Christi90 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα σας, θα ηθελα να σας ρωτησω, αν θα δω μεγαλη διαφορα σε ταχυτητα κλπ. αν αλλαξω τον ''μανησιο'' σκληρο(seagate 320 gb, 5400rpm's, 8mb cache) απο το λαπτοπιον με καποιον ssd και αν εχεται να μου προτεινεται καποιον. δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις στην χωρητικοτητα πχ 60-80gb ειναι αρκετα. thanks in advance. ps:κατα προτιμηση απο μαγαζι της θεσσαλονικης.
TheELF Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέρα με την νύχτα,βέβαια θα ήταν αρκετό να άλλαζες τον μανίσιο με έναν ποιο γρήγορο συμβατικό αλλά με τον ssd θα πετάξει το μηχάνημα,αν και ίσως να μην έχει την δύναμη να τον εκμεταλλευτεί πλήρως το laptop σου.
Christi90 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 χμμ, τιποτα δοκιμασμενο σε laptop ?
JIMBOAthens Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 χμμ, τιποτα δοκιμασμενο σε laptop ? OCZ Vertex 2...
mediasos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα σας, θα ηθελα να σας ρωτησω, αν θα δω μεγαλη διαφορα σε ταχυτητα κλπ. αν αλλαξω τον ''μανησιο'' σκληρο(seagate 320 gb, 5400rpm's, 8mb cache) απο το λαπτοπιον με καποιον ssd και αν εχεται να μου προτεινεται καποιον. δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις στην χωρητικοτητα πχ 60-80gb ειναι αρκετα. thanks in advance. ps:κατα προτιμηση απο μαγαζι της θεσσαλονικης. Πρώτα να απαντάς σε PM και μετά να ποστάρεις φίλε ή να ανοίγεις threads, με έχεις βαλει σε αναμονή για το VAIO από χθες, το παίζεις χαζός και δεν απαντάς!!!! Απαράδεκτη συμπεριφορά, πάλι καλά δε κατέβασα την αγγελία!!! Μη προβαίνετε σε συναλλαγές, δεν είναι φερέγγυος χρήστης, 2 ημέρες με ζάλισε για ένα λαπτοπ και σήμερα δεν απαντά!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα