lakisss Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Any+Way.. οn-topic ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ LG RADIO-CD Και αυτο το μοντελο και το πρωτο (χωρις USB) ειναι οτι χειροτερο εχω δει στην ζωη μου! Γιατι τι πρόβλημα ειχες με το συγκεκριμένο δεν αξιζει??? σκέφτομαι να το τσιμπήσω δώρο για μία φίλη που δεν έχει καν στο αμάξι της radio-cd με mp3
axel12p Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Το Lenovo φαίνεται σούπερ στα 400 Ευρώ. Αν δεν είχα netbook το χτυπούσα στα σίγουρα. Νομίζω είναι το ιδανικό από θέμα μεγέθους - δυνατοτήτων - φορητότητας σε αυτά τα λεφτά.
kanari Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Το Lenovo φαίνεται σούπερ στα 400 Ευρώ. Αν δεν είχα netbook το χτυπούσα στα σίγουρα. Νομίζω είναι το ιδανικό από θέμα μεγέθους - δυνατοτήτων - φορητότητας σε αυτά τα λεφτά. Ναι όντως καλή τιμούλα στα 400 euros αν και .... λίγη σημασία έχουν αυτά μπροστά στην κατάρρευση της χώρα μας από ....
newtech Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Γιατι τι πρόβλημα ειχες με το συγκεκριμένο δεν αξιζει??? σκέφτομαι να το τσιμπήσω δώρο για μία φίλη που δεν έχει καν στο αμάξι της radio-cd με mp3 Καει flasakia δεν εχει μνημη (λακουβιτσα=κοψιμο) και γενικα η ποιοτητα κατασκευης/ηχου ειναι.. ΧΑΛΙΑ! (φιλος ειχε ΚΑΙ αυτο χωρις USB αλλα και αυτο ΜΕ)
enormous_one Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Εχουν αυτον τον σκληρο δισκο στα 79 ευρω WD ELEMENTS SE 3.0 1TB 2,5'' Δεν ειναι τρελη προσφορα, αλλα για οποιον χρειαζετε αμεσα εναν δισκο!!
newtech Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Πηγε ΦΙΛΟΣ μου σημερα.. και επιδει δεν ηξερε (το ηθελε για δωρο) του δωσαν το ΠΑΛΙΟ!!!!! (ΤΟ AR χωρις USB) ΗΜΑΡΤΟΝ
orck Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Το Lenovo φαίνεται σούπερ στα 400 Ευρώ. Αν δεν είχα netbook το χτυπούσα στα σίγουρα. Νομίζω είναι το ιδανικό από θέμα μεγέθους - δυνατοτήτων - φορητότητας σε αυτά τα λεφτά. Το συγκεκριμενο ΔΕΝ ειναι netbook, αλλα notebook. Μαζεμενος φορητος υπολογιστης. Ισως να εχει τυχει να δεις απο κοντα τα θρυλικα Τ40...
newtech Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Πηγε ΦΙΛΟΣ μου σημερα.. και επιδει δεν ηξερε (το ηθελε για δωρο) του δωσαν το ΠΑΛΙΟ!!!!! (ΤΟ AR χωρις USB) ΗΜΑΡΤΟΝ Τεράστια απατη... Το πήγε πισω και του λενε.. μα αυτο ειναι που εχει στο φυλλάδιο Μετα αφου τους εδιξε οτι δεν ειναι στο φιλλαδιο... Του είπαν.. α ναι τυπογραφικο λαθος (αντι για AR βαλαν UR) και μαζι με αυτο και την φωτο του AR (με USB) Το δικαιολογισαν λεγοντας.. μα δεν γραφει πουθενα στα χαρακτηριστικά (1 γραμμη εχει) USB!!! δηλαδη αν παω και αγωρασω ενα κινιτο που ξερω οτι εχει bluetooth και δεν το γραφει στο φυλλαδιο τους.. σημενει οτι δεν το εχει κιολα? 100 χαρακτηριστικά εχει το καθε μοντελο! Στο τελος του είπαν να παρει ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ στην αξια του λεει!!! χχαχαχαχα δεν του έδιναν τα λεφτα.. μετα απο φωνές .. 20 δευτερολέπτων (ειναι ταγάρι δίμετρο) του τα δωσαν. Για μενα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΗ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα