Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχην καλησπερα αντιμετοπιζω ενα προβλημα με εναν υπολογιστη και επειδη δεν βρηκα καποια σχετικη και κατατοπιστικη απαντηση σκεφτηκα να ανοιξω καινουργιο θεμα ελπιζωντας να βρω μια λυση στο προβλημα μου. ξεκινησα λοιπον να κανω format το οποιο κρατησε περιπου 6 ωρες μεχρι την ολοκληρωση του και ισως ειναι το πιο χρονοβορο που εχω δει ποτε μου και εκτος αυτου ο υπολογιστης σερνεται υπερβολικα ,αργει να ανοιξει αργει να φορτωσει οτιδηποτε απο μια σελιδα μεχρι εναν φακελο. σκεφτηκα πως ισως να φταιει η ram φοραει μια 2gb και 2χ512 με τις οποιες και δουλευε μια χαρα οταν τον χρησιμοποιουσα (ειναι το παλιο μου pc το οποιο εχω δωσει πλεον στην μανα μου για να σκοτωνει την ωρα της και με εχει φαει να της τον κανω) εχει εναν σκληρο δισκο 160gb στον οποιον στρεφονται και οι υποψιες μου διοτι ειναι αρκετα παλιος και τα εχει φαει τα ψωμια του. δοκιμασα να τον ανοιξω εχοντας βγαλει τις 2χ512 ραμ μπας και τα εχουν φτησει αλλα συνεχισε να μου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα. Επειδη δεν θελω να προβω σε καποια ασκοπη αγορα και να μην γινει η δουλεια μου ζητω την βοηθεια σας αν εχετε να μου προτεινεται καποια λυση ετσι ωστε να ανακαλυψω το τι ακριβως μπορει να φταιει. Αν υπαρχει καποιο software το οποιο θα μπoρουσε να διαγνωσει το που βρισκεται το προβλημα θα ηταν χρησιμο αν θα καταφερει φυσικα τρεξει σε ενα pc που σερνεται σαν σαλιγκαρι!!!. Σας ευχαριστω εκ των προτερον. :)

Δημοσ.

Καλα κανει το μυαλό σου και πάει στον σκληρό δίσκο...

Κατεβασε το HDsentinel και ρίξε μας εδώ φοτο από τις καρτέλες overview και smart!

Καλως ήλθες στο forum btw

Δημοσ.

Κανε κ το αντίθετο βγάλε τα 2 GB και άσε τις 2x512 να δεις.. για εμένα είναι μνήμες αυτό.. η motherbord ο δίσκος δεν κάνει καθυστερήσεις παρά μόνο από controler αν τα είχε φτύσει δεν θα διάβαζε - έγραφε καθόλου η θα πέταγε error συνεχώς.. Έχεις και το memtest στο dvd των win αν θέλεις.

Δημοσ.

ο δίσκος δεν κάνει καθυστερήσεις, αν τα είχε φτύσει δεν θα διάβαζε - έγραφε καθόλου η θα πέταγε error συνεχώς..

Ναι εεεε?? Ποσο σίγουρος είσαι για αυτο?? ... εχω στην διαθεση μου 3 σκληρους οι οποίοι έχουν αρκετα bad sectors .. ολοι οι υπολογιστές τους βλεπουν κανονικά... αν τους βάλεις λειτουργικό ναι μεν μπουτάρουν , ναι μεν λειτουργούν.. αλλα και τρελες καθυστερησεις τρώνε όταν κατα τυχη παει να διαβασει απο κανενα bad sector και φριζαρισματα τρώνε για καποια sec αυτό όμως δεν παυει να τους κανει να λειτουργούν!!

Δημοσ.

Κανε κ το αντίθετο βγάλε τα 2 GB και άσε τις 2x512 να δεις.. για εμένα είναι μνήμες αυτό.. η motherbord ο δίσκος δεν κάνει καθυστερήσεις παρά μόνο από controler αν τα είχε φτύσει δεν θα διάβαζε - έγραφε καθόλου η θα πέταγε error συνεχώς.. Έχεις και το memtest στο dvd των win αν θέλεις.

Αυτό συνεπάγεται ότι θα ήξερε και την πηγή του προβλήματος.. παρ'ολα αυτά δεν θέλω να αντιδικήσω με κανέναν δίνω την δική μου εκτίμηση γιατί εμμέσως "μου ζητήθηκε" και στα τελευταία 5 ποστς με προβλήματα συμφορουμιτων έχω δικαιωθεί.. Θα μάθουμε την λύση ελπίζω και αυτού του προβλήματος λοιπόν και θα δούμε..

Με λίγα λόγια ελπίζω να κατάλαβες τώρα τι εννοούσα "δεν κάνουν καθυστερήσεις.."

Δημοσ.

λοιπον δοκιμασα και το αντιθετο με τις ram δηλαδη αφησα πανω τις 2χ512 και αφαιρεσα την 2GB to pc στην αρχη ανοιξε κανονικα δινοντας μου την εντυπωση πως το προβλημα ειχε λυθει μετα απο ενα λεπτο ομως ξαναρχισε τα ιδια. κανοντας shut down να φανταστειτε εχει περασει μιση ωρα και δεν εχει κλεισει ακομα λογο οτι προσπαθει να εγκαταστησει κατι update των windows. Oso gia bad sectors το σκεφτηκα και εγω λογο του οτι ειναι αρκετα παλιος δισκος οπως επισης και η τελευταια αλλαγη που ειχα κανει πριν απο μηνεςστο συγκγεκριμενο pc. Αφαιροντας 500gb και βαζοντας αυτον τον οποιο δεν χρησιμοποιουσα πια ως δισκο για εγκατασταση των windows. σκεφτηκα να τρεξω το HDD Regenerator μπας και σωσει λιγο την κατασταση. Δεν μπορω να σκεφτω που αλλου να ψαξω για την λυση του προβληματος. Ευχαριστω. Ο εν λογο δισκος στο παρελθον δεν μοθ ειχε δηξει καποιο δειχμα αναξιοπιστιας . Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας :)

Δημοσ.

Αν βάζει το Sp 1 Στα Win 7 είναι φυσιολογική η μισή ώρα.. Δοκίμασε το περαιτέρω να δεις, φυσικά με 1 Gb στα win δεν θα είναι το ίδιο γρήγορος όσο με 3.

Όλα αυτά αν είναι οι μνήμες. Καλύτερα ότι κάνεις να είναι πιο σίγουρο δηλαδή με το memtest που σου έγραψα θα ήξερες υπεύθυνα αν έχουν πρόβλημα.

Σε άλλο thred ειπώθηκε ότι ήταν κάρτα γραφικών αλλά κ εκεί δεν ήταν σίγουρο.

Εγώ εμμένω στην αρχική μου εκτίμηση Μνήμη η Motherboard.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου ακομα και με το 1gb ram στο task manager moy edeixne sto 40% και δεν εφτανε ποτε στα κοκκινα οταν εριξα μια ματια θα κοιταξω και το memtest. και θα σας πω εξελιξεις :)

Δημοσ.

λοιπον δοκιμασα και το αντιθετο με τις ram δηλαδη αφησα πανω τις 2χ512 και αφαιρεσα την 2GB to pc στην αρχη ανοιξε κανονικα δινοντας μου την εντυπωση πως το προβλημα ειχε λυθει μετα απο ενα λεπτο ομως ξαναρχισε τα ιδια. κανοντας shut down να φανταστειτε εχει περασει μιση ωρα και δεν εχει κλεισει ακομα λογο οτι προσπαθει να εγκαταστησει κατι update των windows. Oso gia bad sectors το σκεφτηκα και εγω λογο του οτι ειναι αρκετα παλιος δισκος οπως επισης και η τελευταια αλλαγη που ειχα κανει πριν απο μηνεςστο συγκγεκριμενο pc. Αφαιροντας 500gb και βαζοντας αυτον τον οποιο δεν χρησιμοποιουσα πια ως δισκο για εγκατασταση των windows. σκεφτηκα να τρεξω το HDD Regenerator μπας και σωσει λιγο την κατασταση. Δεν μπορω να σκεφτω που αλλου να ψαξω για την λυση του προβληματος. Ευχαριστω. Ο εν λογο δισκος στο παρελθον δεν μοθ ειχε δηξει καποιο δειχμα αναξιοπιστιας . Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας :)

Ρε συ κατεβασε το hd sentinel και βαλε τις φοτος που σου ειπα να τσεκαρουμε το σκληρο και μετα βλεπουμε για πιο σοβαρα προβληματα...

android.png

Δημοσ.

κατεβασα το hd sentinel δεν καταφερα να το κανω εγκατασταση λογο οτι ο υπολογιστης δεν ξεκινησε ποτε την εγκατασταση ετσι λοιπον εφτιαξα ενα bootable usb με το HDD Regenerator

το οποιο και τρεχει κανονικα αυτη την στιγμη και περιμενω τα αποτελεσματα. Σας ευχαριστω για μια ακομη φορα για το ενδιαφερον σας . Οι πληροφοριες σας ηταν πολυ χρησιμες. Θα σας αναφερω για την εξελιξη . Στο μεταξυ αν σας ερθει στο μυαλο κατι αλλο θα το εκτιμουσα αν μου το αναφερετε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...