Προς το περιεχόμενο

Format.

vinso

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Προσπαθώ να κάνω φορμάτ στο PC μου αλλά μου βγάζει συνέχεια μύνημα λάθους κατα την αντιγραφή των αρχείων απο το DVD στο σκληρό.

Το μύνημα είναι το εξής.

windows has encountered a problem communicating with a device connected to your computer.

this error can be caused by unplugging a removable storage device such as an external usb drive while the device is in use, or by faulty hardware such as a hard drive or CD - ROM drive that is failing.Make sure any removable storage is properly connected and then restart your computer.

........

......

STATUS: 0xc00000e9

Info: An unexpected I/O error has occurred.

Εγώ δεν αφαίρεσα καμμία συσκευή usb η σκληρό η κάτι άλλο...είχε κάποιος το ίδιο πρόβλημα;

Εν το μεταξύ περνάω τα windows XP και δεν μου βγάζει κάποιο πρόβλημα, περνάω τα Ubuntu 9.10 πάλι κανένα πρόβλημα μόλις πάω να βάλω τα windows 7 μου βγάζει αυτό το μύνημα.

Δημοσ.

Μηπως εχει προβλημα το δισκακι σου ?

Αυτό ακριβώς μιας και περνάνε τα άλλα που είναι σε cd πολύ πιθανόν το «ματάκι» για τα dvd ή το δισκάκι το ίδιο να έχει κάποιο πρόβλημα,φτιάξε ένα bootable φλασάκι(αν σου βρίσκεται θέλει ένα τουλάχιστον 4GB) με το Win to flash και δοκίμασε ξανά.

Δημοσ.

Προσπαθώ τώρα να βάλω τα professional και δε μου έχει βγάλει ακόμα πρόβλημα άμα δεν βγάλει πρόβλημα μάλλον παίζει να είναι το DVD .

οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...