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα με το write?

Να συμπληρώσω ότι έχω βάλει πρόσθετα μια κάρτα asrock sata 3 (με marvell controler) σε pciexpress για να πάρω ακόμη δύο sata που χρειαζόμουνα αλλά ο σκληρός δεν είναι συνδεδεμένος πάνω σε αυτή και απεγκατέστησα και του drivers που είχε η κάρτα (θα δοκιμάσω να την βγάλω και τελείως για να δω αν υπάρχει καμία διαφορά).

Από χωρητικότητα είναι γεμάτα μόνο τα 30GB από τα 120GB.

Καμιά ιδέα? Υπάρχει περίπτωση να τα έπαιξε ο σκληρός??

Δημοσ.

Δηλαδή ανάμεσα σε crucial m4 και samsung 830, ποιός είναι καλήτερος;

Το καλύτερος είναι σχετικό. Ο Samsung σίγουρα είναι πιο αξιόπιστος και συνοδεύεται από κορυφαίο software...

Δημοσ.

Λυθηκαν αλλα οχι σε ολους. Προσωπικα γιατι οχι εναν crucial ή samsung;

Εμενα ετρωγε freezarισματα τρελα. και αναγκαστηκα να κανω format.Και οχι τοσο αστειο να κολαει ενας server εστω και για μικρη επιχειριση.

Και ειχε ερθει με 2.15

Κρατω επιφυλάξεις για crucial γιατι δεν ξερω αν τελικα θα καταφερουν να λυσουν το προβλημα

και με το format έστρωσε??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...