Liverpool89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Οριστε... Αλλα εκανα βλακεια στην αρχη και εχασα την διαδρομη του υπολογιστη και το εβαλα ετσι προσωρινα ποια ειναι ομως ?
Liverpool89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 παιδια κανεις δεν ξερει ποια ειναι η τοποθεσια οπου βρισκετε το εικονιδιο του υπολογιστη..?το εχασα.. σκεφτηκα να το εμφανισω στην επιφανεια εργασιας και μετα να το ριξω εκει , αλλα μηπως ετσι μου δημιουρησει κανενα προβλημα?
karmen1983 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Οχι κανένα πρόβλημα... Κάνε τη συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας και μετά τράβα την και ρίξε την πάνω στο rocketdock. Είσαι έτοιμος
Liverpool89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Σε ευαριστω παρα πολυ.. Μολις το εκανα..
evoracing Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 φιλε μου ειδα οτι τα εικονιδια ειναι σε μορφη jpeg κανονικα μορφη png δεν χρειαζεται..? Τα αρχεία που έχει για να κατεβάσεις είναι .ico .png .icns δεν έχω βρει πουθενά .jpeg Εγώ εχω ένα άλλο πρόβλημα κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή το πρόγραμμα δεν ξεκινάει... πρέπει να πάω Διαχείριση Εργασιών >(καρτέλα) Διεργασίες > Τέλος διεργασίας και μετά να ξανατρεξω το πρόγραμμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα