Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Θελω να στειλω δυο μπουκαλια ποτα σε εναν που εχω υποχρεωση στη Θεσσαλονικη με καταθεση σε τραπεζα ή με προπληρωμενη καρτα. Ξερετε καποιο τροπο ? Ευχαριστω.
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Θέλεις δηλαδή μαγαζί που πληρώνεις εξ' αποστάσεως και θα στείλουν αυτοί μπουκάλια γνωστού ποτού; Ή θες να στείλεις δικά σου; Γιατί δεν παίρνεις αυτά που θες και να τα στείλεις με κούριερ;
athlios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Θελω να στειλω δυο μπουκαλια ποτα σε εναν που εχω υποχρεωση στη Θεσσαλονικη με καταθεση σε τραπεζα ή με προπληρωμενη καρτα. Ξερετε καποιο τροπο ? Ευχαριστω. Μου βαζεις τα λεφτα και τα παω εγω . Περα απτην πλακα τα στελνεις με κουριερ .
kage Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 ονλινε καβα θεσ/κης ή courier να ρθει στο σπιτι σου και να φτασει στο σπιτι του αλλου? αν ειναι δικη σου συλλογη/εμφιαλωση οκ.αλλιως δεν καταλαβαινω τον λογο να αγορασεις μπουκαλια απο αθηνα για να τα στειλεις θεσ/κη με κουριερ
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Θέλεις δηλαδή μαγαζί που πληρώνεις εξ' αποστάσεως και θα στείλουν αυτοί μπουκάλια γνωστού ποτού; Ή θες να στείλεις δικά σου; Γιατί δεν παίρνεις αυτά που θες και να τα στείλεις με κούριερ; Αυτο ακριβως θελω..... Η courier μαλλον πιο ακριβα θα σοιχισει και υπαρχε και φοβος να σπασουν. καβα θεσ/κης ψαχνεις Ναι αλλα να γινεται να πληρωσω απο εδω (Αθηνα)και να τα πανε αυτοι εκει.
Mika Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 οι περισσοτερες αξιπρεπεις καβες κανουν delivery! και σιγουρα γινεται πληρωμη απομακρυσμενα.
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Γκουγκλάροντας για κάβα θεσσαλονίκης. http://www.cavaminos.gr/ http://www.oinologos.gr/dora.php Το δεύτερο φαίνεται να κάνει αυτό ακριβώς. Για ον λάιν δεν είδα λίγο που κοίταξα αλλά λογικά θα κάνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα