history Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Άκουσα σε ραδιοφωνική διαφήμιση ότι αύριο Πέμπτη 20 Οκτωβρίου ανοίγει το νέο εμπορικό κέντρο smart park στα Σπάτα και ο Κωτσόβολος στα εγκαινία του υπόσχεται κατάρρευση τιμών...στη διαφήμιση ανέφερε ένα lenovo, netbook μάλλον, με 250 σκληρό στα 189...αυτά συγκράτησα...ξέρει κανείς κάτι περισσότερο γι΄αυτό ή άλλες προσφορές; λέτε να είναι το γνωστό νετμπουκ που η τιμή του παίζει συχνά στα καρφούρ 199 ευρώ; γιατί αν είναι αυτό τα 10 που γλιτώνει κανείς τα πληρώνει σε διόδια στην αττική οδό και σε βενζίνη...
nek4d Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 περισσοτερες πληροφορίες > Link φυλλάδιο pdf > Link (προσωπικα, δεν παταω ξανά σε "εγκαίνια-ταλαιπωρία")
history Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Άρα, είναι το κλασικό netbook που κατά καιρούς βγαίνει σε προσφορά στα 199 ευρώ...δηλαδή αν το καλοσκεφτείς πιο ακριβά σου έρχεται να πας να το αγοράσεις από εκεί, αν δεν μένεις κοντά και αν πηγαίνεις μόνο για αυτό...πάντως, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί δεν πέφτει ποτέ κάτω από τα 200 (συγγνώμη 199ευρώ); εδώ και δύο χρόνια σε προσφορές που εμφανίζονται περιοδικά πάντοτε εκεί παίζει.. (ξέρω παλιότερα είχε 160 σκληρό, τώρα 250 και από λειτουργικό τα xp και τώρα τα εφτάρια...) Και κάτι άλλο: βλέπω αρχική στο site του κωτσόβολου 222 ευρώ και το πουλάνε στα 189 ευρώ...δηλαδή 15% έκπτωση; βάλε ένα 30% να πάει στα 150 ευρώ, να δώσω και ένα δεκάρικο σε διόδια και βενζίνες και να έχω την αίσθηση ότι όντως αγόρασα κάτι σε προσφορά...
ipal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Άρα, είναι το κλασικό netbook που κατά καιρούς βγαίνει σε προσφορά στα 199 ευρώ...δηλαδή αν το καλοσκεφτείς πιο ακριβά σου έρχεται να πας να το αγοράσεις από εκεί, αν δεν μένεις κοντά και αν πηγαίνεις μόνο για αυτό...πάντως, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί δεν πέφτει ποτέ κάτω από τα 200 (συγγνώμη 199ευρώ); προσπαθουν να κρατησουν το πλαφον των 220. οταν παντου εξωτερικο εχουν πεσει στα 180€ τι περιμενες κ εσυ απ τον Κωτσο?
Alxnks Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 η 32αρα ειναι παντως σε πολυ καλη τιμη, 100 ευρω κατω απο αυτην στο σκρουτζ...αν και οι μονοι που τη δινουν στο σκρουτζ ειναι το ελεκτρο και ο κωτσος (τι συμπτωση!). παντως οι τιμες σε αυτα του φυλλαδιου ειναι οντως καλες σχεδον σε ολα!
geioannou Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 πολυ καλο για τα χρηματα του ειναι και το 15'6 φορητο της Packard bell. εχει καλα χαρακτηριστικά και καλο hardware.
Bourdoulas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Πέρασε κανείς από εκεί? Να μας πει αν αξίζει τον κόπο να πάμε για την 42αρα (γιατί αν έχουν 2-3 κομμάτια αστα...).
plpapadopoulos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Πέρασα εγώ. Από netbooks/notebooks δεν ασχολήθηκα. 10 η ώρα το πρωί και γινόταν λαϊκό προσκύνημα. Μέσα σε λιγότερο από 2 ώρες από την ώρα που άνοιξε (ως τις 11:00 περίπου), είχαν εξαφανιστεί τα κομμάτια των προσφορών! Και όχι δε μιλάμε για απόθεμα 2-3 κομμάτια, μιλάμε ότι είχε απόθεμα 50 κομμάτια το ελάχιστο στα χτυπητά της προσφοράς (π.χ. TV)! Η 46άρα όταν πήγα στις 10 το πρωί είχε απόθεμα 35 κομμάτια, τα οποία ως να φύγω μια ώρα μετά, αδειάσανε όλες... Δε ξέρω για τις μικρές TV και για το Netbook, αλλά στις μεγάλες TV της προσφοράς, δεν έμεινε ούτε χαρτοκούτι! Το 10% με το ηλεκτρονικό κουπόνι, να ξέρετε ότι λέει για τις Λευκές Συσκευές (ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες). Όλως περιέργως παίξανε και κάποια κομμάτια κατηργημένα ως Demos (stock party) σε άκυρα πράγματα (πήρε το μάτι μου μια κουζίνα σκοτωμένη, αλλά έγραφε πάνω ΕΠΩΛΗΘΗ), όπως και 2 καλώδια ήχου καλής ποιότητας σαν νεροσωλήνα, της Crystal Audio, τα οποία για 1,30 ευρώ που είχαν, τα τσίμπησα με τη μία για το ηχοσύστημά μου... Στο κατάστημα πανικός, απορώ πραγματικά πόσος κόσμος δεν έχει τί να κάνει και κάθεται και χαζέυει ή ξοδεύει λεφτά άσκοπα. Εμένα προσωπικά ήταν ο δρόμος μου (ήθελα να πάω κοντά στο αεροδρόμιο για μια δουλίτσα) και ήταν 10 λεπτά δρόμος από κεί, οπότε δε με χάλασε...
ipal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 6εκ. κοσμος ειμαστε εδω. 50 ατομα θα βρεθουν να παρουν TV (π.χ. ο πρωην μπατσος με τα 2.5εκ καταθεσεις που βρηκανε χτες) car cd player ειδες κανενα φτηνο στα καλαθια?
plpapadopoulos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 39 ευρώ ένα Kenwood, το πήρε το μάτι μου σε μια στροφή που έκανα από τις κουζίνες προς τα κινητά. Τυχαία όμως το πρόσεξα, ίσως να έχει κ άλλα διάφορα. Επίσης καφετιέρες με το τσουβάλι με 30% έκπτωση. PS: Πέρα από αυτά που έγραψα ως και αυτό το post, δεν είδα κάτι άλλο (ή δε με ένοιαζε να δώ κάτι άλλο), οπότε μή με ρωτάτε ένας ένας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα