vendettalove Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Συνδεοντας εναν εξωτερικο σκληρο στο λαπτοπ Vaio, το touchpad τα παιζει και κουνιεται μονο του. Το ιδιο εκανε αυτος ο σκληρος και σε αλλο λαπτοπ παρολο που του κανα slow φορματ. ΓΙα να μπω στο θεμα εκανα φορματ στο Vaio και εγκαθιστω τα βασικα προγραμματακια. Και εκει που ειμαι κομπλε λεω... δεν βαζω και κανα .exe για μονιτορ του σκληρου; Και ΝΑ τα αποτελεσματα. Οποιος μπορει να μου τα σχολιασει θα το εκτιμουσα παρα πολυ Εψαξα και εμαθα τι ειναι το calibration retry count αλλα το βασικο ερωτημα ειναι ποιο exe απο τα 2 να πιστεψω; Αυτο που βγαζει σφαλμα ή το αλλο που τα δειχνει ολα μελι γαλα; Ειδα καπου οτι αν κανω low level format μπορει να διορθωθει. Σας παρακαλω πειτε μου γιατι ληγει σε 2-3 μερες η εγγυηση μου.. Ευχαριστω εκ των προτερων
TheELF Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Και τα δύο το ίδιο λένε το 11 σε δεκαεξαδική είναι 17 σε δεκαδική απλά το ένα πρόγραμμα το θεωρεί πρόβλημα και το άλλο όχι,το λέει κιόλας ok (allways passing) δηλαδή δεν του δίνει σημασία,το ότι τρελαίνεται το touchpad πάντως ποιο πολύ σε θέμα βραχυκυκλώματος ή ασυμβατότητα του bios/driver μου κάνει. Δεν πρόκειται να σου τον αλλάξουν,δεν έχει κάποιο πρόβλημα άλλωστε ο δίσκος,μπορείς όμως αν δεν το χρεώνουν να τους τον πας για να ελέγξουν τα ηλεκτρονικά της θήκης και το τροφοδοτικό(μετασχηματιστή) του.
vendettalove Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Και τα δύο το ίδιο λένε το 11 σε δεκαεξαδική είναι 17 σε δεκαδική απλά το ένα πρόγραμμα το θεωρεί πρόβλημα και το άλλο όχι,το λέει κιόλας ok (allways passing) δηλαδή δεν του δίνει σημασία,το ότι τρελαίνεται το touchpad πάντως ποιο πολύ σε θέμα βραχυκυκλώματος ή ασυμβατότητα του bios/driver μου κάνει. Δεν πρόκειται να σου τον αλλάξουν,δεν έχει κάποιο πρόβλημα άλλωστε ο δίσκος,μπορείς όμως αν δεν το χρεώνουν να τους τον πας για να ελέγξουν τα ηλεκτρονικά της θήκης και το τροφοδοτικό(μετασχηματιστή) του. Το βραχυκυκλωμα που λες πως δημιουργειται και πως εξαφανιζεται;; Γιατι εχω θεμα και με τον δισκο. Δεν τον αλλάζουν λες; Αν ισχυριστω οτι ξαφνικα επεσε η αποδοση του; Καπου διαβασα οτι μπορει να κρατησει καποια χρονια αλλα μπορει και να τα τιναξει τωρα που μιλαμε! Τα ηλεκτρονικα της θηκης λεγοντας; Πως το ζηταω αυτο στο service; Θα με ρωτησουν ποιο ειναι το προβλημα..
TheELF Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Συνδεοντας εναν εξωτερικο σκληρο στο λαπτοπ Vaio, το touchpad τα παιζει και κουνιεται μονο του. Και μόνο με αυτό δικαιολόγησε τους το λες αυτό και να κοιτάξουν αν οφείλετε στα ηλεκτρονικά του σκληρού,αν και μπορεί να είναι και πρόβλημα του laptop. Δεν τον αλλάζουν λες; Αν ισχυριστω οτι ξαφνικα επεσε η αποδοση του; Αυτοί πάνε με τα επίσημα προγράμματα των εταιριών αν αυτά δηλώσουν ότι όλα οκ τότε δεν τον αλλάζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα