Lays Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας. Θέλω να διαγράψω τα αρχεία που έχει ο εξωτερικός σκληρός μου δίσκος για πάντα δηλαδή να μην υπάρχει τρόπος να γίνου recovery ποιος ειναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος; Κάτι διάβασα για zero-fill αλλά θέλω την απάντηση σας. Ευχαριστώ.
quic307 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 κανε kill disk. Θα βρεις αρκετα προγραμματακια και στο UBCD (ultimate boot cd).
Lays Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δεν θέλω να τον καταστρέψω, απλά να διαγράψω οτι έχει και δεν εχει.
TheELF Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Αυτό το πράγμα κάνει το kill disk,δεν καταστρέφει τίποτα,απλά διαγράφει όλα τα δεδομένα,και με πολλαπλά περάσματα αν θες. 1
arma1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό το πράγμα κάνει το kill disk,δεν καταστρέφει τίποτα,απλά διαγράφει όλα τα δεδομένα,και με πολλαπλά περάσματα αν θες. εκανα και εγω μια καρτα micro sd με αυτον τον τροπο και τωρα δεν την διαβαζει καν , μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να την σωσω?
TheELF Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Πάνε στην διαχείριση δίσκων να την ετοιμάσεις/ενεργοποιήσεις για χρήση στο σύστημα. 1
arma1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραιος φιλε ,εγινε η δουλεια , σ ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα