biomecanoid Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 θέλω να βρω ένα standalone fax/modem εξωτερικό ώστε να μπορώ να περνώ fax με το pc κλειστό και μόλις ανοίγω το pc να τα κάνω retrieve από το modem. παλιότερα τα καλά 56k modem το έκαναν αυτό αλλα τώρα έχουν έκλειψη και όσα βρίσκω online έχουν εξαντληθει. ξέρει κανεις που μπορώ να βρω ένα τέτοιο modem fax ώστε να μην χρειάζεται να τυπώνω τα fax και να έχω το pc κλειστό ? Eνα γνωστό τέτοιο modem ήταν το : US ROBOTICS 56K MESSAGE MODEM EXTERNAL (άμα νομίζετε πως δεν ταιριάζει σε αυτή την κατηγορια το post μου το αλλάζετε)
rfc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 message modem εχω να δω πολλα χρονια να κυκλοφορει bio. Εγω με pc ανοιχτο το λειτουργω.
SPANK Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Το συγκεκριμένο modem μπορείς να το βρείς σίγουρα στο ebay που σίγουρα θα εχει και πολύ φθηνά, δηλαδή αν όντως ξέρεις οτι κάνει αυτην την δουλειά τσίμπα το τωρα για τετοια δουλειά και σε κατι πιο καινούργιο δεν ξέρω
micos000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει στο AMAZON αλλά είναι ακριβό (http://www.amazon.co.uk/USRobotics-56K-Message-Modem-external/dp/B000VZ1490)
rfc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μονο αυτο το μοντελο θυμαμαι και εγω RS-232 και τα μυαλα στα καγκελα μιλαμε.... χεχε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα