therock Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δεν εννοώ τον βασικό κορμό εννοώ κυριολεκτικά όλη την ταινία. Τις τελευταίες 2 μέρες είδα 2 ταινίες τέτοιου τύπου. Και μπορώ να πω εντυπωσιαστικα απο το αποτέλεσμα καθώς ήταν και οι δυο καλές στο σύνολο τους. Αναφέρομαι στις Buried και 127 Hours. Ποιες άλλες αντίστοιχες και μου ποιους ηθοποιούς γνωρίζετε και ποιες είναι οι απόψεις για τέτοιου είδους ταινίες;
Mika Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 την Κυριακη είδα το "Love Liza" με τον Hoffman να κανει ακριβως αυτό.
salliara Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Τα Sleuth. Αν και είναι 2 ηθοποιοί. πιάνονται?
Lucifer Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Θέλω να πω το "There will be blood" αλλά θυμάμαι αμυδρά και άλλους ανθρώπους γύρω απ' τον Ηθοποιό.
therock Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Θέλω να πω το "There will be blood" αλλά θυμάμαι αμυδρά και άλλους ανθρώπους γύρω απ' τον Ηθοποιό. Α ετσι ειναι και αυτο μονοπλευρο? Κατσε να επισπευσω την προβολη του τοτε...
Genatos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Θέλω να πω το "There will be blood" αλλά θυμάμαι αμυδρά και άλλους ανθρώπους γύρω απ' τον Ηθοποιό. Σιγουρα εχει και αλλους γυρω του (ο γιος του και ενας ψευτο-προφητης) αλλα ο ντανιελ ειναι ουσιαστικα μονος... Θα πω επισης: Hurricane, Swimming to Cambodia, Monster in a Box, WALL-E, The Last Letter, Wrecked, Symbol...
arxaggelos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 +1 για το There will be Blood Επίσης Capote Scent of a Woman The King's Speech (προφανώς ο Colin Firth που δεν του το'χα κι όλας) Αν μου έρθουν κι άλλες θα ποστάρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα