JohnMik Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 http://www.goldendeals.gr/deals/19euros-carner Το μαγαζί έχει νορμάλ τιμές και αξίζει πιστεύω η προσφορά. το περιέργο είναι οτι έχουν αγοραστεί μόνο 8 κουπόνια μέχρι τώρα και σε 1 ώρα περίπου τελείωνει!
karasardelis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Να υποθέσουμε ότι είσαι ένας από τους 8 που το αγόρασαν ήδη και ψάχνεις απεγνωσμένα άλλους δύο για να ενεργοποιηθεί ή προσφορά;;;
JohnMik Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Βασικά είμαι 2 απ τους 8 γιατί θέλω 2 κουπόνια
karasardelis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Που πέφτει το μαγαζί στον Εύοσμο; Είναι πάνω στον περιφερειακό ή μέσα χωμένο; Θέλω υαλοκαθαριστήρες αλλά από το Νέο Ρύσιο που είμαι ο Εύοσμος είναι στην άλλη άκρη εντελώς... Πιο πολλά θα δώσω για βενζίνη από όσα γλυτώνω με το κουπόνι...
JohnMik Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Είναι πάνω απ τον περιφερειακό δεν μπαίνεις Εύοσμο, αλλά τώρα είναι αργά! αν ξαναβγάλει προσφορά θα ποστάρω πιο νωρίς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα