Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η παστα ειναι σιγουρα, ειχα το ιδιο προβλημα και εγω, αλλαξα παστα και τωρα ειμαι 28-30 (εχω κατεβασει το vcore)

Εγω αυτο ηθελα να ρωτησω.

zvarthangalos,τον επεξεργαστη στην στοκ συχνοτητα τον εχεις?Κοιτα λιγο το cpu-z και πες μας τι ταση λεει.Επισεις το cool 'n' quiet το εχεις ενεργοποιημενο?Αν οχι βαλτο οπωσδηποτε.

Δημοσ.

Και τι πάει να πεί αυτό δεν σε λαμβάνω! όποτε βγάζει η AMD ή Intel νέους επεξεργαστές να τρέχουμε να τους αγοράζουμε;

όντως δε με λαμβάνεις φίλε μου, δήλωσα χαρούμενος για το γεγονός ότι ο 955 φθηνός, τώρα πώς κατέληξες σε άλλο συμπέρασμα δε μπορώ να γνωρίζω

Δημοσ.

όντως δε με λαμβάνεις φίλε μου, δήλωσα χαρούμενος για το γεγονός ότι ο 955 φθηνός, τώρα πώς κατέληξες σε άλλο συμπέρασμα δε μπορώ να γνωρίζω

Συγνώμη φίλε μου το έγραψες τόσο σύντομα χωρίς περαιτέρω ανάλυση και το έλαβα λάθος. :)

Δημοσ.

Εγω αυτο ηθελα να ρωτησω.

zvarthangalos,τον επεξεργαστη στην στοκ συχνοτητα τον εχεις?Κοιτα λιγο το cpu-z και πες μας τι ταση λεει.Επισεις το cool 'n' quiet το εχεις ενεργοποιημενο?Αν οχι βαλτο οπωσδηποτε.

Ναι στην στόκ τον έχω με ενεργοποιημένο το cool 'n' quiet.

Δημοσ.

εγω εχω τον 965 και με μονο τον firefox ανοιχτο ανεβαζει 40-45.δεν τον εχω ανεβασει καθολου μιας και δεν ξερω και εχω αφησει τους στοκ ανεμηστηρες και το pc το ανοιξα χθες για πρωτη φορα.αν βαλω δηλαδη και κανενα παιχνιδι ποσο θα παει δηλαδη??και βλεπω απο το coretemp λεει tjmax 89.αν φτασει τους 89 θα μου καει????τι να κανω για να μειωσω τις θερμοκρασιες???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια, να ρωτησω κατι εδω για να μην ανοιγω thread,

ξερετε να υπαρχει (απο Ελλαδα, εννοειται) sAM3 phenomII επεξεργαστης x4 με TDP στα 95W?

Επεξ/σία από orestiss
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω με Phenom II X4 955 (DENEB core / C3 stepping) ειμαι στους 36 βαθμους τωρα που γραφω αυτο το μηνυμα, χωρις καμια απαιτητικη εφαρμογη ανοιχτη.

Επεξ/σία από duffyduck

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...