Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Π και μετά wrestler, great dictator, The pianist.

Θέλω να πω το "There will be blood" αλλά θυμάμαι αμυδρά και άλλους ανθρώπους γύρω απ' τον Ηθοποιό.

Kαι στο gangs of New York αν και δεν ήταν ο πρωταγωνιστής επισκίασε τα παντα!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Life Is Beautiful, American History X, Training Day (εχει 2 ηθοποιους αλλα βασικα ειναι ο Ντενζελ), Half Nelson

Καλα σε αυτες παιζουν και αλλοι.

Τα παραδειγματα 127 Hours, Buried εχουν ελαχιστες σκηνες εξωτερικων γυρισματων. Η πλειοψηφια των πλανων διαδιραματιζονται σε ενα σημειο με εναν ηθοποιο...

Δημοσ.

Καλα σε αυτες παιζουν και αλλοι.

Τα παραδειγματα 127 Hours, Buried εχουν ελαχιστες σκηνες εξωτερικων γυρισματων. Η πλειοψηφια των πλανων διαδιραματιζονται σε ενα σημειο με εναν ηθοποιο...

Το να βρεις ταινια που παιζει μονο ενας ειναι παρα πολυ δυσκολο και νομιζω οτι τα παιδια ειπαν το 90%. Οποτε παμε στο αμεσως καλυτερο.

Δημοσ.

Καλά το Training Day είναι τελείως άκυρο, πιο μοιρασμένη ταινία ανάμεσα σε δύο ηθοποιούς δε παίζει να υπάρχει.

Μα λεω και γω, τοσο πολυς καιρος περασε απο οταν την ειδα που ξεχασα τελειως οτι σε ολες τις σκηνες επαιζε ο Denzel. Κατι δεν μου πηγαινε καλα με αυτην την ταινια.

Δημοσ.

Όπως και το Devil's Advocate & Scent of a Woman που επίσης αναφέρθηκαν είναι άστοχες επιλογές. Το ότι κλέβει τη παράσταση ο Pacino δε σημαίνει ότι αυτός τραβάει μόνος όλη τη ταινία. Αν είναι έτσι να σου αραδιάσω καμιά 100ρια ταινίες για πλάκα...

Καλά το King's Speech δε θα το σχολιάσω καν...ίσως πιο μοιρασμένη ταινία και από το Training Day :P

Δημοσ.

Όπως και το Devil's Advocate & Scent of a Woman που επίσης αναφέρθηκαν είναι άστοχες επιλογές. Το ότι κλέβει τη παράσταση ο Pacino δε σημαίνει ότι αυτός τραβάει μόνος όλη τη ταινία. Αν είναι έτσι να σου αραδιάσω καμιά 100ρια ταινίες για πλάκα...

Καλά το King's Speech δε θα το σχολιάσω καν...ίσως πιο μοιρασμένη ταινία και από το Training Day :P

εντάξει ειναι και η Σαρλιζ αλλα το εργο πιστεύω το πήρε πανω του.

Δημοσ.

εντάξει ειναι και η Σαρλιζ αλλα το εργο πιστεύω το πήρε πανω του.

Και πάλι αν διαβάσεις το αρχικό post, ζητάει ταινίες που κουβαλάει κυριολεκτικά ένας ηθοποιός όπως τα 127 Hours και Buried. Το Devil's Advocate ακόμα κι αν όντως είναι ταινία που την κλέβει ο Pacino, στις περισσότερες σκηνές της ταινίας(απ' όσο θυμάμαι, γιατί πάνε κανά-δυο χρόνια που την είδα) δεν εμφανίζεται καν. Είναι ο ορισμός του supporting actor.

Μία ταινία που ίσως θα μπορούσε να μπει στις 2 πρώτες είναι το 9th Gate με τον Depp, αλλά κι αυτή είμαι κάπως διστακτικός να την θεωρήσω ταινία ενός ηθοποιού λόγω της σκηνοθεσίας, του Langella και γενικώς της ατμόσφαιρας που επικεντρώνεται πιο πολύ στο μυστήριο παρά στον πρωταγωνιστή.

Δημοσ.

Και πάλι αν διαβάσεις το αρχικό post, ζητάει ταινίες που κουβαλάει κυριολεκτικά ένας ηθοποιός όπως τα 127 Hours και Buried. Το Devil's Advocate ακόμα κι αν όντως είναι ταινία που την κλέβει ο Pacino, στις περισσότερες σκηνές της ταινίας(απ' όσο θυμάμαι, γιατί πάνε κανά-δυο χρόνια που την είδα) δεν εμφανίζεται καν. Είναι ο ορισμός του supporting actor.

Μία ταινία που ίσως θα μπορούσε να μπει στις 2 πρώτες είναι το 9th Gate με τον Depp, αλλά κι αυτή είμαι κάπως διστακτικός να την θεωρήσω ταινία ενός ηθοποιού λόγω της σκηνοθεσίας, του Langella και γενικώς της ατμόσφαιρας που επικεντρώνεται πιο πολύ στο μυστήριο παρά στον πρωταγωνιστή.

Δεκτον,εγω το πηρα σε πιο γενικη βαση.

Δημοσ.

Το να βρεις ταινια που παιζει μονο ενας ειναι παρα πολυ δυσκολο και νομιζω οτι τα παιδια ειπαν το 90%. Οποτε παμε στο αμεσως καλυτερο.

Το moon.Kυριολεκτικά μόνο ένα άτομο.

Δημοσ.

Το moon.Kυριολεκτικά μόνο ένα άτομο.

:o Δε μπορώ να πιστέψω πως μου ξέφυγε. Πραγματικά φοβερή ταινία και ακριβώς αυτό που ζητάει ο OP. Μόνο η φωνή του Spacey υπάρχει και μερικές συζητήσεις μέσω βίντεο-κλήσης, πέραν αυτών η ταινία είναι κυριολεκτικά του Rockwell.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...