vinso Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Προσπαθώ να κάνω φορμάτ στο PC μου αλλά μου βγάζει συνέχεια μύνημα λάθους κατα την αντιγραφή των αρχείων απο το DVD στο σκληρό. Το μύνημα είναι το εξής. windows has encountered a problem communicating with a device connected to your computer. this error can be caused by unplugging a removable storage device such as an external usb drive while the device is in use, or by faulty hardware such as a hard drive or CD - ROM drive that is failing.Make sure any removable storage is properly connected and then restart your computer. ........ ...... STATUS: 0xc00000e9 Info: An unexpected I/O error has occurred. Εγώ δεν αφαίρεσα καμμία συσκευή usb η σκληρό η κάτι άλλο...είχε κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Εν το μεταξύ περνάω τα windows XP και δεν μου βγάζει κάποιο πρόβλημα, περνάω τα Ubuntu 9.10 πάλι κανένα πρόβλημα μόλις πάω να βάλω τα windows 7 μου βγάζει αυτό το μύνημα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μηπως εχει προβλημα το δισκακι σου ?
TheELF Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μηπως εχει προβλημα το δισκακι σου ? Αυτό ακριβώς μιας και περνάνε τα άλλα που είναι σε cd πολύ πιθανόν το «ματάκι» για τα dvd ή το δισκάκι το ίδιο να έχει κάποιο πρόβλημα,φτιάξε ένα bootable φλασάκι(αν σου βρίσκεται θέλει ένα τουλάχιστον 4GB) με το Win to flash και δοκίμασε ξανά.
vinso Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Προσπαθώ τώρα να βάλω τα professional και δε μου έχει βγάλει ακόμα πρόβλημα άμα δεν βγάλει πρόβλημα μάλλον παίζει να είναι το DVD . οκ.
vinso Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 τελικά το DVD είχε πρόβλημα. Ευχαριστώ...
vinso Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Έχω ένα στικάκι 4 GB είναι εντάξει ή όχι, επειδή μου λές τουλάχιστον 4 GB.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Έχω ένα στικάκι 4 GB είναι εντάξει ή όχι, επειδή μου λές τουλάχιστον 4 GB. Ναι μια χαρα ειναι.
vinso Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 ποια εντολή να πατήσω transfer windows vista/2008/7/8 ή transfer winPE vista/2008/7/8;
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 ποια εντολή να πατήσω transfer windows vista/2008/7/8 ή transfer winPE vista/2008/7/8; Αν θυμαμαι καλα αυτη.
vinso Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 πάω να το κάνω αλλά μου λέει πως δε μπορεί να κάνει το flashaki bootable .
vinso Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Εντάξει το θέμα έκανα το στικάκι bootable με ultra iso και είναι οκ τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα