Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κυκλοφόρησε το νέο 2.15 firmware, που σύμφωνα με την OCZ , δίνει τέλος στα διάφορα BSOD και freezes που ταλαιπωρούσαν αρκετούς χρήστες εδώ και καιρό.

Όσοι λοιπόν έχετε ακόμη προβλήματα με τους Series 3 OCZ SSD σας , το νέο firmware θα το βρείτε εδώ

Changelog :

- Fixed a rare condition that may cause Windows Blue Screen error when the primary-configured drive woke up from either a SATA slumber mode or S3/S4 modes

- Fixed a rare condition that may cause Windows Blue Screen error when the drive was configured as primary with OS installed

- Fixed a corner-case issue that may cause the drive to stutter or Windows freezing screen when a media read error occurred

- Further improved robustness of Secure Erase operation to prevent possible low-level data structure corruption

- Significantly improved TRIM handling to enhance system stability

Vertex 3 series, Vertex 3 Max IOPS series, Agility 3 series, Solid 3 series Known open issue:

- Formatting a RAID1 volume takes longer than expected with PMC-Sierra BR-8 HBA

Εν αναμονή και για firmware updates απ΄'τις υπόλοιπες εταιρίες που χρησιμοποιούν τον sandforce controller.

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Eπιτελους.

Μου ειχε σπασει τα νευρα το συγκεκριμενο θεμα.

Καθε τοσο κολλαγε και μετα εχανε και το δισκο απο το bios.

Μολις εκανα update.Για να δουμε αν θα το ξανακανει ...

πολύ νωρίς για να κρίνουμε ότι πράγματι φτιάχτηκε το πρόβλημα...

Εσυ Thresh ποιον εχεις ?

Τον Vertex 3 ? Ειχες το ιδιο προβλημα ?

Δημοσ.

Σίγουρα είναι ακόμη νωρίς για να ξέρουμε αν όντως επιλυθηκε το θέμα..Πάντως σε διάφορα site που το διάβασα φάνηκαν αρκετά αισιόδοξοι για την οριστική επίλυση του. Είδωμεν.

Εγώ είμαι με το 2.11 και είχα προβληματάκια μέχρι που πήρα άλλον έναν για να χω την άπλα μου σε χώρο και τους έβαλα σε raid. Από τότε σταμάτησαν τα BSOD που είχα που και που, οπότε δεν έχω δοκιμάσει το νεο f/w.

Όσοι το περάσετε πείτε εδώ αν όντως λύθηκαν τα προβλήματά σας.

Δημοσ.

Έρχεται ο V3 από αλλαγή του V1 την Δευτέρα.Πως περνάω το καινούριο fw τώρα;

Βρήκα αυτό αλλά λέει έχει προβλήματα με Nvidia 5xx

τι προβλήματα έχει;Εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με nvidia 570.

Δημοσ.

Έρχεται ο V3 από αλλαγή του V1 την Δευτέρα.Πως περνάω το καινούριο fw τώρα;

Βρήκα αυτό αλλά λέει έχει προβλήματα με Nvidia 5xx

Βαλτον σε αλλο pc και τρεξε το Update Tool της OCZ και αν κολησεις πουθενα ακολουθα και τον οδηγο της.

Link για το tool-ακι και οδηγο -> http://www.ocztechno...RevoDrive_3_X2/

Αλλαγη απο V1 σε V3 ?

Για καντο πιο λιανα.

RMA ή απλη αναβαθμιση ?

Δημοσ.

More info πλζ.:-)

Κατεβάζεις το F/W που αντιστοιχεί σε Linux λειτουργικό από αυτή την σελίδα: http://www.ocztechnology.com/ssd_tools/OCZ_Vertex_3,_Vertex_3_Max_IOPS,_Agility_3,_Solid_3,_RevoDrive_3_and_RevoDrive_3_X2/

Υπάρχει ακριβώς από κάτω από το F/W και αντίστοιχος οδηγός για αναβάθμιση μέσω Linux.

Μετά bootάρεις το pc σου με ένα Linux Live CD (http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/download) και τρέχεις το F/W για τον OCZ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...