fixxxer29 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Κυκλοφόρησε το νέο 2.15 firmware, που σύμφωνα με την OCZ , δίνει τέλος στα διάφορα BSOD και freezes που ταλαιπωρούσαν αρκετούς χρήστες εδώ και καιρό. Όσοι λοιπόν έχετε ακόμη προβλήματα με τους Series 3 OCZ SSD σας , το νέο firmware θα το βρείτε εδώ Changelog : - Fixed a rare condition that may cause Windows Blue Screen error when the primary-configured drive woke up from either a SATA slumber mode or S3/S4 modes - Fixed a rare condition that may cause Windows Blue Screen error when the drive was configured as primary with OS installed - Fixed a corner-case issue that may cause the drive to stutter or Windows freezing screen when a media read error occurred - Further improved robustness of Secure Erase operation to prevent possible low-level data structure corruption - Significantly improved TRIM handling to enhance system stability Vertex 3 series, Vertex 3 Max IOPS series, Agility 3 series, Solid 3 series Known open issue: - Formatting a RAID1 volume takes longer than expected with PMC-Sierra BR-8 HBA Εν αναμονή και για firmware updates απ΄'τις υπόλοιπες εταιρίες που χρησιμοποιούν τον sandforce controller.
JIMBOAthens Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μακάρι. Κάτσε να δούμε τι θα πουν οι χρήστες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 πολύ νωρίς για να κρίνουμε ότι πράγματι φτιάχτηκε το πρόβλημα...
Razor-manolis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Εγώ πάντως με agility 3 (60) δεν είχα πρόβλημα..(2.11-2.13) ούτε έχω με το 2.15
alexis333 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Eπιτελους. Μου ειχε σπασει τα νευρα το συγκεκριμενο θεμα. Καθε τοσο κολλαγε και μετα εχανε και το δισκο απο το bios. Μολις εκανα update.Για να δουμε αν θα το ξανακανει ... πολύ νωρίς για να κρίνουμε ότι πράγματι φτιάχτηκε το πρόβλημα... Εσυ Thresh ποιον εχεις ? Τον Vertex 3 ? Ειχες το ιδιο προβλημα ?
fixxxer29 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Σίγουρα είναι ακόμη νωρίς για να ξέρουμε αν όντως επιλυθηκε το θέμα..Πάντως σε διάφορα site που το διάβασα φάνηκαν αρκετά αισιόδοξοι για την οριστική επίλυση του. Είδωμεν. Εγώ είμαι με το 2.11 και είχα προβληματάκια μέχρι που πήρα άλλον έναν για να χω την άπλα μου σε χώρο και τους έβαλα σε raid. Από τότε σταμάτησαν τα BSOD που είχα που και που, οπότε δεν έχω δοκιμάσει το νεο f/w. Όσοι το περάσετε πείτε εδώ αν όντως λύθηκαν τα προβλήματά σας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 ναι τον V3, μια στο τόσο καμιά Bsod...
nikos21aek Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Έρχεται ο V3 από αλλαγή του V1 την Δευτέρα.Πως περνάω το καινούριο fw τώρα; Βρήκα αυτό αλλά λέει έχει προβλήματα με Nvidia 5xx
Ntinaras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 βαλτο σε αλλο πισι. περασα κι εγω το 2.15 στον vertex3. για να δουμε
Meraklis56 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Έρχεται ο V3 από αλλαγή του V1 την Δευτέρα.Πως περνάω το καινούριο fw τώρα; Βρήκα αυτό αλλά λέει έχει προβλήματα με Nvidia 5xx τι προβλήματα έχει;Εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με nvidia 570.
alexis333 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Έρχεται ο V3 από αλλαγή του V1 την Δευτέρα.Πως περνάω το καινούριο fw τώρα; Βρήκα αυτό αλλά λέει έχει προβλήματα με Nvidia 5xx Βαλτον σε αλλο pc και τρεξε το Update Tool της OCZ και αν κολησεις πουθενα ακολουθα και τον οδηγο της. Link για το tool-ακι και οδηγο -> http://www.ocztechno...RevoDrive_3_X2/ Αλλαγη απο V1 σε V3 ? Για καντο πιο λιανα. RMA ή απλη αναβαθμιση ?
nikos21aek Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Άμα είχα άλλο pc καλά θα ταν. Και δεν έχω και onboard τώρα ρε γαμώτο. RMA. Μέσω windows δεν μπαίνει ή από bios δεν μπαίνει;
JIMBOAthens Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 More info πλζ. Κατεβάζεις το F/W που αντιστοιχεί σε Linux λειτουργικό από αυτή την σελίδα: http://www.ocztechnology.com/ssd_tools/OCZ_Vertex_3,_Vertex_3_Max_IOPS,_Agility_3,_Solid_3,_RevoDrive_3_and_RevoDrive_3_X2/ Υπάρχει ακριβώς από κάτω από το F/W και αντίστοιχος οδηγός για αναβάθμιση μέσω Linux. Μετά bootάρεις το pc σου με ένα Linux Live CD (http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/download) και τρέχεις το F/W για τον OCZ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα