Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Sony ανακοίνωσε σήμερα τις ημερομηνίες διάθεσης του PlayStation Vita, το οποίο θα γεμίσει τα ράφια της Ευρώπης στις 22 Φεβρουαρίου. Θα κυκλοφορήσει και στην Ιαπωνία νωρίτερα, μέσα στο Δεκέμβριο.

Ο διάδοχος του PSP διαθέτει οθόνη OLED μεγέθους 5” ιντσών ανάλυσης 960x544, επεξεργαστή ARM Cortex A9, επιφάνεια αφής, αισθητήρας γυροσκοπίου, πυξίδα, GPS και επιταχυνσιόμετρο τριών αξόνων. Στην παρουσίασή του τον Ιούνιο η Sony παρουσίασε τα πρώτα παιχνίδια της κονσόλας, από τα οποία ξεχωρίζουν το Uncharted: Golden Abyss, το LittleBigPlanet, το ModNation Racers και τέλος το Ruin. Ακόμη διαθέτει δύο αναλογικά χειριστήρια και μερικά κουμπιά.

Η έκδοση WiFi θα κοστολογείται στα €249 ενώ η έκδοση WiFi + 3G στα €299.

Link.png Site: techcrunch.com

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Θα αργησουμε ακόμα μεχρι να το δουμε ζωντανο και να το χαρουμε!!!θα γινει πανικος,οταν ερθει.Σαν το i-phone θα πανε οι προπωλήσεις!!!!!

Δημοσ.

εγω προτείνω να το βγάλουνε μόνο κινα ιαπωνία κτλ γιατί με την πείνα και την αφραγγεία στην ευρώπη, αυτοί που θα το αγοράσουνε θα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του χεριού μου.

Δημοσ.

Τα γραφικά που βλέπω δεν με τρελαίνουν αλλά ελπίζω να βγουν καλύτερα παιχνίδια και φυσικά γρήγορα custom firmwire...:devil:

Δημοσ.

Τα γραφικά που βλέπω δεν με τρελαίνουν αλλά ελπίζω να βγουν καλύτερα παιχνίδια και φυσικά γρήγορα custom firmwire...:devil:

Πως γινεται να μην σε τρελαινουν τετοια γραφικα και ειδικα σε σχεση με τον ανταγωνισμο...

Δημοσ.

Πω τι γραφικά είναι τούτα :whistle:

Έμεινα πολύ πίσω στα φορητά και βλέπω ότι έγιναν κοσμογονικές αλλαγές.

Εάν είχε και δυτικά rpg(γιατί αποφεύγω τα γιαπωνέζικα όπως ο διάολος το λιβάνι)θα ήταν αυτομάτως στο wishlist.

Δημοσ.

Πω τι γραφικά είναι τούτα :whistle:

Έμεινα πολύ πίσω στα φορητά και βλέπω ότι έγιναν κοσμογονικές αλλαγές.

Εάν είχε και δυτικά rpg(γιατί αποφεύγω τα γιαπωνέζικα όπως ο διάολος το λιβάνι)θα ήταν αυτομάτως στο wish list.

Kαι εμένα το αγαπημένο μου είδος είναι τα western rpg's, ρίξε μια ματιά στο Ruin, απίστευτα γραφικά και γενικότερα δείχνει ότι μπορεί να εξελιχτεί σε κάτι πολύ καλό. Θα κυκλοφορήσει για ps3 και ps vita, θα μπορείς να παίζεις στο ps3 να κάνεις save και να συνεχίζεις από εκεί που έσωσες στο ps vita.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...