Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους θα ηθελα να μου προτινεται κανενα καλο ρουτερ για εναν web server που εχω στο σπιτι μου και θελω να τον βλεπω online..

Δημοσ.

σε αυτο που εχω ενω δηλωνω τις πορτες πανω που ξεκιναει ο ftp μου το κοβει και λεει οτι δεν ειναι εφικτη η συνδεση παρολο που εχω ρυθμησει το firewall και παρολο που οι πορτες ειναι ανοιχτες σε τοπικη ip και στο domain...επομενως λεω να αλλαξω αυτο το ρουτερ που εχω ειναι της netfaster..

Δημοσ.

δεν φταίει το modem σου οι isp κόβουν μερικά standard ports και το έχω δει και επιβεβαίωση πολλές φορες, επίσης στα διαφορα helpdesk δεν έχουν επαφή με το αντικείμενο.

εγώ πλέον βάζω τα service μου σε non standard ports και problem solved

Δημοσ.

Αφού φτιάχνεις υπηρεσίες δικες σου και τις στήνεις μονος σου πρέπει να ξέρεις και σε τι port δουλεύουν και πως το αλλάζεις από το default σε κάτι άλλο μέσα από τα διαφορα προγράμματα που εχεις για http/ftp server.

Δημοσ.

γεια σε ολους θα ηθελα να μου προτινεται κανενα καλο ρουτερ για εναν web server που εχω στο σπιτι μου και θελω να τον βλεπω online..

μιχαλη μήπως έχεις σύνδεση otenet/conn-x;

Δημοσ.

εε άμα έχει θα θέλει ξεκλείδωμα από το site τις otenet

Ακριβώς και χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει router, να χέσει τον isp ή να ψάχνει άλλα Ports.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...