vinso Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά . πάω να βάλω τα Ubuntu 11.10 και μου κολλάει στο install λέγοντας Waiting for Network configuration... το αφήνω αλλα μετά δε κάνει τίποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Αν θυμαμαι καλα, σε ειχα ρωτησει στο αλλο θεμα αν εκεινη τη στιγμη εχεις ιντερνετ και απαντησες θετικα. Μιας και δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο, μηπως το δισκακι σου ειναι κακογραμμενο? Μπορεις να το ελεγξεις με την επιλογη "check cd for defects" που υπαρχει στο αρχικο μενου του live cd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vinso Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δε μου ρχεται τώρα για ποιο θέμα μιλάς αλλα δεν είπα ποτε ότι δεν έχω internet. 'Εχω το Ethernet μάλιστα συνδεδεμένο. και το έκανα αυτο για να τσεκάρω το CD και δε μου έβγαλε κανένα απολύτος πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Λαθος θυμαμαι τοτε, συγγνωμη. http://www.insomnia.gr/topic/416771-info-ubuntu-1110-oneiric-ocelot-%cf%83%cf%85%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af%ce%b5%cf%82/page__view__findpost__p__4338311 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vinso Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δε πειράζει θα προσπαθίσω με Wubi να κάνω εγκατάσταση και βλέπω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 δεν θα χει διαφορά, εκτός της ταχύτητας που θα είναι σαφώς υποδιέστερη. Ξεκίνα ένα τερματικό, δες άμα αναγνωρίζεται η κάρτα δικτύου με ένα ifconfig. Πες μας τα αποτελέσματα μετά εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N0tisOO7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δε πειράζει θα προσπαθίσω με Wubi να κάνω εγκατάσταση και βλέπω.. Με το Wubi έχει χιλιοειπωθεί πως με τίποτα δεν πρέπει να το χρησιμοποιούμε, είναι καταστροφή. Δοκίμασε από να το εγκαταστήσεις από USB "γράφοντας" το σ' αυτό με το Universal USB Installer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon-man Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Λαθος θυμαμαι τοτε, συγγνωμη. http://www.insomnia.gr/topic/416771-info-ubuntu-1110-oneiric-ocelot-%cf%83%cf%85%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af%ce%b5%cf%82/page__view__findpost__p__4338311 Καλα θυμασαι αλλα το ειχες πει σε μενα κι οχι στον vinso vinso περιμενε μη βαλεις το δοκιμαστικο, ελπιζω να σε προλαβα! Θα σου πω εγω τι να κανεις! σε επομενο μηνυμα. Δε πειράζει θα προσπαθίσω με Wubi να κάνω εγκατάσταση και βλέπω.. Λοιπον vinso ακουσε με προσεκτικα το ιδιο ειχα παθει κι εγω. Μπες στα windows (εχεις καταρχην; ) και διεγραψε το partirion που σου εχει κανει ηδη το ubuntu.(μπορεις κι απ τα ubuntu κατα την εγκατασταση να βαλεις το λογισμικο πανω σ αυτο το partition που εινα ετοιμο, αλλα αστο καλυτερα μη μπερδευτεις) Υστερα ξανα κανε εγκατασταση επιλεγοντας τη τριτη επιλογη "με χειροκινητη κατατμηση" Για να μη σε μπερδεψω, πατησε στο google "ελληνικη σελιδα ubuntu" ,στην αρχικη σελιδα εχει κατω-κατω εχει ενα video που σου δειχνει βημα-βημα πως να τα εγκαταστησεις. Εμενα εκει μου λυθηκε μια βασικη απορια σε κατι που πατουσα λαθος ( στο "σημειο επαφης" επιλεγεις την πρωτη επιλογη με τη καθετη γραμμουλα) επισης, εκει που λεει ο τυπος -να ναι καλα- πως δεν παιζει ρολο αν επιλεξουμε πρωτευον ή λογικο διαμερισμα στο linux, δεν νομιζω οτι ισχυει. Εμενα τουλαχιστον στην επιλογη πρωτευον δεν εμπαινε με τιποτα ενω στο λογικο προχωρησε κι εγκαταστηθηκε.. Θα το δεις εκει.... καλη τυχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vinso Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Έβαλα τα 7 και μετά με στικάκι έβαλα και τα Ubuntu και είναι όλα οκ. Μάλλον το Laptop μου δεν έκαψε καλά τα cd ή δεν είχα κατεβάσει εγώ καλά τα αρχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N0tisOO7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Έβαλα τα 7 και μετά με στικάκι έβαλα και τα Ubuntu και είναι όλα οκ. Μάλλον το Laptop μου δεν έκαψε καλά τα cd ή δεν είχα κατεβάσει εγώ καλά τα αρχεία. Πρόβλημα του δίσκου ήταν τότε. Κάτι δεν γράφτηκε σωστά ή "κόλλησε" στην αναγνώριση σε τομέα του. Άποψη μου: Προτίμησε, να κάνεις χρήση τα USB -εφόσον επιτρέπει το BIOS να bootάρει από αφαιρούμενο δίσκο- στους νέους υπολογιστές και CD για τα πολύ παλιά συστήματα που δεν μπορούν. Για να μην σπαταλάς άσκοπα χρησιμοποίησε τα επανεγγράψιμα CD-RW ή DVD-RW. Οι Linux διανομές είναι πολύ καλά γραμμένες για να εγκαθίστανται στα flashάκια και να τρέχουν δίχως προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vinso Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Επείδη δεν είχα άλλο CD πρόχειρο έκανα εγκατάσταση με Stikaki και 2 μέρες τώρα δεν μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα ούτε στο boot loader ούτε λειτουργικά. Ευχαριστώ Πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lebron15 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Εμενα μου χει κολλησει εδω και καμια ωρα στην εγκατασταση, μου γραφει πανω απο την μπαρα που φορτωνει το εξης: ''Αφαιρεση συγκρουομενων αρχειων λειτουργικου συστηματος...'' Την 11.10 βαζω! Καμια ιδεα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα, θέλω και γω να τρέξω ubuntu από live cd αλλά δεν ξέρω ποιό να κατεβάσω. Στο site μου βγάζει προτεινόμενο το 32bit (το αρχείο λέγεται i386) και αν επιλέξω 64bit το αρχείο λέγεται amd. Έχει καμιά σχέση με τον επεξεργαστή; Θα τρέξει το 64 bit? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 αν έχεις 64 μπιτο επεξεργαστή (και intel να 'ναι) βάλε την 64 bit έκδοση ubuntu. Αλλιώς 32 bit. αν είναι ο i5 της υπογραφής σου -> 64 bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Εντάξει, τελικά έτρεξα live cd το 64 bit. Σ ευχαριστώ. Όταν βρω χρόνο θα σκεφτώ και για κανονική εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα