mixalis-2 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 το εκανα αυτο που μου ειπες αλλα παλι δν ανοιγει το url μου ειναι mixalis.dyndns-server.com ... να απενεργοποιησω το firewall?
isay Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ναι, απενεργοποίησε το firewall και δοκίμασε σύνδεση με την ip σου. Επίσης δώσε μας την ip σου να δουμε αν συνδεόμαστε
mixalis-2 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 οκ εκανα απενεργοποιηση και η ip μου ειναι 85.74.84.121 δουλευει τωρα ειστε και οι πρωτοι
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 γενικως πλεον ελαχιστοι Isp κλεινουν Ports. πχ forthnet δεν κλεινει καμια. οτενετ κλεινει αλλα τις ανοιγεις απο το Link που ειπαν πιο πανω.καποτε η vivodi εκλεινε Ports. οσες φορες λενε οτι φταιει το ρουτερακι σε port forward συνηθως ο χρηστης κατι δεν κανει καλα.το ιδιο και τις μισες φορες με τους Isp. παντως για σοβαρη δουλεια το netfaster δεν ειναι και τιποτα σοβαρο. σε δοκιμη δουλευει κανονικα και το mixalis.dyndns-server.com
pkout Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 καλησπερα παιδια και απο εμενα εχω ενα router tplink 8970 και εχω συνδεσει στην θυρα usb εναν εξωτερικο δισκο στον οποιο δημιουργησα εναν ftp server τον οποιο βλεπω και απομακρυνσμενα μεσω του filezilla. μεσα απο τα windows στον υπολογιστη μου αν κανουμε δεξι κλικ εχει μια επιλογη ''προσθηκη μιας νεας θεσης δικτυου'' οπου εκει δημιουργησα μια θεση για τον ftp server.( την θεση αυτη την δημιουργησα στον υπολογιστη που εχω στην εργασια μου και οχι στο σπιτι που ειναι το router με τον δισκο) το ερωτημα μου ειναι οτι ενω βλεπω κανονικα ολα τα αρχεια που εχω στον δισκο οταν παω να κανω μια μεταφορα αρχειου απο τον υπολογιστη στον ftp server και το αντιθετο η μεταφορα γινεται εξαντλιτικα αργα σε σχεση με το filezilla,(34mb αρχειο με windows 40 λεπτα με filezilla 10 λεπτα) οπως οταν παω να ακουσω ενα τραγουδι θα ξεκινησει μετα απο 10 λεπτα. υπαρχει καποια λυση? να συμπληρωσω οτι εχω αλλαξει την θυρα στον ftp απο 21 . μηπως φταιει αυτο?
poulinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 εχεις δοκιμασει να ανεβασεις απο αλλον υπολογιστη?μηπως ειναι κολλημα του Pc σου ασχετα που με Filezilla παιζει μια χαρα.οτι εχεις αλλαξει θυρα δεν νομιιζω οτι ειναι προβλημα.το Port forward θα παιξει ετσι και αλλιως με οποιαδηποτε πορτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα