Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.εχω φτιαξει ενα site με wordpress και εκανα εγκατασταση ενα plugin το contect form 7 και προσθεσα σε μια σελιδα μια φορμα επικοινωνιασ.μολισ παταω αποστολη μου βγαζει απο κατω το πρασινο παραθυρο και μου λεει οτι εχει σταλει κανονικα.οταν παω στο e-mail μου δεν μου εχει ερθει καποιο μυνημα.μεσα στισ ρυθμισεισ του contact form που δεν εχει κ κατι το σπουδαιο εχει να γραψω ενα πανελ που λεει mail και λεει ενα κουτακι "απο" κ εκει εγραψα το email μου.μετα κατεβασα ενα αλλο plugin και πηγα στις ρυθμισεισ στο Advanced Email Options και απο εκει εκανα τισ ρυθμισεισ για smtp μαιλ και εστειλα ενα mail και πηγε κανονικα.μηπωσ πρεπει να κανω καποιεσ αλλεσ ρυθμισεισ στο contect form 7.το site ειναι φτιαχμενω σε wordpress, locahost με την βοηθεια του xampp.να συμπληρωσω οτι το mail μου εχει την μορφη [email protected].δεν ξερω αν παιζει ρολο αν ειναι yahoo αλλα κ σε hol τα ιδια

ευχαριστω

Δημοσ.

θα το κοιταξω κ θα σου πω.

δυστηχως δεν μου ηρθε κανενα μυνημα ουτε με αυτο.μαλλον δεν φταιει το contact form αλλα κατι αλλο.μηπωσ πρεπει ν κανω καποιεσ ρυθμισεισ στο xampp και συγκεκριμενα στο mercury η καπου αλλου?

Δημοσ.

Εφόσον είσαι σε localhost, θα πρέπει να έχεις σετάρει και mail server, εκτός από web server. By default δεν είναι σεταρισμένος. Όταν θα το ανεβάσεις σε κάποιον web server τότε να δοκιμάσεις τα settings που χρειάζονται για το mail. Ξαναγύρισε τα settings στα default και δες τι γίνεται.

Δημοσ.

Εγώ με το CF7 μια χαρά στέλνω email. Σε όσα site το έχω βάλει τρέχει μια χαρά.

Δοκίμασε το http://wordpress.org/extend/plugins/wp-mail-smtp/ και όρισε κάποιον εξωτερικό SMTP (πχ google ή του yahoo αν σου δίνει).

Θα συμφωνήσω με τον Τάσο, σε localhost αν δεν σετάρεις εξωτερικό smtp δε θα στείλει τίποτα

Δημοσ.

Εγώ σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις απλή php mail αποστολή. Τότε όμως μπορείς σου τα φιλτράρει το yahoo και να στα βγάλει spam. Και εξωτερικό mail server μπορείς να χρησιμοποιήσεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...